Τελευταία ενημέρωση 00:30, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αφιερωμένοι στη μεγάλη μάχη που δίνει ο πρώην ποδοσφαιριστής των υποδομών του Ατρόμητου, Λεωνίδας Κουτσούκης θα είναι  οι αγώνες που θα δώσει το Σάββατο ο Ατρόμητος στο γήπεδο «Νταμάρι» για το Attica Cup.

Με σύνθημα «παίζουμε για τον Λεωνίδα» οι ομάδες Κ11, Κ12, Κ13, Κ14 και 16 του Ατρόμητου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του  τουρνουά σε μια πρωτοβουλία στήριξης, ενίσχυσης και ενθάρυνσης του Λεωνίδα Κουτσούκη, η περιπέτεια υγείας του οποίου έχει κινητοποιήσει όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρα μας.

Ετικέτες

 Δυναμικός και παθιασμένος αμυντικός που έπαιξε στην Μικτή Ευρώπης. Ελάχιστοι θυμούνται όμως ότι αγωνίστηκε στον Ατρόμητο και τερμάτισε σε αυτόν την καριέρα του γιατί αγωνίστηκε μόλις σε 4 παιχνίδια και έκτοτε αποχώρησε.

Ο λόγος για τον Δημήτρη πιο γνωστό ως Μήτσο Δηκητρίου ο οποίος την περίοδο 19868-69 πήγε στον Παναθηναϊκό από τον Αήττητο Σπάτων και αγωνίστηκε στα άκρα της πράσινης άμυνας. Με την πράσινη φανέλα κέρδισε 4 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ελλάδος.. Υπήρξε μέλος της ομάδας του Γουέμπλει. Με τα χρώματα της Εθνικής αγωνίστηκε 12 φορές. Το 1973 έπαιξε με τη Μικτή Ευρώπης.

Σε ηλικία 31 ετών (είχε γεννηθεί το 1948) ο Μήτσος Δημητρίου ήρθε το καλοκαίρι του 1979 στον Ατρόμητο μαζί με τον Αντώνη Αντωνιάδη για να οδηγήσουν την ομάδα πάλι στα μεγάλα σαλόνια. Πράγματι το επόμενο καλοκαίρι ο Ατρόμητος ανέβηκε στην Α’ Εθνική.

Ο Δημητρίου…πρόλαβε κι αγωνίστηκε μόλις σε 4 παιχνίδια με τη φανέλα του Ατρόμητου. Η φωτό είναι από το ματς της 7ης αγωνιστικής Ηλυσιακός – Ατρόμητος 0-2 (4’ Πλεξίδας- 41’ Καλλιντέρογλου) και μάλλον αυτό είναι το τελευταίο ματς του Δημητρίου στα γήπεδα. Όπως καλά θυμάται ο Θανάσης Κασπίρης που ήταν τότε το γενικό κουμάντο στην ομάδα «σταμάτησε το ποδόσφαιρο γιατί του κόπηκε ο τένοντας. Δεν μπορούσε να παίξει άλλο».

Αυτή ήταν λοιπόν η σύντομη διαδρομή στον Ατρόμητο ενός παίκτης με πρωταθλήματα Ελλάδας, διεθνείς συμμετοχές και συμμετοχή στην Μικτή Ευρώπης. Ο Δημητρίου έφυγε δυστυχώς μικρός από τη ζωή το 2002 σε ηλικία 54 ετών.

 

 

Ετικέτες

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Άμιλλα μετά τη νίκη επί του Φοίνικα και πλέον η ομάδα του Μπουρναζίου έστρεψε την προσοχή της στον εκτός έδρας αγώνα με τα Ιλίσσια 2004 με στόχο να συνεχίσει το ίδιο καλά και στο δεύτερο ματς της νέας χρονιάς.

Ο προπονητής Κώστας Σώκος σχολιάζοντας στο plexto.gr τη νίκη επι του Φοίνικα τόνισε τα εξής:«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνιδι και για τις δυο ομάδες, αφού έχουν θέσει κοινούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Η ομαδα μας ειναι νεανική αλλα απέδειξε για άλλη μια φορα οτι παιζει καλο ποδόσφαιρο και η βαθμολογική θέση της την άδικει με βάση την εικόνα στο γηπεδο. Στόχος μας ειναι πάντα να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να χτίσουμε τις βάσεις για μια ομαδα που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρονια . Συγχαρητήρια για την ομαδα του Φοίνικα».

 

Ετικέτες

 Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές αφού δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς.

Ικανοποιητικά εξελίσσεται εν τω μεταξύ η μετεγχειρητική πορεία του Ντιγκινί. Ο παίκτης εξετάστηκε σήμερα από τον γιατρό που τον χειρούργησε στην κήλη τον κ. Κωνσταντινίδη αλλά και από τον επικεφαλή της Ιατρικής Ομάδας κ. Πισκοπάκη που άναψαν το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει πισίνα και τρέξιμο από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στον Ασπρόπυργο.

Ετικέτες

Με το αριστερό μπήκε στο 2017 το Εφηβικό του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, καθώς γνώρισε την ήττα με 61-72 από την ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

 Τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα ήταν αρκετά, καθώς απουσίασαν βασικοί παίκτες κι αρκετοί ήταν ανέτοιμοι.

Όσοι αγωνίστηκαν προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά αυξήθηκε σε διψήφιο αριθμό και δεν μπόρεσε να αποφευχθεί η ήττα, με τους "κυανοκίτρινους" να υποχωρούν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομισή 9-5.

Οι Έφηβοι θα αναμετρηθούν την άλλη Τρίτη (17/1) εκτός έδρας με Παναθηναϊκό.

Δεκάλεπτα: 15-20, 36-41, 48-58, 61-72

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Ιωάννου 4, Τζερμπατζίδης, Χουγκάζ Ν. 22(4), Στάθης 19(2), Χουγκάζ Ρ., Μπιμπούδης 5(1), Καράμπελας 3(1), Τσέρσακ, Ανέστης 6(1), Φωτόπουλος 4.

ΑΕΚ (Τζερέλης): Μωραΐτης 26(3), Χατζηδάκης 16, Γκουαλτιέρι 16(4), Καπερώνης, Κωνσταντινάκος 3(1), Ρούσσης 2, Στεργίου 2, Χρήστου 2, Πρόφκα 2, Βιτζηλάιος 3(1), Τζιαντούλας.

Πηγή: gsperisteri

 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας