Τελευταία ενημέρωση 16:33, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ένα πολύ σημαντικό παίκτη κράτησε στο δυναμικό του ο ΑΟ Περιστερίου  αφού μετα απο το ραντεβού της Δευτέρας στα γραφεία της ομάδας συμφώνησε σε ολα με τον Γιάννη Λαγκαδινό που ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά. Ο Λαγκαδινος ειναι γέννημα θρέμα του Όμιλου όπως ο πατέρας του και ο αδελφός του, Ο 32χρονος μέσος εχει αγωνιστεί επισης με απόλυτη επιτυχία στην Δάφνη παλαιού Φάληρου οπως κ στον Άγιο Ιερόθεο όπου ηταν και αρχηγός.!  Ο παίκτης δήλωσε στους (erasitexnes365) :«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον ΑΟ Περιστερίου, μια ομάδα από όπου έχω ξεκινήσει και που πάντα είναι ανταγωνιστική».

Ετικέτες

Ανακοίνωσε Τσάτσα

Η Άμιλλα ανακοίνωσε την μεταγραφή του 23 χρόνου μεσοεπιθετικού Τσάτσα Ανδρέα ! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν τα τελευταία 6 χρονια στον Ιάσονα Ιλιου σε Δ' εθνικη και Α' ΕΠΣΑ !

Ετικέτες

Κίνηση ματ με διαρκείας

TΗΝ  Παρασκευή ξεκινάει η πώληση των καρτών διαρκείας της Άμιλλας. Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Την Παρασκευή 24/7 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Άμιλλας Περιστερίου!

Οι κάρτες διαρκείας κοστίζουν 30€ και δίνουν την δυνατότητα στους κατόχους τους να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας!

Η διοίκηση της ομάδας παροτρύνει όλους τους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν τα νέα εισιτήρια διαρκείας για να ενισχύσουν με τον τρόπο τους την προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς!

Πληροφορίες και προπαραγγελίες:

Βαρβέρης Αλέξανδρος τηλ. 6932338563
Αντιπρόεδρος Ά και Γενικός γραμματέας Άμιλλας Περιστερίου».

 

 

 
Ετικέτες

To Περιστέρι θα έχει τη δική του εκπροσώπηση στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics που ξεκινούν σε λίγες μέρες στο Λος Άντζελες.

Ετικέτες

Στις 3 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της περιόδου 2015-16 για τις μικρές ομάδες του Ατρόμητου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας