Τελευταία ενημέρωση 02:17, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το Σάββατο 19/12, οι αθλητές  του ανδρικού τμήματος polo του ΓΣΠ θα βρεθούν στην Χαλκίδα για να δώσουν έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με «αντίπαλο» τον ΝΟΧ (Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας). Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στο κέντρο για παιδιά «η Μητέρα». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:00 και καλό θα ήταν όποιος μπορεί να τον παρακολουθήσει. Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον προπονητή και τους αθλητές του ανδρικού τμήματος τόσο για την συμμετοχή όσο και για την ευαισθητοποίησή τους. Το σκορ θα είναι σχεδόν αδιάφορο , το θέαμα ελπίζουμε να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού και μεγάλοι νικητές θα είναι τα ...Παιδιά κοντά στα οποία πρέπει να ειμαστε όλες τις μέρες του χρόνου.

Ετικέτες

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα που έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι επιβλήθηκε της Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης με σκορ 1-0.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Λέσι στο 83’ που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή καθώς μπήκε στο ματς 70’. Το ματς ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ΕΣΚΑ.

Ξεκίνησαν οι: Γκιβίσης, Μπόζας, Παπαδόπουλος, Κουμπούρος, Μαλαίνος, Μπάλα, Αλεξόπουλος, Στεφάνης, Γκρέμος, Φακούδης. Έπαιξαν και οι:Τόλιας, Λέσι.

Ετικέτες

Φοβερό ματς έγινε στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνα ανάμεσα στον Λαρισαϊκό και στα Πράσινα Πουλιά. Η ομάδα της πόλης μας που δείχνει να ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι αναδείχθηκε τελικά ισόπαλη για την 11η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με γκολ των Μέξη και Κώτση αλλά ισοφάρισαν οι Πάντης και Καπετάνης στο 12’ και στο 19΄.

Με δύο γκολ του Κώτση στο 39’ και στο 44’ ο Λαρισαϊκός πήρε πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων όμως τα Πράσινα Πουλιά κράτησαν την έκπληξη για το τέλος. Στο 89’ μείωσαν με Παντή και στο επόμενο λεπτό ισοφάρισαν με τον Ζυγάκη που διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Ξεκίνησαν οι: Στρατηγαρέας, Ηλιόπουλος, Μαρουσόπουλος, Ζούλιας, Χαλικιάς, Γκέκας,Καπετάνης, Γεωργίου, Αναστασόπουλος, Παντής, Νικολάου. Έπαιξαν και οι Χαλίλι, Πατσέλης, Ζυγάκης.

Ετικέτες

Στον τηλεμαραθώνιο της Ελληνικής Επιτροπής της UNISEF έλαβε μέρος χθες ο Ατρόμητος, όπως πάντα κάνει κάθε χρόνο και στην κρατική τηλεόραση τον εκπροσώπησαν οι δύο αρχηγοί Σωκράτης Φυτανίδης και Εδουάρδο Μπρίτο οι οποίοι πρόσφεραν μια φανέλα και μια μπάλα υπογεγγραμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές που μπήκε σε δημοπρασία.

Ετικέτες

Ο Σταύρος Μάνταλος από τον σύνδεσμο Καβάλας ένα καθαρόαιμο άτι της ελληνικής διαιτησίας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον αυριανό αγώνα κυπέλλου του Ατρόμητου με την Καλλιθέα στο γήπεδο του «Ελ-Πάσο». Θυμάστε ποιος είναι ο Μάνταλος!. Εκείνος που σε ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είχε «ανακαλύψει» χέρι του Μπάλλα κι έδωσε πέναλτι για να μην στερήσει την πρόκριση από τον Ολυμπιακό. Αλίμονο το παλικάρι!

Α’ βοηθός θα είναι ο Καρατζίκας από την Αθήνα και β΄ βοηθός ο Λάζαρης από την Καβάλα. Τέταρτος διαιτητής ο Κορδολαίμης από την Ανατολική Αττική.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας