Τελευταία ενημέρωση 00:35, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Έκλεισε νικηφόρα το 2015

Με νίκη τελείωσε τις υποχρεώσεις του ο Ταξιάρχης για το 2015 αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ποσειδών100. Το το τελικό 3-0 αντικατροπτίζει πλήρως την εικόνα του ματς και την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Ετικέτες

Mε μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη φορά ο Ηρακλής Περιστερίου πήρε μέρος στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Παμπαίδων, Παίδων Εφήβων στην πάλη που έγινε στη Ζοφριά. Οι αθλητές που μετείχαν και οι θέσεις που κατέλαβαν είναι οι εξής:

ΕΦΗΒΩΝ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 1η ΘΕΣΗ

ΠΑΙΔΩΝ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 2η ΘΕΣΗ
ΤΣΙΤΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2η ΘΕΣΗ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ 1η ΘΕΣΗ
ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1η ΘΕΣΗ
ΜΠΟΥΚΗΣ ΦΩΤΗΣ 1η ΘΕΣΗ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΝΙΚΟΣ 1η ΘΕΣΗ
ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 2η ΘΕΣΗ
ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 2η ΘΕΣΗ
ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 3η ΘΕΣΗ

 

Ετικέτες

Τη δικαιολογημένη του πικρία «έβγαλε» το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ήφαιστου και Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Γιώργος Κολοκώτσιος με αφορμή τους «προπονητές της κερκίδες» που αρέσκονται με την πρώτη ευκαιρία να βρίζουν ποδοσφαιριστές. Ένα φαινόμενο που συναντάμε συχνά στο Περιστέρι, σε όλες τις ομάδες από τη μεγαλύτερη μέχρι τη μικρότερη, και το οποίο πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να υφίσταται αν και είναι πολύ δύσκολο.

Ετικέτες

Παρέλαση επωνύμων σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ την περασμένη Κυριακή στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» που διοργάνωσαν οι Παλαίμαχοι του Άρη Σύρου και οι δημοσιογράφοι του νησιού.

Ετικέτες

Εξαιρετική επιλογή δείχνοντας  ότι έχουν  όραμα και στόχευση έκαναν οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ επιλέγοντας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τον  Τάσο Παπαναστασίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας