Τελευταία ενημέρωση 12:14, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το αγωνισιτκό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στις υποδομές της ανακοίνωσε η Άμιλλα.

Ετικέτες

Στο Περιστέρι βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Σταύρος Κοντονής για να μιλήσει για θέματα του αθλητισμού που απασχολούν την περιοχή της Δυτικής Αθήνας αλλά δεν είπε ουσιαστικά τίποτα. Ο Κοντονής μίλησε σε εκπροσώπους των σωματείων του Περιστερίου και των γύρω δήμων σε αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου αλλά το πιο πολύ «ρεζουμέ»  ήταν οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τοπικούς παράγοντες του δήμου Περιστερίου για το πολύ ακανθώδες θέμα της ανακατασκευής του συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα της πόλης.

Ενώ πέρσι τέτοιο καιρό περίπου ο τότε υπουργός Γιάννης Ανδριανός είχε υπογράψει παρουσία του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη την έγκριση για την ανακατασκευή των τριών γηπέδων της Χωράφας, του Ηφαίστου και της Χρυσούπολης, ένα χρόνο μετά όχι μόνο δεν έχει υπάρξει πρόοδος, αντιθέτως ο Σταύρος Κοντονής ήταν σχεδόν ξεκάθαρος ή εμμέσως ξεκάθαρος: «Λεφτά δεν υπάρχουν» έλεγε χαρακτηριστικά κάτι που σημαίνει ότι μια μεγάλη πόλη που έχει ανάγκη τα γήπεδα στα οποία προπονούνται χιλιάδες ποδοσφαιριστές, δεν έχει την στήριξη της Κυβέρνησης σε ένα εύλογο και δίκαιο αίτημα: Να ανακατασκευαστούν τουλάχιστον τα γήπεδα της Χωράφας και του Ηφαίστου.

Και όλα αυτά ενώ ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Τζούλιος Συναδινός, έχει πολύ στενή σχέση με την πόλη μας καθώς για 20 χρόνια περίπου ήταν παράγοντας στον σύλλογο στίβου «Ηλίας Βεργίνης» και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα της περιοχής μας. Στην ομιλία του Κοντονή, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ατρόμητου Αντώνης Πατατανές οι οποίοι είχαν πολύ σύντομο τετ α τετ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Πάντως η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να εντείνει τις πιέσεις της στο θέμα αυτό έστω και αν οι πιθανότητες για να ανατραπούν τα πράγματα είναι ελάχιστες.

 

 

Ετικέτες

Μετά τους Φυτανίδη, Ούμπιντες, Ουσέρο και ο Γκαρσία τέθηκε νοκ άουτ από τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη εναντίον του Αστέρα. Ο Αργεντίνος άσος στην σημερινή τελευταία προπόνηση ένιωσε μικρές ενοχλήσεις στην επιγονατίδα και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια.

Έτσι στην Τρίπολη ταξίδεψαν 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Μπίτολο, Μπ.Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Μπαστακός, Νάτσος, Λημνιός, Γοδόι, Μπάλλας, Μ. Στόιτσεφ, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Παπασπύρος.

  Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στον novasports.gr και τόνισε ότι θέλει μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του ώστε να ανέβει λίγο και βαθμολογικά αλλά πολύ περισσότερο ψυχολογικά και να ξαναμπεί στην μάχη για τα play off.

O Δέλλας σημείωσε επίσης πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα για να χαρακτηριστεί ένα ματς ως τελικός. Μίλησε για τα προβλήματα που έχει η ομάδα του (Πίτου και Ουσέρο εκτός μάχης) και είπε πως θέλει να δει τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δούλεψαν τις τελευταίες δύο εβδομάδας.

Ετικέτες

H ανδρική ομάδα της Άμιλλας έβαλε δύσκολα  χθες στον Αργοναύτη Τριγλίας μέσα στη Ραφήνα.!

Το συγκρότημα του Μακρή πήγε αποφασισμένο να πάρει τη νίκη και έφτασε το παιχνίδι στη 2η παράταση ώσπου στις λεπτομέρειες να το χάσει με διαφορά 4 πόντων (66-70).


Παίχτες και προπονητής έκαναν ένα από τα καλύτερα τους παιχνίδια απέναντι σε μία απο τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου που θα διεκδικήσει την άνοδο και έδειξαν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και πως το νέο σύνολο που δημιουργήθηκε φέτος βρίσκει τη χημεία του και η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ καλή και θα κάνει αίσθηση!!

Οι έμπειροι παίχτες σε συνδυασμό με το νέο αίμα δείχνει πως καμία ομάδα του ομίλου δεν θα πάρει τους βαθμούς της νίκης εντός και εκτός έδρας χωρίς να ματώσει και να είναι πραγματικά καλύτερη.

 Διαιτητές: Τσώνος, Κομιανός

 Δεκάλεπτα: 16-6, 22-20, 32-40, 49-49 (κ. δ.), 58-58 (α’ παρ.), 70-66.

 ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Γιαννακόπουλος, Προκόπης): Χαλδούπης, Χωματάς 4, Ροδάκης 7 (1), Παπαδρόσος 9, Συγγούνας 11, Τσάκωνας 4, Σπετσιέρης 7, Γκουμάτσης, Τσίρος 7 (1), Αργυρόπουλος, Σαρακασίδης 9 (3), Μουλάς 12.

 ΑΜΙΛΛΑ (Μακρής, Μπαλτά): Βλασερός, Μαργώνης 7, Παπαγιαννόπουλος 2, Τασούκ 5, Παππάς 15, Χριστόπουλος 23 (3), Χύτας 6, Μήλης, Βοσκάκης 3, Λαμπίρης 5 (1), Κουμάρ.

   

Β’ ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ 2ος Ομιλος
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

 

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ. ΔΑΦΝ. 70-56
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ – ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 60-56
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ – ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 71-57
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 42-74
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. – ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 70-66 (β’ παρ.)
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. – ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 69-57
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. – ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 54-53

 

 

 

Ετικέτες

Δύο παίκτες του Ατρόμητο Κ16 κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων για να πάρουν μέρος στις προπονήσεις που θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά από τις 23 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Γεγονός που αποτελεί απόδειξη ότι και σε αυτή την ομάδα που συστάθηκε φέτος κι έχει προπονητή τον Σάκη Σάσσαλο υπάρχει αφθονία ταλέντου.

Πρόκειται για τον Γιώργο Βιταλιώτη και τον Άγγελο Μουρελάτο οι οποίοι είναι μέσα στους «24» εκλεκτούς του τεχνικού της Εθνικής Παίδων Κ16, Βασίλη Γεωργόπουλου.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας