Τελευταία ενημέρωση 19:20, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Παίζοντας ψυχωμένα ο Φοίνικας Περιστερίου επικράτησε της Τερψιθέας με σκορ 2-0 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Χωράφας για την 9η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΑ παρουσία 300 θεατών.

Το 1-0 έκανε ο Γουδέλης στο 12’ και ο ίδιος παίκτης που αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 28΄.

Η σύνθεση του Φοίνικα: Μυλωνάς, Λάσκαρης, Μπαϊραμπάς, Μίχος, Αγγελούσης, Ψυχογιός, Λαμπράκης, Ασημακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γουδέλης, Ρουμελιωτάκης. Έπαιξαν και οι: Πετρόπουλος, Κώτσο, Νομικός.

Ετικέτες

Σύμφωνα με τη Μυθολογία ο Ηρακλής που ήταν μαθητής του Κένταυρου (Χείρωνα) τον πλήγωσε με ένα φαρμακερό βέλος στο πόδι. Σήμερα στο γήπεδο του Ηφαίστου ήταν ο Κένταυρος (Βριλησσίων) που πλήγωσε τον Ηρακλή όχι με ένα αλλά με τέσσερα φαρμακερά βέλη για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Αθηνών (1-4). Η ομάδα του Νίκου Παπαδιώτη που προερχόταν από το διπλό στην Ανθούπολη μπήκε στο γήπεδο με προσδοκίες αλλά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γαληνάκη στο 17’. Ισοφάρισε ο Παπαχρήστος στο 45’ και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη όμως η ομάδα των Βριλησσίων κυριάρχησε πλήρως και πήρε τη νίκη με τέρματα των Μανίκα (57’), Δέτση (74’), Πανάγου (89’).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κολουσούζας, Μπερνικόλας, Κληρονόμος, Κούρτης, Κατσαρός, Αρχοντούλης, Καρακωνσταντής, Παπαχρήστος,Κωνσταντακόπουλος, Βλάμης, Τσαγκαράτος. Έπαιξαν και οι Παλαιολόγος, Καζακόπουλος, Σκαρπέλης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θ. Θεοδωρίδης, Αθ. Θεοδωρίδης, Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Κουτσουβέλης, Μανίκας, Κουλιούρης, Δέτσης, Μπότση, Πανάγου. Έπαιξαν και οι Νομικός, Μωραϊτης, Σκέντζος.

Ετικέτες

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στη διοίκηση του ΓΣΠ το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 γνωρίζοντας βέβαια τη δυσκολία των παιχνιδιών αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα οργανώθηκε φέτος χωρίς να ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με συντελεστή 1 νίκη(με Πευκοχώρι ) και 4 ήττες έχοντας λιγότερα παιχνίδια. Ωστόσο τα στελέχη της διοίκησης με επικεφαλής τον Φίλιππο Κότση  που  αναζητούν τα αίτια της κατάστασης  βάζοντας τα υπέρ και τα κατά του τεχνικού Κώστα Παπαμάρκου,  που συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις  προπονητές ανεβαίνουν πρώτοι στη ζυγαριά, συνεχίζουν να του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και τον στηρίζουν αναγνωρίζοντας τη δουλειά που κάνει πιστεύοντας ότι θα αποδώσει σύντομα καρπούς.

Ετικέτες

Για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Αθηνών τα Πράσινα Πουλιά γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από την ΑΕ Αιγάλεω με σκορ 2-1 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Χωράφας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σπύρο Κληρονόμο στο 38’ και ισοφάρισε ο Αλεξάκης με πέναλτι στο 70’. Με την εκπνοή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με γκολ του Γεωργίου μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης από την πλευρά των Πράσινων Πουλιών καθώς ο βοηθός διαιτητή σήκωσε το σημαιάκι του για παράβαση και αμέσως την κατέβασε ακυρώνοτας την αρχική του απόφαση!

Τα Πράσινα Πουλιά έπαιξαν με τους: Σαπούνη, Υφαντή, Τζομπανάκη, Γιαννάκη, Κληρονόμο, Γαβριήλ, Ζώτο, Καραμπατέα, Βουρλάκη, Σκέντζα, Μουράτη. Έπαιξαν και οι Καραγκούνης, Μητρόπουλος, Βικτωράτος.

 

 
 
Ετικέτες

Ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα συμμετοχής του στο τουρνουά για Promini που διοργανώνει το Alma Club Αλίμου ο Γ.Σ. Περιστερίου. Με δύο ομάδες , την Γ.Σ.Π 1 και την Γ.Σ.Π 2 κατέβηκε σε αυτή την πρώτη φάση ο Σύλλογος. Με 30 παιδιά που έπαιζαν σε «επίσημο» αγώνα για πρώτη φορά! Το Alma Club γέμισε μικρούς και μεγάλους Περιστεριώτες , μιας και η παρουσία γονέων και φίλων στην κερκίδα ήταν μεγάλη.  Η  Γ.Σ.Π. 1 έπαιξε πρώτη με αντίπαλο την ομάδα του Ν.Ο. Πατρών ενώ η Γ.Σ.Π. 2 έπαιξε αμέσως μετά με τους Λέοντες Αλίμου. Τόσο οι «οπαδοί» της κερκίδας όσο και οι συμπαίκτες δημιούργησαν ένα μοναδικό κλίμα, χειροκροτώντας και υποστηρίζοντας τις προσπάθειες και των δύο αγωνιστικών  ομάδων.

 Μία ομάδα , μία οικογένεια ο ΓΣΠ και στις μικρές κατηγορίες με όλο το προπονητικό  Team του Αρσένη Μαρούλη να δίνει το παρών! Και οι τέσσερις προπονητές του ανδρικού τμήματος ήταν εκεί για να βοηθήσουν σε αυτή την πρώτη αγωνιστική προσπάθεια των παιδιών. Ο Μπάμπης Κλεωνάκος και ο Βασίλης Καμάρης ανέλαβαν ρόλο προπονητών στο τουρνουά, ο Γιώργος Κρασάκης έδινε συμβουλές σε κάποιους από τους παίκτες και ο Αρσένης Μαρουλής  συντόνιζε από τον πάγκο της ομάδας την προσπάθεια όλων.

 Μαζί ήταν και ο έφορος του τμήματος Γιάννης Φέγγος καθώς και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας του ΓΣΠ , Αντώνης Σκαρπέλης. Αυτή η συμμετοχή , τόσων ανθρώπων της ομάδας σε παιχνίδι για Promini αποδεικνύει την αγάπη του Συλλόγου για το άθλημα και την βαρύτητα του τμήματος στις μικρές κατηγορίες. Ήταν μια πραγμνατική γιορτή της Υδατοσφαίρισης τα 2 πρώτα παιχνίδια …. Με επιθέσεις, άμυνες , κόντρες , χαμόγελα και μπράβο!

Στο τέλος αυτής της μεγάλης ημέρας , οι προπονητές μάζεψαν τα παιδιά , τους μίλησαν για τα θέματα που αφορούσαν αυτά τα πρώτα παιχνίδια και τους ρώτησαν εάν ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Με μία φωνή , οι «πιτσιρικάδες» του ΓΣΠ φώναξαν «ΝΑΙ»!!!

Για όσους ενδιαφέρονται για το σκορ να πούμε ότι δεν θα ανακοινώσουμε σκορ γιατί νικητής σε αυτή την κατηγορία είναι τα παιδιά και η Ελληνική Υδατοσφαίριση.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας