Τελευταία ενημέρωση 16:04, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την ένταξη του Ατρόμητου Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου ανακοινώθηκε η διεξαγωγή δοκιμαστικών τεστ για να αξιολογηθούν παίκτες από 12 μέχρι 15 ετών.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της  Φάσης των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ατρόμητος συμπεριλήφθηκε στον έκτο όμιλο μαζί με Βέροια, Λαμία και Καλλιθέα. Μια κλήρωση που δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι εύκολη αλλά όχι και δύσκολη αρκεί ο Ατρόμητος να παρουσιαστεί όπως πρέπει. Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από έναν όμιλο με Πανρακικό, ΑΕΚ (Β' Εθνική) και Ηρακλή Ψαχνών.

Ετικέτες

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου έπειτα από το ρεπό της χθεσινής μέρας με φόντο το ματς της ερχόμενης Τετάρτης στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ έκανε ατομική προπόνηση φυσικής κατάστασης το πρωί ενώ το απόγευμα προπονήθηκε μαζί με την ομάδα. Το ίδιο θα επαναλάβει και αύριο.

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών βρέθηκε εξάλλου σήμερα ο Πάπε Έμποου για να του αφαιρεθούν τα ράμματα από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκο Πισκοπάκη. Ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει την φυσικοθεραπεία και την κινησιοθεραπεία στο αθλητικό κέντρο.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

Ετικέτες

Μετά την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Τζούλιου Συναδινού για την απαγόρευση αθλητικών εκδηλώσεων, το τριήμερο των Βουλευτικών Εκλογών, ΣΑΒΒΑΤΟ 19/9, ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9 & ΔΕΥΤΕΡΑ 21/9, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες Κατηγορίας, Κυπέλλου και Υποδομών της Ένωσης, που είχαν οριστεί στο χρονικό διάστημα αυτό.
Οι αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, θα οριστούν την ΤΡΙΤΗ 22/9 και την ΤΕΤΑΡΤΗ 23/9, με την έκδοση και κοινοποίηση νέου Προγράμματος.

Ετικέτες

Η ΓΣΠάρα όχι μόνο αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ και από τη νέα περίοδο θα παίξει στην Α2 αλλά έκανε και τρεις ακόμη μεταγραφές. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να κρατηθεί ψηλά η σημαία του συλλόγου και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της πόλης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας