Τελευταία ενημέρωση 10:40, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Χρήσιμο τεστ προετοιμασίας με τον Αμερικανό Τζίλχριστ να «πυροβολεί» και  να δείχνει ότι η προσαρμογή του ήταν άμεση,  έδωσε ο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Αμύντα Υμηττού (72-69).

Το ματς ήταν αμφίρροπο εξαρχής, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με το 15-15. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η ομάδα του Υμηττού πήρε μια διαφορά ασφαλείας, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν της επέτρεψαν να απομακρυνθεί αρκετά.

Μετά την ανάπαυλα, το Περιστέρι κατάφερε να προηγηθεί εκ νέου στον αγώνα. Με τον νεοαποκτηθέντα Ρόμπερτ Τζίλχριστ να φτάνει τους 19 πόντους, το Περιστέρι κέρδισε με 72-69, οδηγώντας τον Αμύντα στην πρώτη του ήττα, μετά από πέντε φιλικά παιχνίδια. Δεκάλεπτα: 15-15, 33-37, 52-54, 72-69.

Ετικέτες

 Γέφυρα φιλίας και συνεργασίας με την Ολυμπιάδα Υμηττού δημιούργησε η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου.

Τα δύο σωματεία έχουν αναπτύξει άριστες σχέσεις και στο πλαίσιο αυτό ο νεαρός προπονητής της Ολυμπιάδας Χρήστος Χριστόπουλος ζήτησε από τον Ατρόμητο την παραχώρηση δύο νεαρών αθλητριών της Χαράς Μπερτσιά και της Μαρίας Δούκα προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα του στην προσπάθεια της για γρήγορη παραμονή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Το αίτημα αυτό έγινε αποδεκτό από τους υπευθύνους του Ατρόμητου Στέλλα Μουζάκη και Τάσο Τράγο κι έτσι οι δύο ταλαντούχες αθλήτριες θα συνεχίσουν στην Ολυμπιάδα Υμηττού.

Είναι άξιο αναφοράς επίσης ότι Ατρόμητος και Ολυμπιάδα επεξεργάζονται από κοινό ένα σχέδιο για τη δημιουργία τουρνουά Κορασίδων με την συμμετοχή πολλών ομάδων ώστε να γίνεται πιο ομαλά η μετάβαση των αθλητριών σε βάθος χρόνου στην πρώτη ομάδα των γυναικών!.

Επίσης σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσαν ο Ατρόμητος σαφώς ανώτερος επικράτησε της Ολυμπιάδας με σκορ 3-1 έχοντας τη φορμαρισμένη Μαίρη Τράγου σε μεγάλα κέφια καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ ενώ από πλευράς Ολυμπιάδας σκόραρε η Μαριάννα Μπούμπα.

Αύριο το βράδυ εξάλλου όλες οι αθλήτριες του Ατρόμητου θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη.

Ετικέτες

 Σε κέφια ήταν χθες ο Ατρόμητος Κ17 ο οποίος σε φιλικό παιχνίδι κέρδισε 4-1 την αξιόμαχη (αντίστοιχη) ομάδα του Αίμου Πετρούπολης που προπονεί ο παλιός άσος Γιάννης Χλωρός.

Η ομάδα της Πετρούπολης άνοιξε πρώτη το σκορ όμως στην συνέχεια οι παίκτες του Βασίλη Καλτσή ανέλαβαν πλήρως τα ηνία της αναμέτρησης και επικράτησαν άνετα έχοντας σκόρερ τους Τριμμάτη (2 γκολ) και Θεοδωρή, Κακοσίμο.

Πλέον ο Ατρόμητος Κ17 περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας δείχνοντας έτοιμος να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία και γιατί όχι να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους: Ληβισιανος,Αποστολου,Ασλανι,Ζωγκος, Χατζοβασιλακης, Μοιρασγεντης,Δοσης, Κακοσιμος ,Ιμερι, Τριμματης, Κιτσοπουλος . Έπαιξαν και οι: Ζωης, Τσαπαρας, Κωστοπουλος,Ρωσση, Ναζος,Καραχαννας, Παναγιωτιδης, Θεοδωρης,Μπαλοκας.

Ετικέτες

Με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε και σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο Πίτου Γκαρσία «έβγαλε» τα 3/4 του προγράμματος και αποχώρησε προς το τέλος για να μην επιβαρυνθεί όταν έγιναν ασκήσεις με άλματα.

Ο Μπόρισλαφ Στόιτσεφ συνέχισε τη διπλή προπόνηση (πρωί- απόγευμα) κάτι που θα επαναλάβει και αύριο.

Αποθεραπεία και spa έκαναν οι Μπαστακός, Νάτσος, Λημνιός, Θεοδωράκης που αγωνίστηκαν χθες με την Κ20 στα Γιάννινα.

Ετικέτες

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τον Πίτου Γκαρσία ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα προπονήθηκε μόνος του χωρίς ωστόσο η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας