Τελευταία ενημέρωση 09:22, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Έπεσε σαν ήρωας!

Αν και μυθικός ήρωας ο Ηρακλής δεν του ήταν αρκετό να δαμάσει τον ιστορικό σύλλογο του Βύρωνα (Αθηναϊκό) και τελικά να υποκύψει με 1-0. Το γκόλ σημείωσε με πέναλτι στο 43′ ο Κιουτάκ χαρίζοντας έτσι και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλου.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Μπαλωμένος, Κωνσταντακόπουλος, Μπερνικόλας, Καρακωσταντής, Κατσαρός, Κουτσόγιωργας, Αρχοντούλης (70′ Τσομάσι), Χαυλής (55′ Καλαντζής), Βλάμης, Σκαρπέλης (78′ Κούρτης), Καζακόπουλος.

 

 

* Συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις το Παιδικό τμήμα το Ηρακλή σε χθεσινοβραδυνή αναμέτρηση στο γήπεδο της Τσαλαβούτας με αντίπαλο την Αμιλλα Περιστερίου επικράτησε με σκορ 3-2.Τα γκολ πέτυχαν:Γάλαρης 2 και Στόινα 1.

 

* Το εφηβικό έδωσε φιλικό παιχνίδι με το Καματερό και αναδείχθηκε ισόπαλο με 1-1. Το γκολ πέτυχε ο Κουκόπουλος.

 

 

 

 

Ετικέτες

Ο ΑΟ Περιστερίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση εν όψει του ετήσιου αγιασμού της ομάδας:

Ετικέτες

Η Κηπούπολη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν  κέρδισε την ΑΕ Ιλίου με 2-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Η απόσταση για τα δύο μεγαλύτερα και ιστορικότερα σωματεία της πόλης είναι μηδενική! Τριάντα πολίστες και πολίστριες του Γ.Σ.Π. ήρθαν μαζί με τον προπονητή των παίδων & εφήβων Βασίλη Καμάρη και τους εφόρους τους για να στηρίξουν την προσπάθεια του Ατρόμητου με την Ξάνθη.  Και οι δύο Σύλλογοι κάνουν δυναμικό come back και ο φίλαθλος κόσμος του Περιστερίου στηρίζει και ακολουθεί.

Με τέτοιες παραστάσεις αποδεικνύεται τρανά ότι η πόλη μας είναι μία πόλη αθλητισμού και πολιτισμού χωρίς σύνορα και διαφορές μεταξύ των Συλλόγων και των αθλημάτων.

 Ο Γ.Σ.Π. ευχαρίστησε θερμά για τις προσκλήσεις που δόθηκαν στους αθλητές του και υπόσχεται να βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια του Ατρομήτου σε πολλούς ακόμα αγώνες!

Αυτό είναι το Περιστέρι! Συγχαρητήρια και στα δύο αθλητικά σωματεία της πόλης μας … Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση!

Ετικέτες

Πρώτο η μπάλα ήταν απόψε πόρνη όπως έλεγε ο Όσιμ γιατί δεν ήθελε με τίποτα να μπει στα δίχτυα.

Δεύτερο κάποτε θα ερχόταν μια ήττα στο Περιστέρι μετά από 2,5 χρόνια, ήρθε σήμερα από τη Ξάνθη.

Τρίτο συγκλονιστικός Γκορμπούνοφ είναι μεγάλη δουλειά να αποθεώνει το γήπεδο ένα γήπεδο και να τον χειροκροτεί.

Τέταρτο δεν μας άρεσε το άναρχο παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο, το παραδέχθηκε και ο Γρηγορίου.

Πέμπτο, ο Τσέναμο επέστρεψε αντίπαλος και έσπασε το αήττητο του Ατρόμητου. Το ίδιο είχε κάνει όμως και με τον Ατρόμητο κόντρα σε μια άλλη πρώην ομάδα του τον Παναιτωλικό.

Έκτο είναι τελικά δύσκολο πράγμα το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα.

Αυτή είναι μέσες άκρες η εικόνα του αποψινού αγώνα του Ατρόμητου με την Ξάνθη στο Περιστέρι. Η ομάδα της πόλης μας έχασε με 1-0 αλλά το αποτέλεσμα τον αδικεί. Και να κέρδιζε ίσως το αποτέλεσμα να αδικούσε τη Ξάνθη.

Έτσι είναι η μπάλα όμως. Τουλάχιστον παιχνίδια που δεν μπορείς να κερδίσεις να μην τα χάνεις αλλά ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να το κάνει πράξη. Ήταν όμως και άτυχος σε τρομερές φάσεις με τον Ναπολεόνι, δύο φορές οι αντίπαλοι έδιωξαν τη μ πάλα πάνω από τη γραμμή, ειδικά στο 45΄ του Φλίσκα που μπήκε μέσα στα δίχτυα αλλά έδιωξε σίγουρο γκολ είναι για high light. Μια μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Λε Ταλέκ που ήταν πολύ καλός σημειωτέον.

To παιχνίδι ήταν πάνω-κάτω έτσι όπως το περιμέναμε, απλά η Ξάνθη ήταν πιο επιθετική σε σχέση με τους αγώνες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Γρηγορίου άλλαξε το σχήμα έβαλε δύο επιθετικούς (Ναπολεόνι – Λε Ταλέκ) ενώ ο Λουτσέσκου έπαιξε χωρίς κλασικό επιθετικό κρατώντας τον Καπετάνο στον πάγκο.

Το μήνυμα που πρέπει να πάρει ο Ατρόμητος είναι ότι μέσα στο Περιστέρι τέτοια εικόνα θα αντιμετωπίζει και πρέπει να βρίσκει τρόπους να σπάει την αντίπαλη άμυνα. Να βάζει πρώτος γκολ για να ανοίγει τον αντίπαλο, αντίθετα άμα δέχεται πρώτος γκολ τα

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Σολτάνι στο 57’.

AΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπιτόλο, Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Πίτου Γκαρσία (55' Γοδόι), Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες (67' Μ. Στοίτσεφ), Μαρσελίνιο (58' Μπρίτο), Ναπολεόνι

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Σολτάνι (92' Νιέτο), Ντιμιτρόφ (45' Καπετάνος), Φλίσκας, Ερέα (69' Μπαξεβανίδης), Καρυπίδης, Λουσέρο

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας