Τελευταία ενημέρωση 01:46, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

«Στηρίζουμε τον εθελοντισμό, προάγουμε τον αθλητισμό». Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου αναδεικνύει η καμπάνια του Ηρακλή Περιστερίου για την ενίσχυση των ατόμων με κινητικά προβλήματα που χρειάζονται την συμπαράσταση μας όλες τις μέρες του χρόνου. Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους φίλαθλους και τους αθλητές να συνδράμουν στην προώθηση της καμπάνιας συλλέγοντας πλαστικά καπάτια ώστε να αγοραστούν αμαξίδια για τους συνανθρώπους μας. Σημείο συγκέντρωσης είναι τα γραφεία της ομάδας. Η σχετική αφίσα είναι η εξής:

 

 

 

 

Ετικέτες

O Aτρόμητος Κ12 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004) συνέχισε τα παιχνίδια προετοιμασίας με μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με ευρύ σκορ. Αυτή τη φορά επικράτησε της Αναγέννησης Πετρούπολης με σκορ 6-0 σε παιχνίδι που έγινε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο «Νταμάρι». Δείτε τις καλύτερες φάσεις στο video που ετοίμασε για το peristerisports o Νίκος Τσουχλαράκης και απολαύστε τις όμορφες προσπάθειες των μικρών αλλά ταλαντούχων ποδοσφαιρστών.

 

 

Ετικέτες

Τον ετήσιο αγιασμό για την περίοδο 2015-16 πραγματοποίησε χθες ο ΑΟ Περιστερίου στο γήπεδο Τσαλαβούτα. Ο πάτερ Λευτέρης που τέλεσε τον αγιασμό έδωσε τις ευχές του για μια καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου που παραβρέθηκαν με υγεία σε όλους. Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Αναστασόπουλος κι εκ μέρους της δημοτικής αρχής ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης εξήρε την διαδρομή του Ομίλου στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο παίρνοντας το Κύπελλο Ήθους και μετέφερε επίσης τις ευχές του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη.  

Τάκης Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Μπέτσης παρακολουθούν τον αγιασμό

 

Παρέστησαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάκης Παναγιωτόπουλος, Βαγγέλης Τάτσης,  Γιώργος Αυγουστίδης ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λύκος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Λώλος. Στον αγιασμό παρέστη και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δημήτρης Χιώτης.

Νίκος Αναστασόπουλος, Γιώργος Αυγουστίδης στο χθεσινό αγιασμό του Ομίλου

Ετικέτες

    Μετάλλια και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη στο Βελιγράδι της Σερβίας για τα Δελφίνια Περιστερίου στις 2-7/7/2015 . Ο Κουρλάκης Σταύρος και η Διονυσοπούλου Κωνσταντίνα εκπροσώπησαν το σύλλογο της πόλης μας με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος.

   Ο Σταύρος στην πρεμιέρα των αγώνων έμεινε μια αναπνοή μακριά από το βάθρο στα 400μ επιφάνειας με χρόνο 3:06.07 κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Εφήβων. Η δύναμη και η αποφασιστικότητα του έδειξαν πως έχει εξελιχθεί σε σπουδαίο αθλητή, καθώς στη συνέχεια όχι μόνο δεν παρέδωσε τα όπλα, αλλά κατάφερε να ‘’γυρίσει’’ το παιχνίδι και να κερδίσει ένα ασημένιο μετάλλιο στα 1500μ επιφανείας με χρόνο 12:47.74 και ένα χάλκινο μετάλλιο στα 800μ επιφανείας με χρόνο 6:37.37 σε δυο συγκλονιστικές κούρσες. Στις σκυταλοδρομίες της εθνικής ο Σταύρος βγήκε 6ος στην 4Χ200μ και 7ος στην 4Χ100μ.

   Για την Κωνσταντίνα η διοργάνωση αποτέλεσε το «βάπτισμα του πυρός» για την διεθνή αθλητική της σταδιοδρομία. Σε ατομικό επίπεδο κατέλαβε την 5η θέση στα 1500μ και τα 800μ επιφανείας με χρόνο 14:31.50 και 7:26.46 αντίστοιχα. Με τη συμμετοχή της στη σκυταλοδρομία της εθνικής κέρδισε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 4Χ100μ κάνοντας εξαιρετική προσπάθεια, καθώς κατέλαβε και την 4η θέση στην σκυτάλη των 4Χ200μ.

     Και τα δυο παιδιά  συμμετείχαν στη μικτή σκυτάλη στα 4Χ2000μ μαραθώνιας κολύμβησης, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

     Η διοίκηση των Δελφινιών εκφράζει στα παιδιά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια με διακρίσεις γεμάτες υπερηφάνεια για την πατρίδα μας.

Ετικέτες

Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα  δίνει ΔΩΡΕΑΝ κάρτα διαρκείας σε όλους τους μαθητές των Δημοτικών & Γυμνασίων του Περιστερίου. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη μαθητική/οικογενειακή κερκίδα ακόμη πιο ατρόμητη!

Επίσης όσοι γονείς επιθυμούν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια του Ατρόμητου μαζί με τα παιδιά προσφέρεται η κάρτα διαρκείας μόλις με 50 ευρώ για όλο το χρόνο!

Επιπλέον τα εκπαιδευτήρια «Κύκλος Μάθησης» που βρίσκονται στην οδό Σαρανταπόρου 32 προσφέρουν σε μαθητές Γυμνασίων& Δημοτικών Σχολείων Περιστερίου έκπτωση στα δίδακτρα ως 30%
Ωράριο Λειτουργίας Γραφείου Διαχείρισης Εισιτηρίων :
Τετάρτη - Παρασκευή 17:00 με 20:00.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2105757409-2105777706

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας