Τελευταία ενημέρωση 22:33, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Οδυνηρή ήττα όχι γιατί  διαφοροποιεί τον στόχο της αλλά με τον τρόπο που ήρθε, δύο γκολ μέσα στα οκτώ τελευταία λεπτά, γνώρισε η Ανθούπολη μέσα στο Περιστέρι από τον Παράδεισο Αμαρουσίου με σκορ 2-1.

Η ομάδα του Αντώνη Ζαφειριάδη προηγήθηκε με τον Μπάρντι στο 39’ και δέχθηκε την ισοφάριση στο 83’ από τον Γεωργακόπουλο. Στο 89’ ο Παράδεισος κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πελεκάνος κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Αποβλήθηκε στο 90’ με δεύτερη κίτρινη ο Θεμιστοκλής Τζεβελέκος.

Ξεκίνησαν για την Ανθούπολη οι:Στρατηγαρέας, Κακιώτης, Τσάγκης, Θεμ. Τζεβελέκος, Κων.Τζεβελέκος,  Κοσκινάς, Μπάρντι, Δρόσος, Κυριανάκης, Μιχαλακέλης, Ν. Στρείδης. Έπαιξαν και οι Στανόγεβιτς, Καραπαλίκογλου, Παππάς.

Ετικέτες

Μετά την ολοκλήρωσή της σημερινής προπόνησης ο αμυντικός του Ατρόμητου Γιώργος Ζησόπουλος έμαθε το δυσάρεστο νέο της απώλειας του πατέρα του Δημήτρη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών χτυπημένος από τον επάρατο νόσο.

Ο Ζησόπουλος θα απουσιάσει αύριο από την προπόνηση για να πει το «τελευταίο αντίο» στον πατέρα του στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του εκλιπόντος, τον Λόφο Πιερίας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, το υπαλληλικό προσωπικό και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα πιο θερμά  συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή και στην οικογένεια του. Τους εύχονται δύναμη και κουράγιο!

 

Ετικέτες

Ο Πατάπιος Χαβλής ζει και εργάζεται στα Χανιά ( μόνιμος στο Πολεμικό Ναυτικό). Ο Γιώργος Νικολακόπουλος σπουδάζει στην Παιδαγωγική Σχολή του Ρεθύμνου!. Κοινό τους σημείο το Περιστέρι, τόπος καταγωγής τους, αγαπούν οτιδήποτε που τους θυμίζει την αγαπημένη τους πόλη και τις ομάδες της. Κάπως έτσι λοιπόν δύο βρέθηκαν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου Χανίων για  να στηρίζουν την ομάδα του Γ.Σ.Π. στον αγώνα που έδωσε με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων. Και οιι δύο μίλησαν στο peristerisports για την εμπειρία που έζησαν παρακολουθώντας αγώνα water Polo για πρώτη φορά στη ζωή τους αλλά ας όψεται φυσικά ο ΓΣΠ!

 Πατάπιος: «Σαν φίλαθλος το πιο δίκαιο αποτέλεσμα  νομίζω θα ήταν η ισοπαλία, σαν οπαδός θα ήθελα να νικήσει η ΓΣΠΑΡΑ μας έστω και με μισό γκολ διαφορά! Η αλήθεια είναι ότι αγώνα Water Polo δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ στη ζωή μου εκτός από κάποιους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στην τηλεόραση. Ομολογώ ότι είναι ένα άθλημα σκληρό, αντρικό με Α κεφαλαίο, χωρίς να θέλω να σνομπάρω τις γυναίκες που ασχολούνται με αυτό . Στον συγκεκριμένο αγώνα είδα μία ομάδα που βγάζει φωτιές στο νερό , που δεν ξέρει τι πάει να πει «εκτός έδρας» αγώνας! Κάνει το ματς  να φαίνεται ότι διεξάγεται στην έδρα της, μέσα στο Περιστέρι κυριολεκτικά. Η συνοχή της ομάδας μου έκανε εντύπωση. Η δική μας δουλειά ήταν να ντύσουμε το κολυμβητήριο του ΝΟΧ λίγο πιο «περιστεριώτικα». Ένα μεγάλο μπράβο στον τερματούρο της ομάδας μας, που κατέβασε ρολά σε επικίνδυνες επιθέσεις των αντιπάλων.

Μετά την λήξη του αγώνα στεναχωρήθηκα όχι μόνο για την ήττααλλά γιατί πέρασε ο χρόνος γρήγορα κοντά στους δικούς μου Περιστεριώτες και ας μην ήξερα προσωπικά κανέναν τους. Έτσι νοιώθω κάθε φορά όταν έρχεται και φεύγει από την Κρήτη Περιστεριώτικη ομάδα! Η ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΜΑΣ, η ΓΣΠΑΡΑ ΜΑΣ και από φέτος και ο ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ.

Η ομάδα Water Polo του ΓΣΠ έχει λαμπρό μέλλον! Ο Γ.Σ Π.  ακόμα και ομάδα HOCKEY να φτιάξει στο μέλλον, εγώ θα προσπαθήσω με κάθε δύναμη να την στηρίξω. Να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Γιάννη Φέγγο που με υποδέχτηκε στην κερκίδα σαν να με ήξερε χρόνια !

  Γιώργος: «Χθές πρώτη φορά παρακολούθησα αγώνα πόλο από κοντά και έπαιζε το Περιστέρι στα Χανιά, ματς το οποίο είχε αρκετά μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες καθώς τις χώριζε μόλις μια θέση.Το Περιστέρι (το οποίο υποστήριζα) μπήκε δυνατά στο γήπεδο όμως οι διαιτητές από την πρώτη κιόλας φάση έδειξαν τις διαθέσεις τις οποίες θα είχαν και μετέπειτα και έδωσαν πέναλτι για την γηπεδούχο ομάδα.. πάραυτα κάνεις δεν παράτησε τίποτα και το 1ο ημίχρονο ήρθε σε σκορ 3-3 πράγμα το οποίο σημαίνει πως ήταν όλα ρευστά. Στο 2ο ημίχρονο σταθήκαμε άτυχοι καθώς φάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν μετουσιωθεί σε γκολ χάθηκαν και έτσι τα Χανιά πήραν την νίκη. Δεν πειράζει η προσπάθεια θα συνεχιστεί και χάρΗ στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σωματείο θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι γιατί το Περιστέρι πάντα παίζει στα δύσκολα. Υπήρχε βέβαια και ο κόσμος -  γιατί το Περιστέρι πάντα θα παίζει εντός έδρας  (τα Χανιά μετατράπηκαν σε Περιστέρι στον αγώνα που παρακολούθησα), ποτέ δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια τις πολλές χαρές αλλά αποδείξαμε ότι στις λύπες είμαστε ακόμα πιο δυνατοί... Το σύνθημα για το Περιστέρι και την ομάδα Waterpolo όπως διαπίστωσα και από κοντά  είναι ένα : «Όπου παίζεις μαζί σου κ εγώ»!»

Ετικέτες

Μεγάλη επιτυχία είχε η 1η  συνάντηση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, με μεγάλη συμμετοχή παικτών – παραγόντων τόσο του πρόσφατου όσο και του μακρινού παρελθόντος.

Ετικέτες

Ο ΠΟΑΛ ευχαριστεί!

 Ο προπονητής του ΠΟΑΛ Παναγιώτης Παπαχρήστου και η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστούν θερμά τον φυσικοθεραπευτή Μανώλη Παπαμανώλη για την συμβολή του στην άμεση και γρήγορη αποκατάσταση του ποδοσφαιριστή Μάνου Συκινιώτη που κατάφερε να επιστρέψει σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ξαναπαίζοντας ποδόσφαιρο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας