Τελευταία ενημέρωση 04:33, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τις δύο πρώτες μεταγραφές της αλλά και τις αποχωρήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, αναμένεται να ανακοινώσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη η διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου.

Ετικέτες

Την καλύτερη λύση (για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του) βρήκε ο Ατρόμητος για τον Σπύρο Παπασπύρο.

Ετικέτες

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα του κυπέλλου με τον Πλατανιά στα Περιβόλια που θα δώσει την Τετάρτη ο Ατρόμητος.

Ετικέτες

Ποδαρικό στο 2016 με γεννητούρια στην γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου καθώς η παίκτρια Χριστίνα Παπαδοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η υπεύθυνη της ομάδας Στέλλα Μουζάκη, ο γενικός αρχηγός Τάσος Τράγος και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της εύχονται ολόψυχα να της ζήσει, να είναι πάντα γερό και καλότυχο το νέο μέλος της οικογένειας της.

 

 

Ετικέτες

Λίγες ώρες πριν από την εκπνοή του 2015 έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος τερματοφύλακας που αγωνίστηκε τη διετία 1979-1981 στον Ατρόμητο συνδέοντας το όνομα του με την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια στο τέλος της δεκαετίας του ’70: Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος.

Έφυγε σε ηλικία 67 ετών χτυπημένος από την επάρατο νόσο στο σπίτι του στη Γερμανία. Έφυγε μόνος καθώς οι συγγενείς του που τον αναζητούσαν τον βρήκαν νεκρό μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του γεμάτο στα αίματα.

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος είχε προσβληθεί από καρκίνο αλλά πριν από τρεις μήνες η κατάσταση του έδειχνε ότι πήγαινε πολύ καλά. Ωστόσο η επιδείνωση ήταν πάρα πολύ γρήγορη. Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Γερμανία όπου ασκούσε το επάγγελμα του σεφ σε εστιατόριο. Είχε πέντε παιδιά, τρία από τον πρώτο του γάμο και δύο από το δεύτερο.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ελασσόνα, καθώς πρέπει να μεταφερθεί η σορός του από τη Γερμανία.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαίμαχου τερματοφύλακα. Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος ήρθε στον Ατρόμητο την σεζόν 1979-80 και με 32 συμμετοχές κάτω από τα γκολπόστ συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη της ανόδου στην Α’ Εθνική. Τον είχε φέρει ο Θανάσης Κασπίρης, νυν γενικός αρχηγός του ΑΠΣ Ατρόμητος.

Αγωνίστηκε και την επόμενη περίοδο (1980-81) στη μεγάλη κατηγορία πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές.

Είχε αγωνιστεί επίσης σε Τρίκαλα, Ελασσόνα, Λάρισα και ΑΕΚ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας