Τελευταία ενημέρωση 09:25, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μια απόφαση απολύτως δικαιολογημένη πήρε η ΕΟΚ η οποία προχώρησε σε αλλαγή στη ώρα έναρξης του κυριακάτικου αγώνα του ΓΣΠ με το Μαρούσι που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα όπως κάθε φορά συμβαίνει με  όλα τα παιχνίδια της Β' Εθνικής.

Ετικέτες
 Ο προπονητής του Άγιου Ιερόθεου, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος,δεν κρύβει την ανταπόκριση του για το υψηλό επίπεδο των παικτών του που κατάφεραν να πάρουν μέσα σε δύο μέρες δύο πολύ σημαντικές νίκες. Μιλώντας για το 1-0 κόντρα στη Ρόδο την περασμένη Κυριακή τόνισε  τα εξής:
«Ήταν μία σημαντικη νικη,που έδωσε αξία στους τρεις βαθμούς,που είχαμε κατακτήσει στο Παγκρητιο με τον Εργοτελη και μας τονωσε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση,σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Είχαμε πολύ λίγο χρόνο,στη διάθεση μας, για να διαχειριστούμε τη κούραση από τον αγώνα της Τετάρτης και του ταξιδιού , απέναντι σε έναν αντίπαλο,οπως είναι η Ροδος με ποιοτικό ρόστερ και με σταθερή ανοδική πορεία στα τελευταία παιχνίδια.
Πιστευω πως οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοφαιριστές,γιατι για άλλη μία φορά στάθηκαν άξιοι των δύσκολων περιστάσεων και ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».
Ετικέτες

Αφιερωμένοι στη μεγάλη μάχη που δίνει ο πρώην ποδοσφαιριστής των υποδομών του Ατρόμητου, Λεωνίδας Κουτσούκης θα είναι  οι αγώνες που θα δώσει το Σάββατο ο Ατρόμητος στο γήπεδο «Νταμάρι» για το Attica Cup.

Με σύνθημα «παίζουμε για τον Λεωνίδα» οι ομάδες Κ11, Κ12, Κ13, Κ14 και 16 του Ατρόμητου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του  τουρνουά σε μια πρωτοβουλία στήριξης, ενίσχυσης και ενθάρυνσης του Λεωνίδα Κουτσούκη, η περιπέτεια υγείας του οποίου έχει κινητοποιήσει όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρα μας.

Ετικέτες

 Δυναμικός και παθιασμένος αμυντικός που έπαιξε στην Μικτή Ευρώπης. Ελάχιστοι θυμούνται όμως ότι αγωνίστηκε στον Ατρόμητο και τερμάτισε σε αυτόν την καριέρα του γιατί αγωνίστηκε μόλις σε 4 παιχνίδια και έκτοτε αποχώρησε.

Ο λόγος για τον Δημήτρη πιο γνωστό ως Μήτσο Δηκητρίου ο οποίος την περίοδο 19868-69 πήγε στον Παναθηναϊκό από τον Αήττητο Σπάτων και αγωνίστηκε στα άκρα της πράσινης άμυνας. Με την πράσινη φανέλα κέρδισε 4 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ελλάδος.. Υπήρξε μέλος της ομάδας του Γουέμπλει. Με τα χρώματα της Εθνικής αγωνίστηκε 12 φορές. Το 1973 έπαιξε με τη Μικτή Ευρώπης.

Σε ηλικία 31 ετών (είχε γεννηθεί το 1948) ο Μήτσος Δημητρίου ήρθε το καλοκαίρι του 1979 στον Ατρόμητο μαζί με τον Αντώνη Αντωνιάδη για να οδηγήσουν την ομάδα πάλι στα μεγάλα σαλόνια. Πράγματι το επόμενο καλοκαίρι ο Ατρόμητος ανέβηκε στην Α’ Εθνική.

Ο Δημητρίου…πρόλαβε κι αγωνίστηκε μόλις σε 4 παιχνίδια με τη φανέλα του Ατρόμητου. Η φωτό είναι από το ματς της 7ης αγωνιστικής Ηλυσιακός – Ατρόμητος 0-2 (4’ Πλεξίδας- 41’ Καλλιντέρογλου) και μάλλον αυτό είναι το τελευταίο ματς του Δημητρίου στα γήπεδα. Όπως καλά θυμάται ο Θανάσης Κασπίρης που ήταν τότε το γενικό κουμάντο στην ομάδα «σταμάτησε το ποδόσφαιρο γιατί του κόπηκε ο τένοντας. Δεν μπορούσε να παίξει άλλο».

Αυτή ήταν λοιπόν η σύντομη διαδρομή στον Ατρόμητο ενός παίκτης με πρωταθλήματα Ελλάδας, διεθνείς συμμετοχές και συμμετοχή στην Μικτή Ευρώπης. Ο Δημητρίου έφυγε δυστυχώς μικρός από τη ζωή το 2002 σε ηλικία 54 ετών.

 

 

Ετικέτες

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Άμιλλα μετά τη νίκη επί του Φοίνικα και πλέον η ομάδα του Μπουρναζίου έστρεψε την προσοχή της στον εκτός έδρας αγώνα με τα Ιλίσσια 2004 με στόχο να συνεχίσει το ίδιο καλά και στο δεύτερο ματς της νέας χρονιάς.

Ο προπονητής Κώστας Σώκος σχολιάζοντας στο plexto.gr τη νίκη επι του Φοίνικα τόνισε τα εξής:«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνιδι και για τις δυο ομάδες, αφού έχουν θέσει κοινούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Η ομαδα μας ειναι νεανική αλλα απέδειξε για άλλη μια φορα οτι παιζει καλο ποδόσφαιρο και η βαθμολογική θέση της την άδικει με βάση την εικόνα στο γηπεδο. Στόχος μας ειναι πάντα να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να χτίσουμε τις βάσεις για μια ομαδα που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρονια . Συγχαρητήρια για την ομαδα του Φοίνικα».

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο  all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας