Τελευταία ενημέρωση 03:29, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα του Δήμου Περιστερίου έχουν ως εξής:

Ετικέτες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ενέκρινε τη νέα δομή του τμήματος Υδατοσφαίρισης Ανδρών, η οποία, πλέον, ορίζεται ως εξής:

Δημιουργείται η θέση του Γενικού εφόρου, χρέη του οποίου για την αγωνιστική περίοδο 2017 θα εκτελεί ο  Γιάννης Φέγγος.

Μπάμπης Παπασπηλίου και Βασίλης Λόης συνεχίζουν ως έφοροι τμημάτων ενώ τα μικρότερα ηλικιακά  τμήματα θα ενισχυθούν και με βοηθούς εφόρων. Στόχος είναι να υπάρξει περαιτέρω υποστήριξη και ενίσχυση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους αθλητές. Οι δυο βοηθοί Εφόρων, θα είναι οι κ.κ. Βαγγέλης Ντουμάζιος και Σωτήρης Μπρατάκος. 

Με τη νέα αυτή διοικητική δομή στην πλήρη ανάπτυξης της,  το τμήμα Υδατοσφαίρισης Ανδρών του ΓΣ Περιστερίου θα είναι σε θέση να υλοποιήσει το πενταετές πρόγραμμα, που προβλέπει την διεκδίκηση της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία το 2019-2020!

Ετικέτες

Απογοητευμένη από τη δυσάρεστη τροπή που πήρε ο αγώνας στην Αλεπότρυπα με την Αθηναϊδα που ενώ τον κέρδισε παλικαρίσια μέσα στο γήπεδο θα τον χάσει στα χαρτιά,  η Χρυσούπολη δεν μπόρεσε να βρεί τις λύσεις απέναντι στον ΓΣ Καισαριανής και παραχώρησε λευκή ισοπαλία μέσα στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Ξεκίνησαν για την Χρυσούπολη οι: Ντελής, Βλαχόπουλος, Κότσαλος, Σαμπαζιώτης, Καμαρέτσος, Αλτσανζής, Γεωργίου, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Βλάμης, Μπάιρας. Έπαιξαν και οι Μανωλιός, Κώτσιας, Τσίπης.

Ετικέτες

Η ΑΕ Περιστερίου κέρδισε δύσκολα τον ΑΟ Κωφών με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Τα Πράσινα Πουλιά «σίγησαν» στο τέλος του α’ ημιχρόνου και στις αρχές του β’ δέχθηκαν δύο γκολ από τους Χαχιλάρι (44’) και Λιάτση (52’) με αποτέλεσμα να ηττηθούν εντός έδρας με 2-0 από τον Πλάτωνα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας