Τελευταία ενημέρωση 21:19, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το βραβείο Best Goal της 5ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Χαβιέρ Ούμπιντες σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας στο Ατρόμητος Café.

 

 

 

Την  απονομή του βραβείου έκανε o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τόλης Μητράκος (1ος σκόρερ του Ατρόμητου όλων των εποχών) ο οποίος απευθυνόμενος στον Αργεντινό άσο είπε τα εξής: «Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό που προσφέρει, για την ψυχή που δίνει και το πόσο αγαπητός είναι στην ομάδα μας. Μακάρι να πετύχει και άλλα γκολ γιατί ο Ατρόμητος είναι μια φοβερή ομάδα και χρειάζεται παίκτες σαν τον Ούμπιντες για να φθάσει ακόμη πιο ψηλά».

 

 

Με την σειρά του ο Χαβιέρ Ούμπιντες τόνισε τα εξής:« Αυτό το βραβείο είναι κάτι πολύ καλό για εμένα αλλά το πιο καλό είναι για την ομάδα γιατί φθάσαμε στη νίκη. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη προς το πρόσωπο μου και τον ευχαριστώ πολύ. Θέλουμε να είναι πάντα κοντά στην ομάδα, αυτό θέλουμε εμείς οι παίκτες και τον ευχαριστούμε για όσα μας έχουν προσφέρει».

Σε όλη τη διάρκεια της απονομής πολλά πιτσιρίκια που είχαν εισβάλει στο Ατρόμητος Cafe φώναζαν ρυθμικά «Ούμπι» ενώ ο άσος της ομάδας μας δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

 

Από αγωνιστικής πλευράς συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας στη Ξάνθη υπό την επίβλεψη του Γιώργου Κορακάκη. Ατομικό έκανε ο Μπρίτο λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο αλλά αύριο το απόγευμα θα προπονηθεί κανονικά. Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο Ντιγκινί και αύριο θα πάρει τα αποτελέσματα.

Ετικέτες

Η κλήρωση του πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής Γυναικών έγινε σήμερα. Ο Ατρόμητος την πρώτη αγωνιστική έχει ρεπό, ενώ την δεύτερη θα φιλοξενήσει την Γλυφάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα:

Πρώτη αγωνιστική

Ρεπό

Δεύτερη αγωνιστική

Ατρόμητος –Γλυφάδα

Τρίτη αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Τέταρτη αγωνιστική

Ατρόμητος – Αμαζόνες

Πέμπτη αγωνιστική

Άρης – Ατρόμητος

Έκτη αγωνιστική

Ατρόμητος –ΑΕΛ

Έβδομη αγωνιστική

Ατρόμητος-Ολυμπιάδα Υμμητού

Όγδοη αγωνιστική

Καρδίτσα –Ατρόμητος

Ένατη αγωνιστική

Ατρόμητος-Χαλκίδα

Ετικέτες

 Μια ξεχωριστή εμπειρία που συνδυάζει το παιχνίδι με την απόλαυση ενός ταξιδιού στην υπέροχη Κεφαλλονιά ετοιμάζεται να ζήσει το Τμήμα Κορασίδων Water Polo του ΓΣΠ.

Mε επικεφαλής την έφορο Γεωργία Σπυροπούλου, τα κορίτσια αναχωρούν αύριο νωρίς το πρωί με προορισμό το πανέμορφο Φισκάρδο για να λάβουν μέρος σε φιλικό τουρνουά που ξεκινάει αύριο το απόγευμα και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Θα είναι το πρώτο από τα πολλά τουρνουά που θα λάβουν μέρος τα κορίτσια του Παπαναστασίου καθώς η χρονιά είναι απαιτητική για όλες τις κατηγορίες.

 Στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμη ο Νηρέας Χαλανδρίου και ο ΝΟ Πατρών.

Να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή επιτυχία στα κορίτσια του ΓΣΠ και να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται.

Πληροφορίες στο γραφείο του συλλόγου στο κολυμβητήριο της Χωράφας τηλ 2105055125.

Ετικέτες

Διενεργήθηκε σήμερα  η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-2017, στην οποία θα συμμετάσχουν οι 16 ομάδες της Super League και ισάριθμες της Football League.

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας για τον καθορισμό του αγωνιστικού προγράμματος, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για τον σχηματισμό των γκρουπ δυναμικότητας για τις ομάδες της Football League (3ο και 4ο), καθώς τις θέσεις των δύο πρώτων γκρουπ δυναμικότητας κατέλαβαν οι ομάδες της Super League με βάση την τελική βαθμολογία της περσινής σεζόν.

Σε κάθε όμιλοι οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους μόνο μια φορά. Αυτές της Σούπερ Λίγκας θα έχουν έναν μόνο αγώνα εκτός έδρας σε αντίθεση με εκείνες της Football League που θα αγωνιστούν δύο φορές μπροστά στους οπαδούς τους.

Το πρόγραμμα για τον Ατρόμητο έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (25 Οκτωβρίου): Ατρόμητος – Παναιτωλικός.

2η αγωνιστική (29 Νοεμβρίου): Καλλιθέα – Ατρόμητος

3η αγωνιστική (13 Δεκεμβρίου): Πανθρακικός – Ατρόμητος.

Ευκαιρία για τον Ατρόμητο να πάρει πολύ γρήγορα κιόλας τη ρεβάνς από τον Παναιτωλικό για την ήττα του στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Με την Καλλιθέα ήταν και πέρσι αντίπαλος στη φάση των ομίλων.

Ετικέτες

Να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή χρονιά και με στοίχημα να δείξει μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα η ΑΕ Περιστερίου ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.

Πρώτος αντίπαλος της ομάδας του Νίκου Ηλιόπουλου  θα είναι την Κυριακή η ΑΕ Μεταμόρφωσης. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Λυκόβρυσης και θα ξεκινήσει στις 16.30.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας