Τελευταία ενημέρωση 15:50, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

‘Ένα μεγάλο παιχνίδι σε επίπεδο Γ’ Εθνικής φιλοξενεί σήμερα το γήπεδο Ηφαίστου (15.00) ανάμεσα στον Άγιο Ιερόθεο και τον Εθνικό Πειραιώς.

Ετικέτες

«Τυχερός» στο μέτρο που μπορείς να τον χαρακτηρίσεις τυχερό αν και όλη η Ελλάδα γελάει μαζί του στάθηκε ο διαιτητής Γιάννης Δελφάκης του χθεσινού αγώνα στο Περιστέρι.

Ετικέτες

Πολύ καλή εμφάνιση και νέα νίκη του εφηβικού τμήματος του Ατρόμητου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Νταμάρι.

Ετικέτες

Ασύλληπτη η ομάδα Κ13 του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον Αττικό για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Τα παιδιά του Σωτήρη Ρίζου δεν προλάβαιναν να πετυχαίνουν γκολ και σταμάτησαν στο εκκωφαντικό 14-0.

Έπαιξαν οι: Ρίζος –Παπαιωανου- Τσουχλαρακης -Δεσιπρης Παναγιωτου- Τσιαβος Λαμπροπουλος- Μητροπουλος -Ανταλης Γιανουλατος- Κουρσαρης -Τσαντήλας -Αγκουσι -Κουφοπουλος- Νοτης- Τσιαμακης -Τσαγκαρακης -Ντονικιαν.

 

Ετικέτες

Τα παράπονά του για τη διαιτησία του Δελφάκη εξέφρασε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κορακάκης. Ο τεχνικός του Ατρομήτου έκανε λόγο για καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της ομάδας του, όπως και για κανονικό γκολ που δεν μέτρησε υπέρ των Περιστεριωτών. Ωστόσο δεν έμεινε μόνο στα περί διαιτησίας, δηλώνοντας υπερήφανος για την ομάδα του και για τον τρόπο που αγωνίστηκε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Σε μια στιγμή αδράνειας χάσαμε και το ματς. Στο α' ημίχρονο η εικόνα μας ήταν εξαιρετική. Στο β' δεχθήκαμε το γκολ, χρειαστήκαμε 15 λεπτά να συνέλθουμε, αλλά και πάλι χάσαμε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία. Έτσι δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα», είπε αρχικά.

Για το πλάνο εξουδετέρωσης στο κέντρο: «Θέλαμε να κλειδώσουμε τους Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς, από εκεί ξεκινάει η λειτουργία. Τα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο».

Για τη διαιτησία του αγώνα: «Δεν πρόκειται καν για αμφισβητούμενες φάσεις. Ήταν ξεκάθαρες. Δεν σχολιάζω κάτι άλλο, γράψτε ό,τι είδατε. Υπήρχε ένα ξεκάθαρο πέναλτι, υπάρχει ακύρωση κανονικού γκολ.

Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα σήμερα. Μια ομάδα να πιέζει, να μην φοβάται, ο Ολυμπιακός να μην έχει δημιουργήσει ευκαιρία και εμείς να έχουμε 4-5 ξεκάθαρες. Συνεχίζουμε έτσι και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας