Τελευταία ενημέρωση 23:26, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πρόταση στον Μαρτίν Τόνσο έχει καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η Μαλίν. Η ομάδα του Βελγίου προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ατρόμητου.

Είναι δεδομένη ωστόσο η πρόθεση των "κυανόλευκων" να κρατήσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο τον Λατινοαμερικανό, με τον οποίο θα μπουν σε συζητήσεις αφού ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του προπονητή, όταν δηλαδή γίνει επισήμως γνωστό αν ο Πορτογάλος Ρικάρντο Σα Πίντο παραμείνει ή όχι στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Sport24.gr από το Βέλγιο, η Μαλίν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να αποκτήσει τον Τόνσο. Πρόκειται για τη βελγική ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Σωτήρης Νίνης και Δημήτρης Κολοβός και η οποία τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.

Οι Βέλγοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δίνουν διετές συμβόλαιο στον Αργεντινό. Άγνωστη παραμένει στην παρούσα φάση η πρόθεση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πάρει τις αποφάσεις του με τη λήξη της Super League.

* Την πρώτη του προπόνηση με τον Ατρόμητο έκανε την Παρασκευή (7/4) ο Μπράιν Λούι. Ο Αργεντινός δεξιός μπακ θα προπονείται μέχρι νεωτέρας στην ομάδα του Περιστερίου ώστε να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, μια και το καλοκαίρι δεν βρήκε ομάδα. Προσεχώς θα φανεί εάν κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του, ή όχι.

Ετικέτες

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα ( Δευτέρα του Πάσχα) ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το πολύ μεγάλο παιχνιδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Περιστέρι.

Ο προπονητής Νίκος Κούστας αναμένεται να  έχει κανονικά στη διάθεση του, τους Κατσίκια, Καφαλίδη και Δάρρα που ήταν τραυματίες και αποθεραπεύτηκαν, αντίθετα δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Κωστούλα και βέβαια με τον Μιχαλόπουλο που έπαθε σοβαρή ζημιά.

Στόχος της κιτρινόμαυρης ομάδας είναι να πάει στο ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση προκειμένου να υπερασπιστεί το γόητρο της, όπως έχει σταθερά επιδιώκει και πραγματοποιεί, στοχεύοντας στη νίκη απομονώνοντας το συγκεκριμένο ματς απο τη μάχη που κάνει το «δίπολο» Εργοτέλης και Ιωνικός.

Ετικέτες

Υπό βροχή ξεκίνησε σήμερα (Δευτέρα του Πάσχα) η ομάδα Κ15 του Ατρόμητου την προετοιμασία της για το Elite Neon Cup 2017 που θα διεξαχθεί από τις 20 μέχρι τις 23 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι νικώντας στον τελικό 1-0 τον Παναθηναϊκό. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 17 ομάδες.

Το γκρουπ του Ατρόμητου:

Το πρόγραμμα των αγώνων που μετέχει ο Ατρόμητος

Το πλάνο διεξαγωγής του τουρνουά είναι ως εξής:

Ετικέτες

Αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Αο Περιστερίου για να ξεκινήσουν προετοιμασία εν όψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τα Σούρμενα.

Ετικέτες

Για το πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Κρήτη με τον ΟΦΗ μίλησε στο peristerisports o  ο έφορος της ανδρικής ομάδας Water Polo του Γ.Σ.Π. Μπάμπης Παπασπηλίου.

Μπάμπη στις 22 Απριλίου παίζουμε στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, σωστά?

Όσο κυλάνε οι αγωνιστικές , τόσο πιο σημαντικά γίνονται τα παιχνίδια. Το είχαμε πει από την αρχή ότι ο Όμιλος μας , ο «Νότιος Όμιλος» είναι αρκετά δύσκολος , με ανταγωνιστικές ομάδες και δυνατά παιχνίδια. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό και έτσι το αντιμετωπίζει ο προπονητής και οι αθλητές μας. Έχει γίνει μία τρομερή προσπάθεια μέχρι σήμερα και το αναγνωρίζουμε σε όλους. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στον αγώνα που θα δώσουμε στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Εμείς θα κατέβουμε στην Κρήτη για να διεκδικήσουμε την νίκη!

 Θεωρείς ότι θα πλασαριστούμε στα Play Off?

 Θα ήθελα να βρεθούμε φέτος στα Play Off γιατί το αξίζει η ομάδα. Εμείς που είμαστε κάθε μέρα στο κολυμβητήριο και παρακολουθούμε την ομάδα από κοντά γνωρίζουμε πολύ καλά την δουλειά που έχει γίνει. Όλα τα παιδιά είναι εκεί , κάθε μέρα , με πίστη για τον στόχο , με κέφι για να πετύχουμε το παραπάνω! Να δώσουμε στο Περιστέρι αυτό που του αξίζει! Μία σοβαρή και νοικοκυρεμένη προσπάθεια και στην υδατοσφαίριση. Για αυτούς τους λόγους και για πολλούς ακόμα θα ήθελα ο Γ.Σ.Π. να βρεθεί στα Play Off. Τα παιδιά έχουν δουλέψει  μπορούν να καταφέρουν πολλά».

 Θα είσαι στην Κρήτη?

 Ναι θα είμαι ... Ο Βασίλης (Λόης) έχει βάρδια εντός Περιστερίου , ο Γιάννης (Φέγγος) θα βρίσκεται εκτός Ελλάδος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και εγώ θα είμαι εκεί και για τους τρεις μας! «Η Ομάδα ποτέ μόνη της»... τα έχουμε πει αυτά!

 Να σε ρωτήσουμε και για τους Παίδες. Πέρασαν στην Γ΄ φάση του πρωταθλήματος και δείχνει να βρίσκονται μία ανάσα από την τελική φάση των «10»!

 Αυτοί οι πιτσιρικάδες είναι φοβεροί!  Έχουν δεθεί απίστευτα μεταξύ τους , έχουν κοινούς στόχους , μοναδικό κλίμα και είναι μία δυνατή ομάδα! Μέρα με την μέρα βλέπουμε σημαντικές βελτιώσεις! Είναι ένα τμήμα που έχει δουλέψει σκληρά. Υπήρχαν περίοδοι φέτος που δεν σταμάτησαν προπονήσεις και παιχνίδια καθόλου. Αρκετοί συμμετέχουν και στο εφηβικό τμήμα οπότε έχουν πάρει σημαντικές εμπειρίες. Μακάρι να μας βγει. Θα είναι η πρώτη φορά που το Περιστέρι θα φτάνει στην τελική φάση και αυτό θα είναι σημαντικό. Το αξίζουν και με το παραπάνω γιατί είναι καλοί αθλητές και καλά παιδιά!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας