Τελευταία ενημέρωση 18:38, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Κάντε ένα όμορφο και ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στους φίλους σας για τις γιορτές προσφέροντας υπέροχα διακοσμητικά σαπουνάκια γλυκερίνης με διάφορα αρώματα και πολύ προσιτές τιμές. Επισκεφθείτε την ερχόμενη Κυριακή την έκθεση της Μαρίας Μίχα Αποστόλου στο Play Park του Δήμου Άνω Λιοσίων και δεν θα χάσετε!.

Ετικέτες

Ένα υπέροχο σόου μας υπόσχεται το Αrtistic Studio Oriental Exression στις 11 Δεκεμβρίου. Ο  διεθνούς φήμης Ινδός χορογράφος Naz Choudhury έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Το "Fireflies" Dance Crew- Ρυθμική Γυμναστική & Χορός του Γ.Α.Σ «Ειρήνη», μετά την χρυσή επιτυχία του περασμένου Ιούλη, έχει προσκληθεί να χορέψει στην παράσταση!. 

Ραντεβού λοιπόν στη σκήνη του Passport Κεραμεικός.

Ετικέτες

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών του «Αριστοτελείου».

Ετικέτες

Διαιτητής από την Τρίτη ορίστηκε από την ΚΕΔ στον εκτός έδρας αγώνα που θα δώσει ο Άγιος Ιερόθεος στη Κρήτη και συγκεκριμένα με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ετικέτες

Η παιδική ομάδα του ΓΣΠ πέτυχε την 8η νίκη της σε 11 αγώνες, μετά το 60-44 επί της Νέας Κηφισιάς για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΣΚΑ. 

Οι παίκτες των Γκούμα - Παπαδάκη από το ξεκίνημα κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και ως εκ τούτου διατηρούσαν σταθερά το προβάδισμα καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης (25-19 στο ημίχρονο).

Ωστόσο, στην τρίτη περίοδο έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 24-11 χάρις στο οποίο κατάφεραν να δώσουν πρόωρο… τέλος στο ενδιαφέρον του αγώνα, αποκτώντας διψήφια διαφορά στο σκορ, που έφτασε μέχρι και το +20 (51-31), πριν το τελικό 60-44. 

Πλέον, οι Παίδες του ΓΣ Περιστερίου βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-3, ενώ την επόμενη αγωνιστική (6/12) θα αντιμετωπίσουν και πάλι εντός έδρας την «Τριπλή Κορώνα». 

Δεκάλεπτα: 15-7, 25-19, 49-30, 60-44

Διαιτητές: Σκούτας, Τσάτσης

ΓΣ Περιστερίου (Γκούρας-Παπαδάκης): Τσαγδούρης 2, Πετρόπουλος, Μπήλιος, Βησσαρίου 5, Ιωάννου 4, Μιχάλης 12(1), Κρασάκης 23, Παπαδόπουλος 7, Καραμανλής 4(1), Καλοκάθης 3, Ύμερης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας