Τελευταία ενημέρωση 06:18, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τελικά δεν…στέριωσε στον Άγιο Ιερόθεο η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με όλη αυτή την αστάθεια που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ετικέτες

«Τα βλέπω όλα μόνο κίτρινα και μπλε»... Το τραγουδούν και θα το κάνουν και πράξη.  Μιλάμε για το δυναμικό τμήμα των Εφήβων και Παίδων , το οποίο δέχτηκε τους δύσκολους στόχους που έβαλε ο προπονητής τους Βασίλης Καμάρης με αντάλλαγμα ... έναν αγώνα Paint Ball μεταξύ παίδων και εφήβων.

Και ενώ προπονητής και έφοροι χαμογελούσαν και πείραζαν τους νεαρούς ότι δεν θα τα καταφέρουν , μιας και σε πολύ λίγες μέρες έπρεπε να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, οι πιτσιρικάδες του Περιστερίου έδειξαν ότι έχουν τεράστια αποθέματα ψυχής και όχι μόνο έπιασαν τον στόχο τους , αλλά τον ξεπέρασαν κιόλας. Ο έφορος τους , Γιάννης Φέγγος ήταν αυτός που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή να δέχεται τις πιέσεις για να κλείσει ημερομηνία και τελικά την Κυριακή 27/11 το πρωί το τμήμα θα δώσει μάχη με Κίτρινες & Μπλε χρωματοσφαίρες σε οργανωμένο δασικό χώρο της Μαλακάσας.

Ευχαριστημένος και χαμογελαστός ο Γιάννης Φέγγος μας δήλωσε ότι « όσο οι νεαροί μας δείχνουν αυτό το τσαγανό και βγάζουν την ψυχή που θέλει το Περιστέρι , τόσο και εμείς θα πρέπει να είμαστε δίπλα στα δικά τους θέλω. Έχουν γεννηθεί μαχητές και αυτό είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα το δούμε και στον στίβο του Painball»!

Ετικέτες

Συμπληρώνονται σε λίγες μέρες 39 χρόνια από την ημέρα που τέσσερις φίλαθλοι του Ατρόμητου έχυσαν το αίμα τους κάνοντας βουτιά θανάτου σε χαράδρα και έχασαν τη ζωή τους ενώ πήγαιναν στην Τρίπολη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδας στον αγώνα με τον Παναρκαδικό.

Ετικέτες

Δίπλα από το «σπίτι» της Ειρήνης θα τιμήσει την Παρασκευή ο δήμος της πόλης μας τους κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές της γυμναστικής που ο σύλλογος του Περιστερίου έχει την τιμή να ανήκουν στο δυναμικό της.

Ο δήμαρχος Περιστερίου θα βραβεύει και παράλληλα θα τιμήσει για την τεράστια προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Ρίο Λευτέρη Πετρούνια και τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Βλάση Μάρα και Λευτέρη Κοσμίδη. Τρεις αθλητές που μας έχουν κάνει υπερήφανους και έχουν χαρίσει μαγικές στιγμές στους λάτρεις της γυμναστικής.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Θέατρο Πολιτών και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Ετικέτες

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί η εκδήλωση Φιλίας των Peristeri Volley, Άρτεμις Κορυδαλλού, ΑΠΣ Αλίμου και το χαλί της Φιλίας στρώνεται εκ νέου, αυτή τη φορά για να υποδεχτεί άλλες 3 σημαντικές ιστορικές Ομάδες: τον ΓΣ Πετρούπολης, τον ΑΟΝ Αργυρούπολης και το ΦΟ Βριλησσίων.

 Έξι ομάδες πλέον, (Peristeri Volley, Άρτεμις Κορυδαλλού, ΑΠΣ Αλίμου, ΓΣ Πετρούπολης, ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΦΟ Βριλησσίων), σας καλούν να τιμήσετε με τη παρουσία σας την ιδιαίτερη εκδήλωση που θα λάβει χώρα εμπρός σε εκατοντάδες παιδιά, γονείς και εκπροσώπους διοικήσεων των συλλόγων.

Η ξεχωριστή εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 19/11 στις 18.15 στο κλειστό Δίδυμα Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας