Τελευταία ενημέρωση 12:17, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Άμεσα κινήθηκε η διοίκηση της ιστορικής Τόλμης Περιστερίου για την αντικατάσταση του Γιώργου Τζωρτζάου στο τινόμι της τεχνικής ηγεσίας. Μετά από συντονισμένες κινήσεις νέος προπονητής της ομάδας είναι ο εξελίξιμος Γιώργος Ραϊσης.

Έχοντας θητεία αρκετών ετών στην Ακαδημία του Ήφαιστου ο Ραϊσης καλείται να βάλει την Τόλμη ξανά στο δρόμο των επιτυχιών έπειτα από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας αρχής γενομενης από το τοπικό ντέρμπι με τον Γαλαξία.

 

 

Ετικέτες

Το ερχόμενο Σάββατο στις 20.15 σε παιχνίδι που θα γίνει στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου μας συστήνονται για πρώτη φορά οι Παλαίμαχοι Μπάσκετ Περιστερίου που κάνουν τα πρώτα τους...νηπιακά βήματα μετέχοντας από φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Εμπνευστής και πρωτεργάτης για την δημιουργία της ομάδας αυτής είναι μια μεγάλη δόξα του ΓΣΠ βγαλμένη από το παρελθόν ο Γιάννης Κομματάς. Μιλώντας στο peristerisports μας είπε τα εξής:

 «Η παρέα στήθηκε με αφορμή το πρωτάθλημα μπάσκετ παλαιμάχων που διοργανώνει ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας (ΣΠΑΚΕ). Διερευνώντας όμως τις διαθεσιμότητες των παλαιμάχων να συγκροτήσουμε μια ομάδα, φάνηκε η ανάγκη επικοινωνίας ανθρώπων, που τους δένει κάτι περισσότερο από την αγάπη για το μπάσκετ. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα παλιοί κι αγαπημένοι συμπαίκτες κατ αρχήν, ανεξάρτητα από την διαθεσιμότητά τους (οι καιροί είναι δύσκολοι και οι υποχρεώσεις μας πολλές) για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Όλοι όμως είδαν με χαρά την προοπτική επανασύνδεσης σαν παρέα κατ αρχήν. Έτσι μέχρι να συγκροτηθεί η ομάδα που θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα, η παρέα είχε γίνει πολλαπλάσια από το ρόστερ».

Για το αγωνιστικό κομμάτι αυτής της όμορφης παρέας ο Γιάννης Κομματάς τόνισε:

«Αποτελείται από 18 παλαίμαχους. Από αυτούς έχουν ήδη συμμετάσχει στους δυο πρώτους αγώνες οι δέκα: Αλτσαντζής Κ., Δαρδάνης Θ., Δεσποτάκης Μ., Καλαντωνέας Η., Κομματάς Γ., Κομματάς Π, Μαρκόπουλος Α., Πριφτάκης Γ., Χιντιπάς Γ. και Χρονόπουλος Π. Επίσης στην ομάδα αν και δεν έχουν παίξει ακόμη, λόγω προσωπικών τους υποχρεώσεων είναι οι: Βασιλείου Γ., Γαλανός Ν., Γιωργαλάς Α., Γλυκός Β., Κασουρίδης Ν., Κωτσόπουλος Γ., Πρισκομάτης Θ. και Τζιάλλας Δ., αλλά έχουμε ακόμη αλλά έξι παιγνίδια κι ελπίζουμε να καταφέρουν να βρουν όλοι την ευκαιρία να μοιρασθούμε τις γνωστές όμορφες στιγμές στο παρκέ. Απ' ότι φαίνεται όμως από το κέφι που έχει ξεκινήσει, αυτή η παρέα θα έχει πολύ μεγαλύτερο μέλλον από αυτό του πρωταθλήματος».

Και ο Κομματάς συνέχισε: «Ήδη έχουμε παίξει δυο αγώνες εκτός έδρας με τις ομάδες του Διόνυσου και της Νίκαιας. Αν και βρεθήκαμε στο γήπεδο πρώτη φορά μαζί ή κάποιοι μετά από πολλά χρόνια και χωρίς καμία προπόνηση, η ομάδα λειτούργησε πραγματικά σαν σύνολο με εξαιρετικές φάσεις συνεργασίας που βλέπει κανείς μόνο σε καλά μονταρισμένες ομάδες. Αυτό εξηγείται μόνο με το ότι όλοι το αγαπάμε αυτό που κάνουμε και κυρίως ότι θέλουμε να το κάνουμε σαν ομάδα.

Φυσική συνέπεια αυτού ήταν να κερδίσουμε και τους δυο αγώνες και μάλιστα με άνετο σκορ, ενώ είμαστε η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος, που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει ήττα.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ξεκινήσαμε με κύριο στόχο να μοιραστούμε την χαρά του παιγνιδιού και να περάσουμε καλά. Μέχρι τώρα αυτό το έχουμε καταφέρει πολύ καλύτερα απ ότι περιμέναμε. Αυτό το Σάββατο (18/2/17) στις 20:15 παίζουμε πρώτη φορά στην έδρα μας στο κλειστό Α. Παπανδρέου με την ομάδα παλαιμάχων των Καλυβίων.

Σε αυτό το παιγνίδι ο επιπλέον στόχος που μπαίνει είναι να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε την χαρά του παιγνιδιού και με τους φίλους μας είτε αυτοί είναι παλαίμαχοι είτε όχι. Είναι μια καλή αφορμή να επανασυνδεθούμε με περισσότερους παλιούς καλούς φίλους, αλλά και να μοιραστούμε την χαρά του παιγνιδιού με νέους».

Εμείς να ευχηθούμε σε αυτή τη νέα ομάδα των παλιών καλή επιτυχία και να απολαύσουν τις όμορφες στιγμές που θα ξαναζήσουν μαζί!.

Ετικέτες

Με μοναδικό απόντα το Μαργαρώνη που διανύει περίοδο τραυματισμού ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του Ήφαιστου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας.

Ετικέτες

Στο Μπουρνάζι πήγε το περιστεριώτικο ντέρμπι γυναικών  ανάμεσα σε ΓΣΠ και Άμιλλα για το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Ετικέτες

AND 6929

AND 6916

Θερμή υποδοχή, όπως κάθε φορά άλλωστε που επισκέπτεται τα σχολεία του Περιστερίου, γνώρισε αντιπροσωπεία των παικτών του Ατρόμητου που βρέθηκε το πρωί στο 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης και με το πρώτο σχολικό κουδούνι της ημέρας οι Χαβιέρ Ούμπιντες, Παύλος Κυριακίδης και Δημήτρης Λημνιός βρέθηκαν κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες του γυμνασίου για να μοιράσει τα ειδικά «βραχιολάκια» με τα οποία θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο ματς του Σαββάτου με τη Ξάνθη.

Μπορεί ο χρόνος να ήταν περιορισμένος λόγω του ότι ακολουθούσε η προπόνηση ωστόσο οι τρεις ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν με υπομονή στην «πολιορκία» των μαθητών για να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους εισπράττοντας αγάπη αλλά και προτροπή για να έχουν πολλές επιτυχίες στην συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

AND 6824

AND 6873

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας