Τελευταία ενημέρωση 19:16, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ιστορικού σωματείου της πόλης μας του Ηρακλή Περιστερίου μετά από τα απανωτά και στοχευμένα μεταγραφικά χτυπήματα που κατάφερε και πέτυχε η διοίκηση του συλλόγου. Ήδη υπάρχει ευχάριστος προβληματισμός στην τεχνική ηγεσία για την πληθώρα επιλογών για όλες τις θέσεις και το «πάντρεμα» των ήδη υπαρχόντων πετυχημένων ποδοσφαιριστών με τα νέα ταλαντούχα και ελπιδοφόρα αποκτήματα .

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα έχουν την ευκαιρία να δούν από κοντά την νέα δομή και φιλοσοφία της ομάδος και να αποκτήσουν ιδίοις όμμασι το νέο αγωνιστικό προφίλ στο πρώτο επίσημα προγραμματισμένο φιλικό εντός έδρας αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19.30 με τον ΓΚΥΖΙΑΚΟ.
Οι ενέργειες των διοικούντων του Ηρακλή είχαν ως αποτέλεσμα την προσθήκη 8 ποδοσφαιριστών, που αποτελούν νέα πρόσωπα στον σύλλογο.
                                                            

                                                            Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν:
1. Αλέξανδρος Κουτσόγιωργας, ένας παίκτης πολυεργαλείο στον χώρο του κέντρου από τον Ήφαιστο Νίκαιας.
2. Γιώργος Κατσαρός, ένας κεντρικός αμυντικός σωστός ογκόλιθος από την Χρυσούπολη.
3. Γιάννης Σκαρπέλης, ο μεσοεπιθετικός και μυαλό της ομάδος από τον Αργοναύτη.
4. Νίκος Ζαφείρης, ο αμυντικός βράχος από την Ανθούπολη.
5. Ξενοφών Καζακόπουλος, ο επιθετικός φόβητρο από την Άμιλλα Περιστερίου.
6. Γιάννης Καλαντζής ο αέρινος μέσος , ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος και επέστρεψε.
7. Άγγελος Βλάμης, ο επιθετικός για την γραμμή κρούσης από την Χρυσούπολη.

8. Αρτέμιος Ιορδανίδης, τερματοφύλακας από τον Α.Ο Ιλίου.

Επίσης, ο Α.Π.Ο Ηρακλής Περιστερίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή κ. Παναγιωτόπουλο Γεώργιο καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Κονταρή Γιάννη.
Η διοίκηση τους καλωσορίσει στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλή και τούς εύχεται καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ετικέτες

Και μπαμ με Θεοδώρου!

Στην οικογένεια του Ταξιάρχη ανήκει και ο Δημήτρης Θεοδώρου (στη φωτό με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο) αφού έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση για συμβόλαιο 1+1 χρόνια.Ο πολύπειρος χάφ θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα και θα προσδώσει ταχύτητα αλλά και γκόλ απο τη θέση του εξτρέμ όπου και αναμένεται να αγωνιστεί. Πλέον ο Ταξιάρχης ισχυροποιείται αφάνταστα σε όλες τις θέσεις.

Ετικέτες

Πανίσχυρη ομάδα χτίζει ο Ταξιάρχης εν όψει της συμμετοχής του στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα καθώς ενισχύθηκε με τον Βασίλη Λαγκαδινό. Ο έμπειρος επιθετικός βάζοντας πάνω απ'όλα τη φιλία που τον δένει με τα περισσότερα παιδιά της ομάδας δήλωσε «παρών» στα δύσκολα και θα βοηθήσει τα μέγιστα σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα της περιστεριώτικης ομάδας. Όπως δήλωσε και ο ίδιος σημαντικό ρόλο έπαιξε η πολυετή φιλία του με έναν εκ των αρχηγών του Ταξιάρχη Γιώργο Δαιμονάκο που έκανε την απόφαση του να μοιάζει εύκολη.

Ετικέτες

Με το πόδι στην πρώτη και ενίοτε στη δεύτερη ταχύτητα ο Ατρόμητος Κ20 έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Ηφαίστου.

Ετικέτες

Μεγάλη πίεση άσκησε ο κόσμος του Ατρόμητου, δείχνοντας εν προκειμένω τη μεγάλη του δύναμη που πρέπει να εκμεταλλευτεί, προς το συνδρομητικό κανάλι προκειμένω να μεταδοθεί το ιστορικό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Η Νοva βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες σε διαπραγματεύσεις με την τούρκικη τηλεόραση αλλά οι απαιτήσεις της ήταν μεγάλες, σύμφωνα με τα στελέχη του καναλιού, και δεν μπορούσε να κλείσει συμφωνία.

Χθες ωστόσο και με τον κόμπο να έχει φθάσει πια στο κτένι ο κόσμος του Ατρόμητου άρχισε να αντιδρά αλλά και να αγανακτεί. Το τηλεφωνικό κέντρο στην Κάντζα όπου εδρεύει η Νοva άρχισε να κατακλύζεται από τηλεφωνήματα φιλάθλων του Ατρόμητου που ρωτούσαν σχετικά με την μετάδοση του αγώνα. Την ίδια στιγμή στο διαδίκτυο τα σχόλια ήταν επικριτικά για το κανάλι που δεν είχε ενημερώσει άμα θα μετάδιδε ή όχι τον αγώνα.

Την εξέλιξη της υπόθεσης παρακολουθούσε ταυτόχρονα όλη τη μέρα με ενδιαφέρον και ο Γιώργος Σπανός ο οποίος δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι οι φίλαθλοι του Ατρόμητου δεν θα έβλεπαν το παιχνίδι και άρχισε κι εκείνος να κάνει τις δικές του επαφές με το κανάλι. Ο ηγέτης του Ατρόμητου σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ήταν τελικά εκείνος που «καθάρισε» το θέμα με προσωπικές του ενέργειες δίνοντας τέλος στην αγωνία των φιλάθλων.

«Ο κόσμος του Περιστερίου έπρεπε να δει αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος δίνει ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του και έπρεπε να πετύχουμε την μετάδοση του αγώνα για να μας δουν οι φίλαθλοι μας» έλεγε ανακουφισμένος ο Σπανός στον στενό του κύκλο.

Τελικά δύο ώρες πριν από τον αγώνα και συγκεκριμένα στις 19.00 η Νοva ανακοίνωσε ότι το ματς θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση και μάλιστα από το Novasports1.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας