Τελευταία ενημέρωση 17:19, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους ότι σήμερα (Τετάρτη) ξεκινάει η πώληση εισιτηρίων του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στο γήπεδο Περιστερίου. Το ωράριο λειτουργίας του γραφείου διαχείρισης είναι από τις 13.00 μέχρι τις 20.00.
 
Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
 
«Φίλαθλοι του Ατρόμητου, η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Σας καλούμε να την ενισχύσετε και να αποτελέσετε τον 12ο παίκτη της για την κατάκτηση της νίκης.

Για την πώληση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι ωστόσο σε λειτουργία η υπηρεσία «print@home» για την αγορά εισιτηρίου.

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα πατώντας εδώ http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/   και εξασφαλίστε έγκαιρα  το εισιτήριο για την αναμέτρηση της Κυριακής. Το τυπώνεις και έρχεσαι στο γήπεδο!».
Ετικέτες

Το ματς της Ανδρικής Ομάδας κόντρα στα Χανιά για τη 2η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας δεσπόζει στο πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει το Water Polo του ΓΣΠ. Μετά την εύκολη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ρεθύμνου, η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων της θα επιδιώξει τη δεύτερη σερί επιτυχία της.

Την πιο πλούσια δράση θα έχει ωστόσο η Παιδική ομάδα η οποία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα δώσει το το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή πέντε παιχνίδια. Αρχής γενομένης από την Παρασκευή όταν θα αγωνιστεί στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο με αντίπαλο το Ηλυσιακο.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι το εξής:

 

Ετικέτες

Τις πύλες του σε νεαρους ποδοσφαιριστές από τη Χίο άνοιξε χθες το Μαζαράκη. Σαράντα παιδιά από τις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων του νησιού που βρίσκονται στην Αθήνα από τις 3 Ιανουαρίου για τη  διεξαγωγή του πρωταθλήματος των νησιωτικών ενώσεων του Αιγαίου συμπεριέλαβαν στο πρόγραμμα τους την επισκεψη στο Περιστέρι, δείγμα της μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού που τρέφουν στον Ατρόμητο αφού ήθελαν να δουν απόμ κοντά τις συνθήκες προετοιμασίας της επαγγελματικής ομάδας..

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου από τον Τεχνικό Διευθυντή τω Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Σίμο Συμεωνίδη.

Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν ποδοσφαιριστές που ήταν στο αθλητικό κέντρο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους (Κιβρακίδης, Ντάουντα, Κατράνης, Κυριακίδης) οι οποίοι τους είπαν ότι στη δική τους ηλικία έκαναν τα ίδια ακριβώς ποδοσφαιρικά όνειρα που μπόρεσαν και τα έκαναν πραγματικότητα.

15942421

Ετικέτες
 
Ο βλαισός μέγας δάκτυλος  είναι η πιο συχνή παραμόρφωση του εμπρόσθιου μέρους του ποδιού και των δακτύλων. Με τούτη την ονομασία δεν την ξέρει κανείς. Όλοι την γνωρίζουμε ως «κότσι». Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει λοιπόν σήμερα στο peristerisports για το «κότσι», πως δημιουργείται και πως αντιμετωπίζεται.
Ετικέτες

Σε μια λιτή εκδήλωση στο κλειστό των «Διδύμων» πραγματοποιήθηκε η διεύρυνση της αθλητικής αλυσίδας «Φιλία Ομάδα» στην οποία πρωτοστατεί το Peristeri Volley.
H ένωση συνδυάστηκε με φιλικό αγώνα σε επίπεδο Παγκορασίδων Peristeri Volley-ΕΟ Σταυρούπολης επικυρώνοντας την περαιτέρω ανάπτυξη του συνδέσμου που τώρα καμαρώνει 10 πλέον μέλη:. Peristeri Volley, Άρτεμις Κορυδαλλού, ΑΠΣ Αλίμου, ΓΣ Πετρούπολης, ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΦΟ Βριλισσίων, ΑΟ Παλλήνης, Ροδιακό Σύλλογο Πετοσφαίρισης «Τελχνινίς» , ΣΦΑΜ Φοίβος, ΕΟ Σταυρούπολης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που μεγάλωσε και γαλούχησε αθλητικά τους θρύλους του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ Σοφία Αγγελάκη και Χαρούλα Ελευθεριάδου θα φροντίσει να μεταλαμπαδεύσει τη φλόγα καλών πρακτικών και ευ αγωνίζεσθαι στους κόλπους της αλλά και άλλων συλλόγων στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας