Τελευταία ενημέρωση 19:54, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την τελευταία προπόνηση της χρονιάς πραγματοποίησε χθες στο γήπεδο Νταμάρι η ομάδα Κ17 του Ατρόμητου.

Ετικέτες

Σούπερ πετυχημένη αποδείχθηκε η επιλογή του Κώστα Ευριπιώτη στην επιλογή της διοίκησης του Ατρόμητου για να παρουσιάσει την όμορφη γιορτή χθες βράδυ στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας.

Ετικέτες

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Φιλίππου ο οποίος θα είναι ο προπονητής της ομάδας στη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο ΑΟ Κηπούπολης.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε  ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Νίκου Νιόπλια για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ετικέτες

Oμαδάρα για μεγάλα πράγματα χτίζει ο ΓΣΠ που σε όπια κατηγορία και αν αγωνιστεί στη νέα περίοδο  θα πρωταγωνιστήσει. Η ομάδα της πόλης μας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κατιάκου. Ο 28χρονος και ύψους 2.05 μ. φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την ομάδα των δυτικών προαστίων και ήδη προπονείται υπό τις οδηγίες του Κώστα Παπαμάρκου.

 Με την ευκαιρία ο Γ.Σ.Π. θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Προμηθέα Πατρών, κ. Βαγγέλη Λιόλιο για την θετική στάση του στην ολοκλήρωση αυτής της πραγματικά σπουδαίας μεταγραφής.

«Η απόφαση μου να έρθω στο Περιστέρι ήταν πολύ εύκολη. Ήξερα τον κόουτς Παπαμάρκο τον οποίο εκτιμώ πολύ, ενώ συνομιλώντας με τον κ. Κότση και τον κ. Πανταζόπουλο, με έπεισαν για το όραμα που έχει η ομάδα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Προμηθέα για τη στάση της και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Λιόλιο για τη στάση που κράτησε ώστε να γίνει η μεταγραφή. Εύχομαι στον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του στο μέλλον», τόνισε ο έμπειρος παίκτης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας