Τελευταία ενημέρωση 09:08, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Παρά την προσπάθεια τους οι γυναίκες του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκαν (14-5) από τον Εθνικό στον Πειραιά για τη 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ετικέτες

Την Τρίτη (16/4) το Περιστέρι bwin δίνει την μεγάλη μάχη στη Βόννη διεκδικώντας την πρόκρισή του στο Final Four του Basketball Champions League στο Βελιγράδι.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του δεν θα είναι μόνοι τους, αφού ο Δήμος έχει φροντίσει να τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη στο Δημαρχείο της Πόλης για τους φίλους της ομάδας που θέλουν να παρακολουθήσουν το ιστορικό παιχνίδι της.

Ραντεβού την Τρίτη μετά τις 20:30 στο Δημαρχείο για την ιστορική αναμέτρηση.

Για την Πόλη και την Φανέλα!

Ετικέτες

Η γυναικεία ομάδα  Futsal του Ατρόμητου Αθηνών εξασφάλισε την πρόκριση στο Final-4 του Πρωταθλήματος επικρατώντας στον πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των προημιτελικών επι της Δόξα Δράμας 2016 με σκορ 7-3 και στον επαναληπτικό αγώνα ήρθε ισόπαλη 4-4.

ΑΕΚ,Ατρόμητος Αθηνών, Ηνίοχος και Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής ειναι οι 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα Futsal.


Τα ζευγάρια έχουν ως εξής:
ΑΕΚ-Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής
Ατρόμητος Αθηνών  - Ηνίοχος.


Και τα δυο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις 17/04/2024 ταυτόχρονα στις 21:45 στο ΑΚ.Paradise Park(Μεταμορφόσεως 100, Αχαρναί).


Την επόμενη μέρα, 18/04/2024 στις 21:30, το εισιτήριο για τον τελικό θα διεκδικήσουν οι νικητές των παραπάνω ζευγαριών στο ΑΚ.ΦΥΣΙΑΘΛΟΝ(Εθνικής Αντιστάσεως 39Α,Παλλήνη)

Ετικέτες

O AO Περιστερίου ηττήθηκε στο Μπραχάμι με 3-0 από τον Άγιο Ιερόθεο και πρέπει να περιμένει την τελευταία αγωνιστιθκή.

Πηγή Soccerlive.gr

"Άρωμα" Βραζιλίας στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Λεονάρντο με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ στο 19'. Κομβική η συμβολή του σε φάση του Περιστερίου στο 35', καθώς έσωσε γκολ σχεδόν πάνω στη γραμμή. Μάλιστα, 2' αργότερα, ο Άγιος Δημήτριος διπλασίασε το προβάδισμα, ύστερα από μακρινό συρτό σουτ του Κασπίρη. Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε το ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0. Υπό το άγχος του αποτελέσματος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν δοκάρι στο 48'. Από εκεί και πέρα, όσο και να προσπάθησαν, δεν βρήκαν πολλούς διαδρόμους προς την εστία του Κόρδα. Οι γηπεδούχοι απαλλαγμένοι από τη βαθμολογική πίεση έβγαλαν φάσεις, τελικά ο Βλάμης, στο 77', διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πλέον, η ομάδα του Περιστερίου θα διεκδικήσει την οριστική παραμονή του την τελευταία αγωνιστική, εντός, στην κόντρα με τον βαθμολογικά αδιάφορο Άρη Καλαμακίου.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Μαραθωνίτη και Καράμπελα.

ΑΓΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου) Κορδάς, Κοζάκης, Τζινευράκης (56' Κοτσοβός), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης (73' Νομικός), Βλάμης, Βαφειάδης (73' Πλατέλλας), Κασπίρης (80' Ντάφλας), Ερμάλ (56' Μιτσάνι).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σασσαλος) Κουσίδης, Θεοδωρόπουλος (46' Παπάς), Χαραλαμπόπουλος, Μπούζας, Δρουγουνάκης, Κωτσοβος, Δημητρίου (80' Μωυσιδης), Ζαφειράτος, Ριζβάνι (70' Μιράκα), Λαγός (70' Κωνσταντινίδης), Γεωργακόπουλος.

Ετικέτες

Tην ήττα στην Αλσούπολη με σκορ 3-0 γνώρισε η Χρυσούπολη.

Πηγή Soccerlive.gr

Στο 26ο λεπτό ο Παπαδήμας άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), στο 66' ο Τρούσης αξιοποίησε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ σημείωσε το 2-0, ενώ στο 87' ο Βασίλι βγήκε στον χώρο και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Πρίντζιος, Παπαγεωργίου-Χατζηδάκης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Κελεμένι, Σώντας (88' Χάνα), Φειδάκης, Ιωαννίδης, Δουγέκος, Τρούσης (80' Σπυράτος), Αρναρέλλης (63' Βασίλι), Κωνσταντάκης (63' Δρυμωνίτης), Παπαδήμας, Μάνδαλος (88' Ξανθουδάκης)

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης (80' Πίττης), Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος, Αναγνώστου, Βασιλειάδης (61' Παπανικολάου), Λάππας, Τζαβάρας, Κάστροας (67' Καραλής), Σίντρε (80' Κωτσόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Τζωρτζακάκης.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο  all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας