Τελευταία ενημέρωση 11:06, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δεύτερη ραδιοφωνική εκπομπή το Σάββατο 22 Οκτωβρίου για το Peristeri Volley! Με τίτλο Super attack το προσεχές αλλά και κάθε Σάββατο 18.30-20.00 στο φιλόξενο web radio (ένα κλικ στο phoenixradio.in και είστε μέσα), θα διασκεδάσετε με τη καλύτερη μουσική του διαδικτύου, θα μάθετε τα νέα της ομάδας αλλά και όλου του ελληνικού βόλεϊ.

sotiris drakosΜετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης εκπομπής η ομάδα εργασίας ετοιμάζεται εντατικά για την επόμενη πρόκληση! Ανοίγοντας τον κύκλο των φιλοξενούμενων, στο στούντιο θα βρεθεί σήμερρα ο προπονητής  της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των ακροατών  αλλά και της ομάδας παρουσίασης της Super Attack.

Δε θα λείψουν και από αυτή την εκπομπή οι διαγωνισμοί, οι εκπλήξεις και η τέλεια μουσική επένδυση! Με χαρά όλο το Peristeri Volley αναμένει και αυτή την ιστορική στιγμή.

Ετικέτες

Δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει σήμερα η Γυναικεία Ομάδα Water Polo του ΓΣΠΟ η οποία στις 12.30 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει στο Κολυμβητηριο της Γλυφάδας  την ομώνυμη τοπική ομάδα.

Μετά το τέλος του φιλικού, όσα κορίτσια το επιθυμούν θα παρακολουθήσουν στις 16.00 για την Α1 κατηγορία γυναικών του ΑΝΟΓ με την ΝΕ Πατρών.

Ετικέτες

Ο Γιάννης Φέγγος, έφορος του Water Polo, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει εκτελώντας επίσης χρέη εφόρου  την ευθύνη της Mικρής Πισίνας, των Προαγωνιστικών τμημάτων και των Ακαδημιών 1, 2  του τμήματος κλασικής κολύμβησης του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Στα αγωνιστικά τμήματα, Έφορος είναι ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Μανώλης Μουστάκης.

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ17 για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ετικέτες

Ένα πολύ καλό παιχνίδι Water Polo είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι βρέθηκαν χθές στο κολυμβητήριο του Περιστερίου μεταξύ του Γ.Σ.Π. και της δανέζικης Tommerup Vandpolo.

Ο Γ.Σ.Π. αρκετά πιο έμπειρος και με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας , έδωσε από την αρχή ρυθμό στο παιχνίδι , με τους νεαρούς από την Δανία να πιέζουν αναζητώντας κενά και ευκαιρίες. Το παιχνίδι παίχτηκε σε τερέν 25m – μετά από αίτημα του Karl – Emil Greve  (προπονητή των Δανών)  - και σε 4 οκτάλεπτα. Η Tommerup Vandpolo παίζει στην 1η κατηγορία στην Δανία , είναι όντως αρκετά νεανική ομάδα και έχει στο δυναμικό της και ένα μικρό γυναικείο τμήμα.

 Για να μην παραπονιόμαστε πολλές φορές ή μάλλον καλύτερα για να εκτιμάμε όσα έχουμε , οι προπονήσεις τους γίνονται 3 – 4 φορές την εβδομάδα σε πισίνα 25 μέτρων. Το κλίμα στο φιλικό αυτό παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα καλό,  με τους Περιστεριώτες να δίνουν δύο μπλουζάκια , δύο καπέλα και ένα λάβαρο ως ενθύμια αυτού του αγώνα στους φίλους από την Δανία. Γνωστός ο Γ.Σ.Π. για την φιλοξενία του,  πρόσφερε ένα Ελληνικό γεύμα κολυμβητηρίου στα παιδιά της Tommerup Vandpolo που συμπεριλάμβανε ...τι άλλο ... σουβλάκια!

Με την υπόσχεση μίας ακόμα συνάντησης την επόμενη χρονιά αποχώρησε η Δανέζικη αποστολή από το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Περιστερίου μένοντας πραγματικά εντυπωσιασμένη τόσο από την απόδοση των αθλητών του Περιστερίου όσο και από την φιλοξενία.

 Τον αγώνα σφύριξαν οι διαιτητές Νάταλι Μαρκοπούλου και Γιώργος Πολυχρονόπουλος , τους οποίους ο Γ.Σ.Π. ευχαρίστησε θερμά για την συμμετοχή τους σε αυτό το παιχνίδι. Ο Σύλλογος τιμά σε κάθε κίνηση του τόσο το άθλημα όσο και την πόλη του Περιστερίου. Μπράβο του για μια ακόμη φορά!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας