Τελευταία ενημέρωση 03:34, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 
Ο βλαισός μέγας δάκτυλος  είναι η πιο συχνή παραμόρφωση του εμπρόσθιου μέρους του ποδιού και των δακτύλων. Με τούτη την ονομασία δεν την ξέρει κανείς. Όλοι την γνωρίζουμε ως «κότσι». Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει λοιπόν σήμερα στο peristerisports για το «κότσι», πως δημιουργείται και πως αντιμετωπίζεται.
Ετικέτες

Σε μια λιτή εκδήλωση στο κλειστό των «Διδύμων» πραγματοποιήθηκε η διεύρυνση της αθλητικής αλυσίδας «Φιλία Ομάδα» στην οποία πρωτοστατεί το Peristeri Volley.
H ένωση συνδυάστηκε με φιλικό αγώνα σε επίπεδο Παγκορασίδων Peristeri Volley-ΕΟ Σταυρούπολης επικυρώνοντας την περαιτέρω ανάπτυξη του συνδέσμου που τώρα καμαρώνει 10 πλέον μέλη:. Peristeri Volley, Άρτεμις Κορυδαλλού, ΑΠΣ Αλίμου, ΓΣ Πετρούπολης, ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΦΟ Βριλισσίων, ΑΟ Παλλήνης, Ροδιακό Σύλλογο Πετοσφαίρισης «Τελχνινίς» , ΣΦΑΜ Φοίβος, ΕΟ Σταυρούπολης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που μεγάλωσε και γαλούχησε αθλητικά τους θρύλους του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ Σοφία Αγγελάκη και Χαρούλα Ελευθεριάδου θα φροντίσει να μεταλαμπαδεύσει τη φλόγα καλών πρακτικών και ευ αγωνίζεσθαι στους κόλπους της αλλά και άλλων συλλόγων στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Ετικέτες

AND 1482

Στο xιονισμένο Μαζαράκη πραγματοποιήθηκε σήμερα, με αναγκαστική αλλαγή στην ώρα έναρξης, η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου. Ήταν προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί και έγινε στις 2 το μεσημέρι σε καλύτερες συνθήκες

Στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε κανονικά ο «σημαδεμένος» Αμπιόλα Ντάουντα ο οποίος μετά την αποχώρηση των υπολοίπων παικτών συνέχισε υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση. Ο Νιγηριανός άσος αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Κορακάκη για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο εφόσον έρθει η μπλεκ κάρτα του όπως αναμένεται.

 

Ετικέτες

Οι πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες και η έντονη χιονόπτωση που επικρατούσε εκείνη την ώρα δεν επηρέασε την προπόνηση των παικτών του Ιπποκράτη που ξεκίνησαν υπό τις οδηγίες του Κώστα Ζαμπέτα την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Κεραμεικό στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Ετικέτες

Σε χιονισμένο τοπίο ξεκίησε χθες η προετοιμασία των παικτών του Ήφαιστου για τον αγώνα του Σαββάτου με την Πεύκη στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας