Τελευταία ενημέρωση 16:10, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με απόλυτη επιτυχία σκέφθηκε το Διήμερο Αξιολόγησης Ποδοσφαιριστών που πραγματοποιήθηκε από το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου λίγες ώρες πριν από την εκπνοή του 2015.

Εκατόν πενήντα (150) παιδιά από όλα τα μέρη της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών Ατρόμητου για να αξιολογηθούν από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου και όλους τους προπονητές που συγκροτούν τα τμήματα Υποδομών.

Σε ρόλο άψογου οικοδεσπότη ο Γενικός Αρχηγός των Ακαδημιών του ΑΠΣ Ατρόμητου Θανάσης Κασπίρης.

H συνέπεια στην τήρηση των ωραρίων για να μην υποστούν ταλαιπωρία οι αποστολές των συλλόγων και η άρτια οργάνωση όλων των στελεχών συνέβαλαν στη άρτια διεξαγωγή του Διήμερου Αξιολόγησης που απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια των ίδιων των συμμετεχόντων.

 

Ετικέτες

 Mε τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η αντιπροσωπεία του Fillipion Football Club με έδρα τη Φιλιππιάδα από την παραμονή της στην Αθήνα για να λάβει μέρος στο διήμερο αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών που πραγματοποίησε ο Ατρόμητος. Το αποδεικνύει η επιστολή που έλαβε το peristerisports από τον συγκεκριμένο σύλλογο στην οποία εκφράζει ευχαριστίες ο πρόεδρος Γιάννης Κώνστας γράφοντας τα εξής:

«Ύστερα από το διήμερο που περάσαμε στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου θα θέλαμε να εκφράσουμε τόσο της Προσωπικές μου ευχαριστίες, όσο και του τεχνικού μας Διευθυντή Γιώργου Κώνστα, των ποδοσφαιριστών μας και των Γονέων Αυτών, για την άψογη συμπεριφορά, και φιλοξενία σας. 

Κύριε Αποστόλου εύχομαι σε σας προσωπικά και την Οικογένεια σας, το νέο έτος να είναι έτος υγείας χαράς, ευτυχίας και ο κάθε σας στόχος, να στεφτεί με επιτυχία. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες που σας πλαισιώνουν να είναι καλά να έχουν ότι καλύτερο αυτοί και οικογένειες τους με το καινούργιο χρόνο που έρχεται».

Ετικέτες

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει στο peristerisports και απαντάει στο ερώτημα «γιατί πονάνε τα κόκκαλά μας όταν κάνει κρύο;».

Ετικέτες

Σημαντικές εμπειρίες που τα οφέλη θα φανούν στο μέλλον απέκτησε η ομάδα πόλο Νεανίδων του ΓΣΠ η οποία έλαβε μέρος στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσε η ΝΕ Πατρών με μεγάλη επιτυχία.

Η Γλυφάδα κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν η ΝΕΠ 1 (2η θέση) και η Χίος (3η θέση). Την 4η θέση κατέλαβε η ΝΕΠ 2, την 5η ο Τρίτων Αμαρουσίου και την 6η το Περιστέρι.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Δήμητρα Παπαναστασίου της Γλυφάδας, κορυφαία τερματοφύλακας η Αγγελική Γιαννακέα της ΝΕΠ 1 και πρώτη σκόρερ των αγώνων η Σταυρούλα Κουζουνά του Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Τα αποτελέσματα της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής: Χίος – ΝΕΠ 2 14-9, ΝΕΠ 1 – Τρίτων Αμαρουσίου 10-9 και Περιστέρι – Γλυφάδα 3-16.

Ετικέτες

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο του Ασπρόπυργου για τους παίκτες του Ατρόμητου που συνέχισαν σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής στη Λιβαδειά.

Κοντά τους βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος ευχήθηκε να έχουν υγεία και οικογενειακή ευτυχία στο νέο έτος και να πετύχουν πολλές νίκες ώστε να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Κανονικά προπονήθηκε ο Παναγιώτης Μπάλλας που ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο.

Αύριο το πρωί θα γίνει προπόνηση στον Ασπρόπυργο και θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα γευματίσει στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας