Τελευταία ενημέρωση 20:05, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, οι εγγραφές στην Ακαδημία Basketball της Άμιλλας
Πολλά μικρά παιδιά επιλέγουν την Άμιλλα Περιστερίου για την πρώτη τους επαφή με το άθλημα του basketball και δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόγραμμά και το προπονητικό μας επιτελείο!! Αποτέλεσμα θα είαι το νέο ρεκόρ εγγραφών.

Η Άμιλλα Περιστερίου λαμβάνοντας υπόψιν της το ενδιαφέρον των παιδιών, συνεχίζει την μεγάλη προσφορά που κάνει για νέες εγγραφές παιδιών του δημοτικού!!!
Οι εγγραφές καθημερινά στο ανοιχτό γήπεδο της ομάδας  Τρώων και Ηρακλέους, από 19.00 μέχρι 21.00, και κάθε Σάββατο πρωί 10.00 με 12.00.

Υπεύθυνος Ακαδημιών Basketball: Ασημακόπουλος Δημήτρης
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 694 882 1224

Ετικέτες

Σε φιλικό παιχνίδι το παιδικό τμήμα του Ήφαιστου επικράτησε του Κεραυνού Πετρούπολης με σκορ 2-1. Ήταν μια  νίκη ψυχολογίας πριν από τα επίσημα παιχνίδια και μια καλή ευκαιρία για να «δέσει» η ομάδα. Τα γκολ οι Πουρίκης και Καναβός. Δυστυχώς έσπασε το χεράκι του ο Σταύρος Μπαλτατζής στον οποίο όλη η οικογένεια του Ήφαιστου εύχεται περαστικά.

 

Ετικέτες

Προσδοκίες η νέα Τόλμη

Σε καλο δρόμο βαδίζει η Τόλμη η οποία δείχνει να έχει δημιουργήσει μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη από την περσινή και ως τούτου μπορεί να δημιουργεί προσδοκίες για τη νέα χρονιά. Σε φιλικό παιχνίδι με τον συμπολίτη Ηρακλή που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω στάθηκε εξαιρετικά και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

 

 

Ετικέτες

Φιλική νίκη

Σε φιλικό αγώνα που έγινε  στο γήπεδο της Χωράφας, η ομάδα μας ο Φοίνικας επικράτησε του Απόλλωνα Χαλανδρίου με  3-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Κόρδας, Ρουμελιωτάκης και Γεωργιόπουλος.

 

 

 
 
Ετικέτες

Όταν σε οδηγεί η αγάπη για αυτό που κάνεις , η κάθε σου κίνηση σε κάνει ξεχωριστό! Το ζήσαμε και πέρυσι στο Περιστέρι από τον Μπάμπη Κλεωνάκο το βλέπουμε και φέτος! Ο προπονητής των μίνι παίδων του Γ.Σ.Π. φόρεσε το μαγιό του και «βούτηξε» για ακόμα μία φορά στην πισίνα παίζοντας τον ρόλο του αντιπάλου αμυντικού και δίνοντας οδηγίες σε φουνταριστό και περιφερειακούς παίχτες για το πως θα πρέπει να στηθούν και να γυρίσουν την μπάλα ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να βάλουν γκολ.

Ήρθες μετά τα μέσα της περυσινής σαιζόν στον Γ.Σ.Π. και φέτος είσαι και πάλι στο προπονητικό Team της ομάδας. Τι ήταν αυτό, από την δική σου πλευρά, που σε έκανε να ανανεώσεις την συμφωνία σου με τον σύλλογο για ακόμη μία χρονιά;

 Όπως σε κάθε επάγγελμα, η ελευθερία που σου δίνεται στο να κάνεις σωστά την δουλειά σου , η τήρηση των συμφωνιών και ο σεβασμός στην θέση και στον ρόλο του καθενός, είναι τα βασικά κριτήρια για να φέρεις αποτελέσματα. Στον Γ.Σ.Π. όλα γίνονται μέσα από καλοσχεδιασμένο πλάνο και πρόγραμμα. Ο προπονητής νοιώθει ότι είναι ισχυρός κρίκος όχι μόνο για την επιτυχία αλλά και για τον σχεδιασμό της πορείας της ομάδας. Ο Αρσένης Μαρουλης μου ζήτησε πέρυσι να καλύψω, στα μέσα της χρονιάς, το προπονητικό κενό που δημιουργήθηκε στους μίνι παίδες και παίδες. Πέρα από του ότι στο παρελθόν βρεθήκαμε συμπαίχτες για έναν χρόνο, όταν ένας προπονητής σαν τον Αρσένη στο ζητά, δεν σε τιμά μόνο η πρόσκληση του αλλά ξέρεις και από την αρχή ότι θα έχεις πεδίο δράσης. Είχα και την ευκαιρία μέσα στην διάρκεια της χρονιάς να γνωρίσω και τους εφόρους του ανδρικού τμήματος. Ο Γιάννης Φέγγος και ο Μπάμπης Παπασπηλίου είναι της «σχολής» των εφόρων που δεν συναντάς συχνά στα κολυμβητήρια. Αγωνίζονται μαζί με όλους μας για να ερωτευθεί το Περιστέρι την Υδατοσφαίριση και δεν εμπλέκονται στο τεχνικό μέρος. Είναι και οι δύο τους υπέρμαχοι των διακριτών ρόλων. Φέτος η προσθήκη του Βασίλη Καμάρη και του Γιώργου Κρασάκη ενισχύει ακόμα περισσότερο την ομάδα σε τεχνικό επίπεδο και όλα πλέον μοιάζουν ιδανικά! Ξεκινάμε με πολύ καλές προϋποθέσεις!

 Στην περυσινή σεζόν σε θυμόμαστε να προπονείς μίνι παίδες και παίδες. Φέτος έχεις αναλάβει τους μίνι παίδες.

 Στο πλάνο μας από πέρυσι αναφερόταν η ανάγκη ενίσχυσης των Ακαδημιών και του τμήματος των Μίνι Παίδων. Φέτος ουσιαστικά η χρονιά απαιτεί μεγάλη εστίαση σε αυτές τις δύο κατηγορίες. Ο ρόλος του προπονητή στους μίνι παίδες είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη και πορεία της ομάδας. Μαζί με τις Ακαδημίες αποτελούν το «Δημοτικό» της Υδατοσφαίρισης. Αν τα παιδιά δεν πάρουν σωστές βάσεις σε αυτές τις κατηγορίες , δεν θα καταφέρουν να εξελιχθούν στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης στην συνέχεια. Για αυτό ήρθε και ο Γιώργος ο Κρασάκης στις Ακαδημίες του WaterPolo.

Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από τους προπονητές και τους αθλητές τα πρώτα χρόνια. Το άθλημα είναι από την φύση του αγωνιστικό και δεν συγχωρεί λάθη. Όποιος δεν μάθει σωστά πολύ σύντομά θα εγκαταλείψει. Εμείς έχουμε καταφέρει από πέρυσι να κρατήσουμε μέσα στο δυναμικό μας το 90% των παιδιών στις μικρές αυτές κατηγορίες. Άρα ο σχεδιασμός και η προσέγγιση μας αποδίδει! Θα πρέπει να δώσω τα εφόδια στους αθλητές μου να περάσουν στην κατηγορία των Παίδων και να συνεχίσουν με επιτυχίες στα χέρια του Βασίλη Καμάρη. Είμαστε μία αλυσίδα … Σίγουρα θα δείτε μέσα στην χρονιά, κοινές προπονήσεις, όπως έγινε και πέρυσι !

 Σε θυμόμαστε από την προηγούμενη σεζόν να φοράς το μαγιό σου και να βουτάς μαζί με τους πιτσιρικάδες σου.

 Μου αρέσει η έκφρασή «πιτσιρικάδες σου»! Και έτσι είναι … αυτοί είναι οι «πιτσιρικάδες μου»! Και είμαι περήφανος  που έχω αυτά τα παιδιά στο τμήμα μου. Η ποιότητα των χαρακτήρων τους είναι μοναδική. Όταν θες το παιδί σου να μάθει να διαβάζει, κάθεσαι  στο γραφείο, πιάνεις και εσύ το βιβλίο και συλλαβίζεις μαζί του. Γιατί στο πόλο θα έπρεπε η ιστορία να έχει άλλη διαδρομή? Δεν κάνω κάτι φοβερό … κάνω το αυτονόητο! Από την άλλη, το να κολυμπάς δίπλα στα παιδιά και να παίζεις μαζί τους ενισχύει και τους μεταξύ μας δεσμούς. Και αυτό είναι το σημαντικότερο σε ένα ομαδικό άθλημα. Να δημιουργήσεις  Μία Ομάδα τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό!

 Τι σε ενθουσιάζει στον Γ.Σ.Π.;

 Αυτό που πραγματικά είναι μοναδικό και δεν το συναντάς εύκολα σε ομάδες, είναι το πολύ καλό κλίμα, η συνεργασία και η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ μας. Όλοι μας περιμένουμε πως και πώς να έρθει η ώρα να βρεθούμε στο κολυμβητήριο. Και πίστεψέ με δεν είναι εύκολο να το πετύχει αυτό μία ομάδα Υδατοσφαίρισης, όπου οι προπονήσεις είναι καθημερινές και οι τριβές που μπορεί να αναπτυχθούν στις σχέσεις είναι μεγάλες.

Κάτι που θα ήθελες να προσθέσεις τελειώνοντας?

 Φέτος η τελευταία κουβέντα από όλους μας μάλλον θα είναι η ίδια: Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π!

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας