Τελευταία ενημέρωση 16:07, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας του αλλά και για το θέαμα που υπήρξε στο ματς με τον Βόλο, εξέφρασε ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάσα Ίλιτς μετά το 2-2 στο Πανθεσσαλικό.

Ο Σέρβος τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, έθεσε ως στόχο για την ομάδα του τη συγκέντρωση όσο περισσότερων βαθμών γίνεται μέχρι το τέλος των playouts, αλλά και την ανάδειξη των νέων ποδοσφαιριστών.

Για το τι εικόνα του αφήνει το τελικό αποτέλεσμα:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια, να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για το αν τον ενδιαφέρει πρωτίστως η πρωτιά στα play out ή να δοκιμάσει και νέους παίκτες στην ομάδα:
«Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες που έχουμε στην διάθεση μας και να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους. Από την άλλη, εγώ ως προπονητής έχω ως στόχο τη νίκη στα παιχνίδια, οπότε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς στους εναπομείναντες τρεις αγώνες».

Ετικέτες

ΓΣΠάρα non stop!

Τι να πεις για αυτή την ομάδα, για τους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όλο το club. Από παιχνίδι σε παιχνίδι, πάντα με την ίδια δίψα, με την ίδια θέληση χωρίς σταματημό.

Με τον Άρη θα αναμετρηθεί το Σάββατο (13/4, 17:15, ΕΡΤ 3) το Περιστέρι bwin, για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Ετικέτες

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο  στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία  του Ατρόμητου για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο (13/4, 17:30) στο Πανθεσσαλικό για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός  Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Σάλτας, Αθανασίου, Ασεβέδο, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Καμαρά, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι, Βαλένσια, Τριμμάτης, Βρακάς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα που ανεβάζει ρυθμούς και παίρνει μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα, ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Γιώργος Τζοβάρας που ένιωσε σύσπαση στον προσαγωγό.

Ετικέτες

Πολλοί από εσάς μπορεί να κάνετε την ερώτηση «τι να παιξω σημερα», με τόσο ελλιπές ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Φυσικά, μπορούμε να ασχοληθούμε με το «καυτό» πρόγραμμα της Ευρωλίγκας και το σημαντικό ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ.

Ετικέτες
Με αφορμή την πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θεωρεί με ανακοίνωση της ότι  είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε την υϊοθεσία αυτών των υπέροχων πλασμάτων του μη κερδοσκοπικού φιλοζωικού σωματείου του Περιστερίου, Make it Pawsible . που μας «συστήθηκαν» μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet, μέσω της πρωτοβουλίας #novipet
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας