Τελευταία ενημέρωση 10:21, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

O φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports.gr για την πελματιαία που είναι μια από τις πιο συχνές παθήσεις των ποδιών.

Ετικέτες

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου στα Χάνια του Πηλίου.

Και σήμερα έγινε διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, βάρη και τακτική.

Έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Μπάρκα που έκανε ατομικό επειδή συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο δάκτυλο του χεριού του. Ο νεαρός τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε ακτινογραφία που έδειξε «καθαρή» σύμφωνα με τον γιατρό Πέτρο Καπράλο και ίσως αύριο ενσωματωθεί κανονικά.

Ένα δυσάρεστο γεγονός που αφορά τον Φερνάντο Γοδόι αποτέλεσε την αιτία για να φύγει σήμερα εσπευσμένα για την Αργεντική.

Ο παίκτης ειδοποιήθηκε ότι «έφυγε» από τη ζωή ο άντρας της αδελφής του και ζήτησε άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του.  Ήθελε να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του αδελφή καθώς ο θάνατος του άντρας της σε ηλικία μόλις 35 ετών ήταν ξαφνικός και η ομάδα δεν μπορούσε να του αρνηθεί.

Έτσι αφού πήρε κανονικά μέρος στην πρωινή προπόνηση αμέσως μετά αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να ταξιδέψει για το Μπουένος Αϊρες.

Ο Γοδόι θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής την Πέμπτη το βράδυ με την προοπτική να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

Ετικέτες

 Τον πρωταρχικό στόχο που είναι η αξιοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τις συνεργαζόμενες ομάδες υλοποιεί το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

Ετικέτες

 

 

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με νέα όνειρα ξεκινάει αύριο ο Ατρόμητος Κ20 την προετοιμασία του για την περίοδο 2015-16 στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών (γήπεδο Νταμάρι).

Ετικέτες

Την πρώτη μεταγραφή εν όψει της νέας χρονιάς πραγματοποίησε ο Ήφαιστος ο οποίος απέκτησε τον Λευτέρη Μάκρα που αγωνίστηκε πέρσι στην Χρσούπολη.

Παίκτης με μεγάλη εμπειρία ο Μάκρας αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα της πόλης μας στη νέα περίοδο.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε για μια πενταετία στον Αχαρναϊκό και 1 χρόνο στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Εξάλλου ο Ήφαιστος προχώρησε σε μια ακόμη σημαντική κίνηση αφού ήρθε σε συμφωνία με τον επιθετικό Γιώργο Μπότη για τη νέα σεζόν .! Ο 23 επιθετικός έκανε μια πολυ καλή χρονια πετυχαίνοντας 14 γκολ την περασμένη σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας