Τελευταία ενημέρωση 16:04, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ηρακλής Περιστερίου επιθυμεί τη συνεργασία με επιχειρήσεις και επαγγελματίες του Περιστερίου που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες προβολής που τους παρέχει ο σύλλογος με την προβολή τους στο ετήσιο ημερολόγιο της ομάδας μας.

Πιθανόν στο άκουσμα και μόνο του όρου χορηγεία η αντίδραση είναι κάθε άλλο από θετική. Κατανοούμε ότι είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για τους επαγγελματίες και για το χώρο του εμπορίου. Είναι όμως μία εποχή όπου η επικοινωνία, τα δίκτυα των σχέσεων - γνωριμιών και κυρίως η αλληλεγγύη έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία. Ο Ηρακλής Περιστερίου επιθυμεί να αποτελέσει ένα κοινωνικό πυρήνα συνεργασίας και αλληλεγγύης μέσα από τον οποίο θα προκύπτουν πολύπλευρα οφέλη για όλους όσους θα επιθυμούν να συμμετέχουν με την προβολή τους στο ημερολόγιο της ομάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210-5773638

Ετικέτες

 Φιλικό παιχνίδι «καλής ποιότητας» έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Ατρόμητος Κ16 με τη Μικτή της ΕΠΣ Αθηνών (παίκτες γεννηθέντες το 2000) στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας και ο προπονητής Σάκης Σάσσαλος είχε την ευκαιρία να εξάγει πολύτιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής.

Ετικέτες

O Μαριάνο Μπίτολο απουσίασε από την σημερινή προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου που συνέχισαν την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό.

Ετικέτες

Άλλη μια μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άγιος Βασίλης για το πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων του Περιστερίου. Αν και έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λιγνού για εξύβριση εν τούτοις κατακεραύνωσε τον Κεραυνό με σκορ 4-1.

Το 1-0 έκανε ο Κέβιν στο 30' με σουτ από 30 μέτρα. Στο 44' ο Βασιλόπουλος αφού χόρεψε τον αντίπαλο του με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0. Ο Κεραυνός πίεσε στην επανάληψη και μείωσε το σκορ ωστόσο ο Κέβιν  έκανε με πλασέ το 3-1 και λίγο αργότερα με ανάποδο ψαλίδι διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Αυτό ήταν το δεύτερο φετινο χατ τρικ του Κέβιν.
ΕΠΑΙΞΑΝ:ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΣ,ΚΑΚΑΒΑΣ,ΜΠΑΖΙΟΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΖΙΩΓΑΣ,ΚΩΣΤΑΣ,ΚΕΒΙΝ,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΙΓΝΟΣ ΜΟΥΡΤΖΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

 

Ετικέτες

Το παραδοσιακό ντέρμπι του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Περιστερίου βρήκε νικητή τον Ταξιάρχη επί της ΠΟΑΛ με σκορ 3-0.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας