Τελευταία ενημέρωση 11:05, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Όσο απολαυστικοί είναι όταν παίζουν μπάλα άλλο τόσο απολαυστικοί είναι όταν κάνουν την κριτική τους για τον αγώνα. Οι παλαίμαχοι της Ανθούπολης συνεχίζουν να αυτοσαρκάζονται αυτή τη φορά σχολιάζοντας την ήττα τους με σκορ 4-2 από το Νέο Ηράκλειο. Ο τίτλος τους «Μετά τα πενήντα δεν σηκώνεται… προκαλεί εύλογους συνειρμούς αλλά διαβάζοντας το κείμενο διαβάζεις ότι τελικά εκείνο που δεν σηκώνεται είναι η μπάλα.

Αναλυτικά το κείμενο τους στην επίσημη σελίδα τους:

«Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της τσαλαβούτας χθες βράδυ, μεταξύ της ομάδας μας και μίας από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά, της ομάδας του Ν. Ηρακλείου. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μονόλογο της ομάδας μας και απώλεια πολλών ευκαιριών από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας Πέτρο Δημάκη. Αδικαιολόγητα για το επίπεδο του, έχασε τέσσερις τουλάχιστον μεγάλες ευκαιρίες. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και κατάφεραν να προηγηθούν με ένα πολύ όμορφο γκολ. Με την ψυχολογία με το μέρος τους επιβλήθηκαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς όμως να επιτύχουν άλλο γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα μας με τον Δημάκη μετά από εξαιρετική ασίστ του Μπακλαβά. Στη συνέχεια όμως η ομάδα του Ν. Ηρακλείου ήταν καταιγιστική και σημείωσε τρία γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Κι εκεί που φάνηκε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε για συντριβή η ομάδα έδειξε χαρακτήρα ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-4 με μία σέντρα-σουτ του Σταυρόπουλου από δεξιά. 

Η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο αλλά σε μία φάση που βγήκαν οι Μπακλαβάς και Σταυρόπουλος μόνοι τους με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο Μπακλαβάς δεν πάσαρε στον Σταυρόπουλο αλλά προτίμησε να δοκιμάσει να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να του δώσει την μπάλα στα χέρια. Σε ερώτηση μάλιστα του Σταυρόπουλου γιατί δεν του έδωσε πάσα η απάντηση ήταν ότι ήθελε να τον κρεμάσει, αλλά δεν του "σηκώθηκε".  

"Συμπερασματικά, δύσκολο να σου σηκωθεί όταν έχεις περάσει τα πενήντα...η μπάλα!

Στα αξιοσημείωτα του ματς ,η ανικανότητα του διαιτητή να πάρει έστω και μία σωστή απόφαση εκνευρίζοντας τις δύο ομάδες με τις εκατέρωθεν λάθος αποφάσεις του. Ευτυχώς που οι δύο ομάδες σταμάταγαν από μόνες τους στις προφανείς φάσεις γιατί το παιχνίδι με άλλες ομάδες θα μπορούσε να τιναχτεί στον αέρα.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Μπάκας, Καρίτζης, Κολοκάθης, Ηλιόπουλος, Καζέρος, Σταυρόπουλος, Δημάκης, Μπακλαβάς Β., Μπακλαβάς Β., Δημάκης, Καραγιάννης, Βράχος, Χολόγκιτας

Υ.Γ.) Για μια ακόμα φορά κάποιοι με πολύ κόπο κατάφεραν να μας βάλουν να παίξουμε στις 21:45. Τους ευχαριστούμε που μας κάνουν να νιώθουμε ότι παίζουμε στο Champions Legue και ζητούμε συγνώμη από τους φιλοξενούμενους για το ακατάλληλο της ώρας».

Ετικέτες

«Κουτί» ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Νάτσο, Λημνιό, Κατράνη οι οποίοι ήταν στην αποστολή της Εθνικής Νέων στην Ουαλία για τους αγώνες του προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Την εξαιρετική πρωτοβουλία του Peristeri Volley για τη δημιουργία της κίνησης "Φιλίας Ομάδων" επιβράβευσε με την παρουσία του ο Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου έδωσε τα συγχαρητήρια του στον σύλλογο του Περιστερίου για την πρωτοβουλία που πήρε και επικρότησε το  κείμενο συναντίληψης για καλές πρακτικές και ευ αγωνίζεσθαι στον αθλητισμό που συνυπέγραψαν το Peristeri Volley μαζί με τη Άρτεμις Κορυδαλλού και τον ΑΠΣ Αλίμου.

Τον δήμαρχο Περιστερίου συνόδεψαν οι Αντιδήμαχοι Μαίρη Τσιώτα Μάρκου, Ξένη Κορόγιαννη και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κασουρίδης η κόρη του οποίου είναι εκκολαπτόμενη βολεϊμπολίστρια.

Ετικέτες

 Φιλανθρωπικό αγώνα υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου έδωσαν χθες οι Παλαίμαχοι του Ατρόμητου με αντίπαλο του Ιατρούς του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου στο γήπεδο του Ηφαίστου. Το τελικό αποτέλεσμα (νίκη του Ατρόμητου) καμία σημασία δεν είχε μπροστά στον στόχο αυτής της αναμέτρησης που ήταν η συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου «Από Καρδιάς». Δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πρόσφεραν τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που έχουν πρόβλημα επιβίωσης.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης (είναι και μέλος του δ.σ της ΠΑΕ Ατρόμητος) και Ξένη Κορόγιαννη καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και παλαίμαχος άσος του Ατρόμητου Γιώργος Αυγουστίδης.

Την ομάδα του παλιών άσων του Ατρόμητου ενίσχυσε και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κορακάκης ο οποίος πέρασε κι επίσημα στο κλαμπ των βετεράνων.

Στη φωτό: Κορακάκης Μπέτσης, Σταύρου, Ελευθεράκος.

Ετικέτες

Η μεγαλυτερη πανσεληνος μετα απο 68 χρονια ...σεληνιασε τους Παλαίμαχους του Ηφαίστου οι οποιοι παιζοντας κατα διαστηματα ποδοσφαιρο που θα ζηλευαν ομαδες με πολλά αστερια στο δυναμικο τους καταφεραν να καμψουν την αντισταση της ομαδος του Χαραυγιακού.
Ο Βακρας ερχομενος απο σεμιναρια στην Ιταλια καταφερε να δωσει στην ομαδα των παλαιμαχων Ηφαίστου  στοιχεια που προσδινουν ποιοτητα και αποτελεσματικοτητα...
Στο αγωνιστικο μερος τωρα ο Ηφαιστος βρηκε αντισταση απο τους πολυ καλους και εμπειρους παικτες του Χαραυγιακου...ομως δεν μπορεσαν να αντεξουν στον ξεφρενο ρυθμο που επεβαλαν οι παικτες του Ήφαιστου με αποτελεσμα να γνωρισουν την ηττα.
Μια καθαρη νικη για τον  Ήφαιστο που οπως δειχνουν τα πραγματα οι παικτες βρισκουν τα ...πατηματα τους και σε συνδυασμο με το πολυ καλο ροστερ της ομαδος μπορουν και παιζουν καλο ποδοσφαιρο

Σε αυτο βοηθαει και το πολυ καλο κλιμα στην ομαδα οπου υπαρχει ισοκατανομη μεταξυ των παικτων οσο αφορα τον χρονο συμμετοχης τους στους αγωνες...
Τα γκολ πέτυχαν οι Μόσχος, Ρώτσιος, Δράκος, Γκιούλης.

Επαιξαν οι:ΒΑΚΡΑΣ-ΜΟΣΧΟΣ-ΛΙΑΠΗΣ-ΚΟΤΣΙΑΡΗΣ-ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ -ΤΣΕΚΑΣ-ΚΑΡΙΩΤΗΣ-ΔΡΑΚΟΣ-ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΕΛΛΟΣ-ΡΩΤΣΙΟΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΣ-ΓΕΩΡΓΑΛΛΑΣ-ΓΚΙΟΥΛΗΣ-ΒΙΤΣΑΣ-ΔΕΜΙΡΗΣ.

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας