Τελευταία ενημέρωση 07:29, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Κερκυραίος  Νίκος Πουλημάς από τον σύνδεσμο της Κέρκυρας ορίστηκε σήμερα από την ΚΕΔ για να σφυρίξει τον κυριακάτικο αγώνα του Ατρόμητου με τη Βέροια.

Ετικέτες

Mε βασικό τον Λημνιό και αλλαγές τους Νάτσο, Κατράνη η Εθνική Νέων κέρδισε σήμερα το μεσημέρι σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση την Ουγγαρία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την προκριματική φάση του EURO 2017 (Ουαλία, 10-15/11/2016). Ο Λημνιός έπαιξε και στα 90 λεπτά. Ο Κατράνης πέρασε στον αγώνα στο 68’ και ο Νάτσος στο 56’.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Μίγγος στο 34΄, ενώ ο Λημνιός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το σκορ για την Εθνική, όταν στο 44΄ αστόχησε σε τετ α τετ.

Ελλάδα: Καπετάνος, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Μίγγος, Λημνιός, Λάμπρου, Βουκελάτος (56΄ Νάτσος), Πανουργιάς (77΄ Νικολάου), Οικονομίδης (68΄ Μούργος), Σαμπανίδης (68΄ Σταθόπουλος), Φουάσης (68΄ Κατράνης)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας σχολίασε μετά το τέλος του ματς: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και στους δύο αγώνες. Το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η προσπάθεια που κατέβαλαν στον  αγωνιστικό χώρο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η εικόνα μας βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ήταν τα δυο τελευταία φιλικά προετοιμασίας, ενόψει του προκριματικού τουρνουά του Νοεμβρίου. Φυσικά, μόνος στόχος μας είναι πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για να επιτευχθεί οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε στα γήπεδα της Ουαλίας το 100% των δυνατοτήτων μας».

Ετικέτες

Μεγαλώνει και μεγαλώνει πολύ σωστά το Τμήμα Γυναικείας Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ.

Ετικέτες

Ηλιόλουστη μέρα,  παιδικά χαμόγελα, αγάπη για το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης!. Πιστός στο πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία του Περιστερίου πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι εδώ και 11 χρόνια παραμένει ο Ατρόμητος ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές Κυριάκος Κιβρακίδης, Μαριάνο Μπίτολο και Νίκος Παπαδόπουλος. Την  υποδέχθηκε ο διευθυντής του σχολείου κ. Κοντούλης ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα και προέτρεψε τους μαθητές να βρεθούν την Κυριακή όλοι στο γήπεδο.

Από την πλευρά τους οι τρεις ποδοσφαιριστές μοίρασαν τα ειδικά «βραχιολάκια» του αγώνα με τη Βέροια, συνομίλησαν με τους μαθητές, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα αποχωρώντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ετικέτες

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κατάφερε στα 2,5 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου να αγαπηθεί από τους φιλάθλους οι οποίοι εκτίμησαν την συμβολή του και την προσφορά του στην αναγέννηση του συλλόγου

Έχει συνδέσει το όνομα του για πάντα στην ιστορία του Ατρόμητου ως ο αρχηγός στον πρώτο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας που έλαβε μέρος ο Ατρόμητος τον Απρίλιο του 2011 με αντίπαλο την ΑΕΚ. Τον αποκαλούμενο «τελικό της ντροπής» όπως πήρε το όνομα του λόγω των επεισοδίων που προκλήθηκαν με πρωταίτιους τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Στο Περιστέρι ήρθε τον Ιανουάριο του 2009 όταν ο Ατρόμητος έπαιζε στη Β’ Εθνική και γρήγορα χρίστηκε αρχηγός. Κάθισε δύο ακόμη χρόνια, μέχρι το 2011 και έφυγε στα 36 του με γεμάτες χρονιές, όχι γιατί δεν μπορούσε να προσφέρει άλλο, μα πιθανότατα γιατί δεν θα μπορούσε να «αντέξει» την ιδέα ότι πολλά παιχνίδια ενδεχομένως να τα έβλεπε από τον πάγκο ενώ σε όλη την καριέρα του είχε συνηθίσει να είναι βασικός.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα sport24 ο Κώστας Νεμπεγλέρας που συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στα 41 του χρόνια στον Αχιλλέα Φαρσάλων έκανε τον απολογισμό της σπουδαίας  καριέρα του. Στα «κομμάτια» της συνέντευξης που αφορούν τον Ατρόμητο είπε τα εξής:

«Στα μέσα της σεζόν 2008/2009 αφήνει τον Άρη και κατηφορίζει για την Αθήνα. Στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο. Πιο ώριμος ηλικιακά, ο Κώστας Νεμπεγλέρας κάνει γεμάτες και καλές χρονιές με την ομάδα του Περιστερίου, φθάνει σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου - τον τρίτο της καριέρας του - και πάλι όμως δεν μπορεί να τον κατακτήσει. Συναντά τον καλύτερο Έλληνα προπονητή κατά την άποψή του. Ποιος είναι αυτός;

"Αυτή τη στιγμή για μένα ο Δώνης είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Δεν είναι τυχαία όλη η εξέλιξή του. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι λάθος που κάθεται στο εξωτερικό. Λάθος είναι που εδώ στην Ελλάδα ακυρώνουμε κάποια πράγματα».

Για το τελικό του 20011 είπε: «Πιο πολύ το πίστεψα πολύ και στον τελικό του Ατρομήτου με την ΑΕΚ. Γιατί είχαμε καλή ομάδα, ήμασταν σε καλή κατάσταση. Όταν μια ομάδα μικρομεσαία παίζει με μια μεγάλη, τότε ίσως παίζει ρόλο και η φανέλα. Αυτό έπαιξε ρόλο σε εκείνο το παιχνίδι, δεν βγάλαμε αυτό που είχε ο Ατρόμητος όλη τη σεζόν. Πίστευα ότι θα το παίρναμε το τρόπαιο τότε. Έλεγα μέσα μου τρίτος και φαρμακερός. Αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα ήθελες να έχεις τίτλο, είναι αυτό που μένει».

Για το κλίμα στην ομάδα: « Στον Ατρόμητο ήμασταν όλοι μια οικογένεια, η Αθήνα είναι μεγάλη. Καλή παρέα με άλλα παιδιά, πιο κοντά ήμουν με τον Γιάννη τον Σκόνδρα».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας