Τελευταία ενημέρωση 03:07, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η Κηπούπολη ήταν καλύτερη  αλλά της έλειψε για μια ακόμη φορά η αποτελεσματικότητα στο ντέρμπι με αποτέλεσμα να παραχωρήσει λευκή ισοπαλία στη Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης που σίγουρα την αδικεί κατάφωρα. Ήταν ένα παιχνίδι με ξεκάθαρη την υποροχή από την πλευρά της περιστεριώτικης ομάδας, με αρκετές ευκαιρίες αλλά και την έλλειψη του γκολ να καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα.

Έπαιξαν οι: Παπαχρηστόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Λαγός, Παρασκευόπουλος,  Μωραϊτης, Αναγνώστου (Νομικός), Μακρής Β. (Κοντογιαννόπουλος), Κωνσταντινίδης, Κούλιας, Κερμαλής (Μόσχος), Ζαχουλίτης.

 

Ετικέτες
 Δυστυχώς έχασε αλλά θα τα πούμε στη ρεβάνς! Το Παγκράτι ήταν ο μεγάλος νικητής στο αθηναϊκό ντέρμπι του Μετς κόντρα στον ΓΣΠ.
Ετικέτες

Να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που θα της δώσει δυνάμεις και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια θέλει  η ομάδα του  Ατρόμητου Κ15 που θα αντιμετωπίσει αύριο στα Χανιά (γήπεδο Μουρνιών) την αντίστοιχη του Πλατανιά στις 2 το μεσημέρι.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο στις 10 πρωί από το «Ελ. Βενιζέλος» και θα επιστρέψει το βράδυ. Ενδιάμεσα θα πραγματοποιήσει σύντομη επίσκεψη στο μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου που είναι αφιερωμένο στην Εθνική ομάδα.

Ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας) έχει επιλέξει τους εξής ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Σκλιάς, Πολίτης, Κατσέρης, Χαλιμούρδας, Κουστουμπάρδης Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Χατζής, Δρόσος, Σάσσαλος, Καστόρης, Ξενοπανάγος, Δημητρίου Κυριφίδης, Κάνιουρας, Σκαραμάγκος, Μπουρντένης.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου και θα την συνοδεύσουν  ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Μπέτσης και ο φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Μαρινάκος.

 

 

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5 11
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5 8
3 A.E.K. 5 8
4 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 4 4
5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 4 2
6 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3 1
Ετικέτες

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Ατρόμητο δεν το έχουμε ξαναδεί και ούτε θα το ξαναδούμε. Πραγματικά η (ποδοσφαιρική ) επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα «ακύρωσε» την προσπάθεια της και γνώρισε την 8η ήττα σε εννέα παιχνίδια παρακαλώ, πάλι καλά που μεσολάβησε η νίκη στη Βέροια, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Εδώ δεν μιλάμε ούτε για τύχη, ή ατυχία, γκαντεμιά ή οτιδήποτε άλλο. Εδώ μιλάμε για ένα φαινόμενο στο «ίδιο έργο θεατές» που δεν μπορείς να δώσεις καμία εξήγηση. Ο Ατρόμητος να είναι καλύτερος από τον Αστέρα, να έχει περισσότερες ευκαιρίες, να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να δέχεται γκολ στη μια και μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησε ο αντίπαλος του στο β’ ημίχρονο.

Είδαμε βέβαια την ομάδα μετά το 80’ να οπισθοχωρεί πάλι γιατί αυτό το ρημάδι που λέγεται « επιβίωση» οδηγεί τους παίκτες προς τα πίσω με αποτέλεσμα ένα γκολ στα τελευταία λεπτά. Μας έσπασαν τα νεύρα να δέχεται γκολ ο Ατρόμητος στα τελευταία λεπτά, μας σπάνε τα νεύρα που ο Αστέρας χωρίς να είναι καλύτερος κέρδισε πάλι τον Ατρόμητο.

Πάντως να σταθούμε στην καλή προσπάθεια που έκανε όλη η ομάδα. Κρίμα όμως για τον κόπο και τον ιδρώτα που έχυσε να μην έχει αντίκρισμα. Και επί πλέον πολύ καλό το κοουτσάρισμα του Δέλλα.

Το ματς

Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα να ανακατέψει την… τράπουλα (σέντερ μπακ ο Κοντοές, αμυντικός χαφ ο Μπίτολο και ο Ναπολεόνι σε απόλυτα ελεύθερο ρόλο μέσα στο γήπεδο) του βγήκε απόλυτα, καθώς οι παίκτες του κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, διατηρώντας την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούν ό,τι επικίνδυνο στον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή έδειξαν πόσο χρειάζονταν βαθμό ή βαθμούς, γυρνώντας την μπάλα έξω από την περιοχή του Αστέρα και μάλιστα στο 18’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Μαρσελίνιο να βρίσκει με ωραίο τακουνάκι τον Κούρο από αριστερά, ο τελευταίος έβγαλε σέντρα «πάρε-βάλε» στον Λε Ταλέκ, αλλά το πλασέ του Γάλλου ήταν αδύναμο, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπαντή να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν «στροφές» από το 30’ και έπειτα, λεπτό στο οποίο σημειώθηκε και η μεγαλύτερη ευκαιρία τους. Ο Ιγκλέσιας με πολύ ωραία διαγώνια μπαλιά βρήκε στα αριστερά τον Μάσα, αυτός έκανε πολύ δυνατό σουτ, αλλά ο Γκορμπούνοφ κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.

Αυτά, όμως, ήταν και τα μοναδικά σημαντικά… κεφάλαια της ιστορίας του α’ ημιχρόνου, καθώς η ανάγκη του αποτελέσματος και από τις δύο πλευρές, περιόρισε τα ρίσκα εκατέρωθεν και αποδείχθηκε ότι πρώτος τους στόχος ήταν να μην δεχθούν κάποιο τέρμα.

Το β’ μέρος δεν άρχισε με καλούς οιωνούς, καθώς Ναπολεόνι και Γοδόι συγκρούστηκαν πολύ άσχημα μεταξύ τους ( το είδαμε και αυτό) με αποτέλεσμα να υπάρξει μια αρκετά χρονοβόρα διακοπή και τελικά ο Αργεντινός αμυντικός χαφ του Ατρόμητου να αποχωρήσει τραυματίας και τη θέση του να πάρει ο Μπάλλας.

Το σκηνικό παρά τη διακοπή παρέμεινε ίδιο, με τον Ατρόμητο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να καταφέρνει όμως να φανεί απειλητικός και όσες φορές επιχείρησε να το κάνει έδειξε ανέτοιμος, όπως στη φάση του 65’ που ο Ναπολεόνι έγινε αποδέκτης της κεφαλιάς πάσας του Λε Ταλέκ, αλλά άργησε πολύ να πλασάρει με αποτέλεσμα ο Ζησόπουλος να κλέψει με ένα σωτήριο –όπως αποδείχθηκε- τάκλιν. Την ίδια ώρα, όμως, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα κρατούσαν με χαρακτηριστική ευκολία το μηδέν στην άμυνα, γεγονός που ήταν άμεση προτεραιότητά τους.

Κι αφού ο Ατρόμητος έχασε τις δικές τους ευκαιρίες, τη μοναδική που κατάφερε να δημιουργήσει ο Αστέρας την μετουσίωσε σε γκολ και συγκεκριμένα η «χρυσή» αλλαγή του Στάικου Βεργέτη, Νίκο Φερνάντες. Ο Μπερτόλιο με μια πολύ εύκολη πάσα βρήκε τον Φερνάντες έξω από την περιοχή εντελώς αμαρκάριστο και ο τελευταίος με ένα συρτό σουτ νίκησε τον Γκορμπούνοφ.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια φάση αξιώσεων και οι Αρκάδες κράτησαν το υπέρ τους σκορ που τους «εκτοξεύει» στη βαθμολογία, την ίδια ώρα που ο Ατρόμητος παραμένει με μόλις 9 βαθμούς στον «πάτο» της κατάταξης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Μάσα (84’ Φούντας), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (63’ Νίκο Φερνάντεθ), Παπαδόπουλος (72’ Γιάννου)

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι (λ.τ. 55’ Μπάλλας), Μπίτολο, Μαρσελίνιο (63’ Μίλος Στόιτσεφ), Μπρίτο (90’ Μπαστακός), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Ετικέτες

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά στο τέλος είπε «πιο καλή η μοναξιά». Ο Ατρόμητος Κ17 χωρίς να πιάσει τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων  επιβλήθηκε του αξιόμαχου Πλατανιά σήμερα στο γήπεδο του Ηφαίστου με σκορ 1-0 και παρέμεινε μόνος και αήττητος  στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ λίγκας.

Για μια ομάδα που ξαναχτίζεται και προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω στη δοκό του πρωταθλητισμού, τα φαινόμενα άγχους και πίεσης  θα είναι συχνά για τα φιλόδοξα και ταλαντούχα παιδιά του Ατρόμητου. Γι’ αυτό και μέχρι να έρθει το πολυπόθητο γκολ που έκρινε το ματς, τα λάθη ήταν αρκετά, το ίδιο και οι προσπάθειες που έμεναν μισές. Από την άλλη υπάρχει και η «βαριά» φανέλα του Ατρόμητου που μέτρησε κι έκανε τη διαφορά. Μεταξύ σχεδόν ισοδύναμων (για σήμερα) ομάδων κέρδισε εκείνη με τη πιο «βαριά» φανέλα που μπορεί από μόνη της να πάρει παιχνίδια.

Το «χρυσό» γκολ σημείωσε στο 78’ με πλασέ ο Ιγκμπινόμπα  από κόρνερ του Δόση.

Ο προπονητής Βασίλης Καλτσής που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και κάποια παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, ξεκίνησε με τους: Μελικιάν, Αποστόλου, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Κιτσόπουλος, Θεοδωρής, Ιμέρι,Τριμμάτης, Ζαραφέτας, Κακοσίμος.

Έπαιξαν και οι Δόσης, Ασλάνι, Μπαλόκας, Μοιρασγεντής, Καραχαννάς.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας