Τελευταία ενημέρωση 01:05, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τον εκνευρισμό του για την διαιτησία που αντιμετώπισε ο Ατρόμητος στην ήττα από τον Ολυμπιακό (1-0) εξέφρασε ο Αντονί Λε Ταλέκ, τονίζοντας πως συνέχεια γίνονται τα ίδια και τα ίδια στα ματς με τους "ερυθρόλευκους".

"Πάντα το ίδιο παραμύθι με τον Ολυμπιακό, αλλά εντάξει. Αγαπώ την Ελλάδα. Αλλά είναι θλιβερό να χάνουμε με αυτό τον τρόπο", έγραψε στο Twitter ο Γάλλος επιθετικός. 

Ο Λερ Ταλέκ και πέρσι είχε καυτηριάσει τη διαιτησία στο αντίστοιχο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, λέγοντας τότε ότι οι διαιτητές τον σταματούσαν συνεχώς με ανύπαρκτο οφ-σάιντ.

Ετικέτες

Δίδυμο με τον Πανερυθραϊκό  δημιουργεί ο ΓΣΠ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής. Με πολλές πιθανότητες να πάνε χέρι χέρι στην συνέχεια.

Ετικέτες

Με λευκή ισοπαλία απέναντι στον ΓΣ Καισαριανής συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Γιώργου Λαζάρου στον πάγκο του Φοίνικα (0-0). Έτσι η ομάδα παρέμεινε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ετικέτες

Για μια ακόμη αγωνιστική η Ανθούπολη δεν μπόρεσε να γευθεί τη χαρά της νίκης, αυτή τη φορά ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι από την Άμιλλα με σκορ 1-0 στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

 Η ομάδα του Αντώνη Ζαφεριάδη έκανε καλή προσπάθεια αλλά λύγισε από το γκολ του Καζακόπουλου στο 30’ με πλασέ.

Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δύο κίτρινες ο Τσάγκης.

Ξεκίνησαν οι Φιλιππαίος, Κυριανάκης, Σταύρου, Θ. Τζεβελέκος,Κ. Τζεβελέκος, Κακιώρης, Βανταράκης, Κοσκινάς, Τίτα, Τζαβέλας, Τσάγκης.  Έπαιξαν και οι Μπάρντι, Μιχαλακέλης, Παππάς.

Ετικέτες

Η ΕΣΣΝΑ και η Πνευματική Στέγη Περιστερίου έδωσαν στη δημοσιότητα την προκήρυξη των Ατομικων Νενανικών Πρωταθλημάτων Ράπιν-1ο Ράπιντ Περιστερίου (U8-U10-U12).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας