Τελευταία ενημέρωση 19:00, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Γ.Σ.Π. συνεχίζει να μας τροφοδοτεί εκπλήξεις για την βραδιά υδατοσφαίρισης που διοργανώνει στις 19 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχείου. Οι άνθρωποι του υγρού στίβου δουλεύουν νύχτα μέρα με στόχο να αφήσουν για ακόμα μία φορά ενθουσιασμένους καλεσμένους και κοινό!

 Σε αυτή την βραδιά που είναι αφιερωμένη στην Ελληνική Υδατοσφαίριση , με επίσημη καλεσμένη την Εθνική Ανδρών, ο Γ.Σ.Π. θα βραβεύσει και τον Έλληνα διεθνή διαιτητή Γιώργο Σταυρίδη , τον διαιτητή που σφύριξε στον τελικό της Ολυμπιάδας του Rio!

 Το καλό έργο που γίνεται στην Υδατοσφαίριση έχει λοιπόν αντίκτυπο και το αποδεικνύει τόσο ο ερχομός της Εθνικής Πόλο στην πόλη μας αλλά και του καταξιωμένου ρέφερι  Γιώργου Σταυρίδη.

 

 

Ετικέτες

Μια πολύ αξιόπιστη λύση στην ήδη αξιόπιστη αμυντική του γραμμή πρόσθεσε ο Άγιος Ιερόθεος που ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο  Διαμαντόπουλο.

Ετικέτες

Στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Νέων αγωνίστηκαν και οι τρεις παίκτες του Ατρόμητου που μετέχουν στην αποστολή στην Ουγγαρία.

Ετικέτες

Ιστορική είναι η αυριανή μέρα για το Ανδρικό Τμήμα μπάσκετ του Φίλιππου που θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του ως ομάδα της Β' κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Ετικέτες

Αποστολή στη Νήαρ Ήστ

Δύσκολη έξοδο στην Καισαριανή πραγματοποεί αύριο η Ανδρική Ομάδα μπάσκετ της Άμιλλας. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας θα αντιμετωπίσει τη Νήαρ Ήστ με στόχο τη νίκη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας