Τελευταία ενημέρωση 04:52, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η τεράστια νίκη του Ατρόμητου στη Τούμπα προκάλεσε «σεισμό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την εφευρετικότητα των φιλάθλων του οι οποίοι με σχόλια ή με εικόνες προσπάθησαν να «πικάρουν» με εύσχημο τρόπο  τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ μακριά από τα όρια της πρόκλησης και της απεχθούς αντιπαλότητας.

Ο φίλος της ομάδας αλλά και φίλος του peristerisports Δημήτρης Παρσαλής πρώην Aνθυποπυραγός στην Πυροσβεστική που έχει σπουδάσει Comic «έβγαλε» τη χαρά του σχεδιάζοντας τη νίκη σε κόμικ. Απολαύστε το!

 

Ετικέτες

Πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Χαβιέρ Ούμπιντες για την απόδοση του στη μεγάλη νίκη του Ατρόμητου μέσα στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διοργανώνει η Nova:

Χαβιέ Ούμπιδες (Ατρόμητος Αθηνών) 25,21%

Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ) 21,01%

Φώτης Κουτζαβασίλης (ΑΟΚ) 14,96%

Καρίμ Ανσαριφάντ (Πανιώνιος) 13,46%

Πέδρο Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα) 8,97%

Χάμζα Γιουνές (Ξάνθη) 7,26%

Πέτρος Γιακουμάκης (Λεβαδειακός) 4,91%

Γεννάδιος Ξενοδόχοβ (ΑΕΛ) 4,20%

Ετικέτες

«Εφταετός» με Άρη (7-0)

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, και κόντρα σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ο Αετός «χόρευε» κυριολεκτικά στην λάσπη παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο  και κέρδισε τον Αρη με 7-0.

Ετικέτες

Με επιστολή που απέστειλε η ΕΟΚ στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου γνωστοποίησε την αλλαγή ημερομηνίας του προσεχούς εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Τρίτωνα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Έτσι ο ΓΣΠ θα υποδεχτεί το Σάββατο (3/12) κι όχι την Κυριακή 4/12/2016, όπως είχε αρχικά οριστεί, τον Τρίτωνα, στο κλειστό γήπεδο "Ανδρέας Παπανδρέου" και ώρα 17.00.

Ετικέτες

Αποθεραπεία και spa έκαναν σήμερα το μεσημέρι οι παίκτες του Ατρόμητου που αγωνίστηκαν στο νικηφόρο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Θεραπεία ακολούθησε ο Μπίτολο ο οποίος δέχθηκε από το α’ ημίχρονο του χθεσινού αγώνα χτύπημα (σκαριά) στο γόνατο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα στην Καλλιθέα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Ο Γιώργος Κορακάκης αναμένεται να φρσκάρει αρκετά την ενδεκάδα εν όψει του αγώνα της Κυριακής στη Λάρισα έχοντας αυτή τη δυνατότητα. Αναμένεται να ξεκινήσουν μεταξύ άλλων οι: Νίκος Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Κατράνης, Μπαστακός, Στόισεφ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Κοντοές.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας