Τελευταία ενημέρωση 16:44, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Επιστροφή στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο για την Παιδική ομάδα  του ΓΣΠ η οποία με πρώτο σκόρερ τον Κρασάκη που πέτυχε 14 πόντους  επιβλήθηκε με τριάντα πόντους διαφορά (71-41) της αντίστοιχης του Αμαρουσίου για την 19η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Ο ΓΣΠ είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα, «χτίζοντας» διψήφια διαφορά στο σκορ, η οποία έδωσε την δυνατότητα στο τεχνικό τιμ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Με αυτή τη νίκη η παιδική ομάδα  βελτίωσε το ρεκόρ της σε 13-6 και διατηρήθηκε στην 4η προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ επόμενος αντίπαλος θα είναι η Αγία Παρασκευή (21/2).

Δεκάλεπτα: 14-9, 34-20, 54-33, 71-41

ΓΣ Περιστερίου (Γκούρας, Παπαδάκης): Πετρόπουλος 3(1), Κρασάκης 14, Μπήλιος 6, Βησσαρίου 8(2), Ιωάννου 2, Καλογερόπουλος 4, Μιχάλης 12(2), Θεοδορώπουλος 2, Παπαδόπουλος 10, Καραμανλής, Καλοκάθης 4, Ύμερι 6.

Ετικέτες

Η ομάδα Παλαιμάχων της Ανθούπολης ηττήθηκε από τους αντίστοιχους του Χαϊδαρίου με σκορ 5-1 αλλά και πάλι ξεχωρίζουν για την  αυτοκριτική τους και την αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων με τον τίτλο τους «Πέντε λαι λίγα ήταν»!

Το δελτίο τύπου που εξέδωσαν  μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρει τα εξής:

Εξ αρχής υπήρχε μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας του Χαϊδαρίου, αλλά και οι ελλείψεις, λόγω τραυματισμών, των Δημάκη, Χολόγκιτα, Σχίζα, Μπάκα και Δελλή έκανε τα πράγματα ακόμα πιο άσχημα.

Η δυσκολία να περάσουμε τη σέντρα ήταν εμφανής και το πρόβλημα έγινε ακόμα χειρότερο μετά την αποχώρηση και του Καζέρου μετά από ένα σφίξιμο στην γάμπα. Από το ξεκίνημα του ματς κλείσαμε την φιλοξενούμενη ομάδα στο μισό γήπεδο...το δικό μας. Ευτυχώς είχαμε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα μας Ζώτο που έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις αλλά και τον Καρίτζη που με αυτοθυσία έσωσε ένα σίγουρο γκολ με τάκλιν πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Με πολλές κάθετες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας μας η ομάδα του Χαϊδαρίου έβγαζε συνεχώς φάσεις αλλά μόνο μία φορά κατάφερε να σκοράρει με τον Ζαχαρόπουλο. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με το τιμητικό 0-1, που θα μπορούσε να ήταν και 1-1 αν ο Μπακλαβάς είχε σκοράρει σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ που τον έβγαλε με μεγάλη μπαλιά ο Σταυρόπουλος λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο γκολ από τη σέντρα, θα μπορούσαν να μετρήσουν και ως τρίποντα, αφού εκμεταλλευόμενοι τον αέρα και τον κακό φωτισμό του ενός τέρματος πέτυχαν δύο εξαιρετικά γκολ. Κι ενώ το σκορ φάνηκε να ξεφεύγει,βγήκε αντίδραση από την ομάδα μας που πέτυχε το γκολ της τιμής με τον αειθαλή Βασίλη Δημητρόπουλο, μετά από ατομική ενέργεια. Η συνέχεια ήταν πάλι ένας μονόλογος των φιλοξενούμενων που σημείωσαν αλλά δύο γκολ με το σκορ να κλείνει στο 1-5. Ευχαριστούμε την ομάδα του Χαϊδαρίου για τον αγώνα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία. Επίσης τους υποσχόμαστε ότι σε επόμενο αγώνα με λιγότερες ελλείψεις θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί.

Ετικέτες

Στο Περιστέρι θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο η Ακαδημίας του ιστορικού Πανηλειακού που πριν από μερικά  αγωνίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Α’ Εθνική.

Συγκεκριμένα οι ομάδες Κ15, Κ14, Κ13 θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο «Νταμάρι» για να δώσουν ισάριθμους φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του Ατρόμητου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου Περιστερίου ως προσκεκλημένοι της ΠΑΕ Ατρόμητος για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ξάνθηυ. Καλώς να έρθει στο Περιστέρι, το πάντα φιλόξενο Περιστέρι η Ακαδημία του Πανηλειακού.

Ετικέτες

Όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του έτσι και αυτός πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις αλάνες του Περιστερίου.

Ετικέτες

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Ξάνθη στο γήπεδο Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας