Τελευταία ενημέρωση 04:19, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με την Ξάνθη και δήλωσε τα εξής:

Για τη φάση του πέναλτι: «Είναι δύσκολο να πω κάτι. Θέλω να δω την φάση, θεωρώ πως δεν είναι πέναλτι. Είναι δύσκολη φάση, νομίζω πως δεν έκανα πέναλτι. Αν τώρα ο διαιτητής είδε ό,τι έκανα πέναλτι, το δέχομαι. Αφού κερδίσαμε είμαστε όλοι καλά».

 Για τη φάση με τον Γιουνές: «Έχασαν την ψυχραιμία μου. Τον είδα να ζητάει πάλι πέναλτι και πήγα πάνω του να τον σηκώσω. Έκανε μια κίνηση με το χέρι να με χτυπήσει και έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα. Δεν θέλω να πω κάτι για την διαιτησία. Υπάρχουν οι παρατηρητές που είναι αυτοί που κρίνουν τους διαιτητές».

Για το τι έχει αλλάξει η έλευση του Σα Πίντο: «Πάντα ο νέος προπονητής κάτι αλλάζει. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Κορακάκη, απλά τώρα είμαστε πιο οργανωμένοι πίσω. Ξεκινάμε να παίζουμε από την άμυνα και μετά κοιτάμε τι θα γίνει μπροστά. Δεν άλλαξε κάτι, είμαστε οι ίδιοι παίκτες, μόνο ο Μανιάτης έχει έρθει. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα κάτι».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύουμε στην πρόκριση. Σίγουρα θα γίνει δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε ελπίδες, σίγουρα δεν χάσαμε 3-0, ήρθαμε 0-0, είναι καλό αποτέλεσμα για την ρεβάνς. Θα δούμε τελικά τι θα γίνει».

Για την δύσκολη συνέχεια στο Κύπελλο ακόμα και αν προκριθεί ο Ατρόμητος: «Γνωρίζουμε πως όλες οι μεγάλες ομάδες είναι μέσα. Δεν κοιτάμε τόσο μακριά. Έχουμε την Βέροια πρώτα και μετά θα δούμε το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό και στο πρωτάθλημα. Είμαστε ακόμα μακριά αλλά θα προσπαθήσουμε».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Ο προπονητής μας είπε πως έχουμε ακόμα δέκα τελικούς, θα πάμε να πάρουμε σε όλα τα παιχνίδια τις νίκες και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Ετικέτες

Αν κάποιος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα έλεγε ότι η Κηπούπολη στους 16 πρώτους αγώνες της στο πρωτάθλημα θα πετύχαινε ισάριθμες νίκες η απάντηση θα ήταν «δεν γίνεται»!.

Και όμως γίνεται!. Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου που έχει καπαρώσει την άνοδο στην Β' Κατηγορία έκανε το «16 στα 16» νικωντας πολύ εύκολα τον Φωστήρα Καισαριανής εκτός έδρας με σκορ 4-0 και θα έλεγε κανείς πέρα από το ότι «κι όμως γίνεται» ότι έβαλε πολύ φρένο στην απόδοσή της.

Δύο γκολ πέτυχε ο Τζαμαλής στο 10’με πέναλτι και στο 48’ και από ένα οι Κωνσταντινίδης 15’, Ζήσης.

Ξεκίνησαν οι Αγγελόπουλος, Μακρής, Λαγός, Λάππας, Αναγνώστου, Ζήσης, Κάσσος, Νομικός, Ζαχουλίτης, Κωνσταντινίδης, Τζαμαλής. Έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος, Μαντζουράνης, Μωραϊτης.

 

Ετικέτες

 «Μέλι» για όλους στο Περιστέρι έσταζε ο Σα Πίντο μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα, όπου δεν έκρυψε τους υψηλούς στόχους που έχει και οι οποίοι είναι τόσο παρουσία στα πλέι οφ, όσο και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.  

Ετικέτες

Οι πολλές ελλείψεις στοίχισαν ακριβά στον πιο νεανικό από ποτέ Ατρόμητο Κ20 (ολοκλήρωσε το ματς με έξι παίκτες γεννημένους το 1999) που γνώρισε την ήττα σήμερα από την Ξάνθη με σκορ 2-1 στο γήπεδο του Ρουφ.

Οι Ακρίτες προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν ένα τρίτο στην επανάληψη και ο Ατρόμητο το μόνο που έκανε ήταν να μειώσει με τον Κότσικο στο 85'.

Ξεκίνησαν οι: Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Ιμέρι, Φαρία, Κουτρούλης, Δαλκαφούκης, Λαζαρίδης, Νταβιώτης. Έπαιξαν και οι Κότσικος, Τριμμάτης, Χαραλάμπους.

 

Ετικέτες

 Οι πολλές ελλείψεις που είχε η Καλομοίρα Κοντομίχη λόγω τραυματιων έφεραν την ήττα σήμερα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ήφαιστου με το βαρύ 0-8 που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να «ρίξει» όμως τα νεαρά κορίτσια του Ατρόμητου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας