Τελευταία ενημέρωση 04:31, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ματιές στο Περιστέρι ρίχνει ο ΠΑΟΚ καθώς μετά τον Αλέξανδρο Κατράνη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται «ζεστά» και για τον Δημήτρη Λημνιό.

Ετικέτες

Την 18η φετινή της νίκη πέτυχε η Γυναικεία Ομάδα της Άμιλλας η οποίας παίζοντας μυαλωμένα και με καρδιά επικράτησε εκτός έδρας της Λυκόβρυσης στο κλειστό της Πεύκης ΜΕ 47-33.

Ετικέτες

Παίζοντας με ψυχή η Γυναικεία Ομάδα του ΓΣΠ πήρε το ροζ φυλλο αγώνα στο κλειστό του Κόκκινου Μύλου για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' ΕΣΚΑ.

Ετικέτες

Tην τιμητική 4η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ κατέκτησε η ομάδα Εφήβων του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου. Οι νεαροί αθλητές ηττήθηκαν με 73-53 από την ΑΕΚ στο μικρό τελικό, που διεξήχθη στην έδρα της αντιπάλου ομάδας έχοντας πρώτο σκόρερ τον Στάθη με 18 πόντους και ακολούθησε ο Φωτόπουλο με 12 πόντους.

Ετικέτες
Στο δημοτικό στάδιο του Περιστερίου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ένα πολύ όμορφο,εκπαιδευτικό και αθλητικό φεστιβάλ, για περίπου 1000 παιδιά ηλικίας 7-12 ετών μαζί με τους γονείς τους,συνολικής διάρκειας έξι ωρών.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου με τα μέλη του  έδωσε το παρών παρουσιάζοντας το σκάκι στα παιδιά τα οποία έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παίζοντας και μαθαίνοντας τα μυστικά του αθλήματος!


Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας