Τελευταία ενημέρωση 21:33, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Μεγάλη επιτυχία για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Γλαύκου αποτελεί η κατάκτηση της 1ης θέσης στην Κατηγορία Ανδρών και τη 2η θέση στη Γενική κατηγορία στον Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ που διεξήχθη στο Βόλο το τριήμερο 5 με 7 Μαϊου.

Ετικέτες

Την πρώτη και καλύτερη «μεταγραφή» εν όψει της νέας χρονιάς ανακοίνωσε ο Ατρόμητος με την τοποθέτηση του Νίκου Λαζαρίδη στη θέση του Team Manager.

Ετικέτες

Αγώνες επίδειξης στη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά:

Ετικέτες

 Μια ακόμη καταπληκτική εμφάνιση έκαναν οι Παγκορασίδες Δ' του Peristeri Volle καθώς έκαναν ένα υγιεινό περίπατο στον Άλιμο και επικράτησαν με 3-0 σετ της τοπικής ομάδας.

Στο μεταξύ με δύο νίκες συνέχισαν τη πορεία τους οι Παγκορασίδες Α' επί του Εσπέρου Καλλιθέας (Σάββατο, 3-0 σετ) και του  ΑΣ Πέρα (Κυριακή επίσης 3-0 σετ).

Με τις νίκες αυτές, το Peristeri Volley είναι ήδη στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ Παγκορασίδων Α και θα αναμετρηθεί σε νοκ άουτ αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό το επόμενο Σάββατο μέσα στο κλειστό του Ρέντη για τη πρόκριση στο F4!

Ετικέτες

 Την άνοδο της στην Β' Κατηγορία ΕΣΚΑ κατέκτησε η Ανδρική Ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου μετά από μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας με 18 νίκες και 8 ήττες.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας