Τελευταία ενημέρωση 01:56, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Φιλικό παιχνίδι με  αντίπαλο την Ατλαντίδα έδωσε ο Άγιος Ιερόθεος και επικράτησε με σκορ 5-3 στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Ετικέτες
Ένας ακόμη άνθρωπος της Γ' Εθνικής κι εν προκειμένω ο προπονητής της Ρόδου Δημήτρης Τερεζόπουλος ο οποίος έχει δουλέψει στην Α' Εθνική σε Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης έπλεξε το εγκώμιο του Άγιου Ιερόθεου για την φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα.
Ετικέτες

To ερχόμενο Σάββατο θα δώσει ο ΑΟ Περιστερίου τον πρώτο από τους δύο τελικούς που χρειάζεται να δώσει για να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ετικέτες

Περιηγηθείτε στο ανανεωμένο www.atromitosfc.gr. Δείτε τις θεματικές ενότητες, διαβάστε τα πάντα για την ομάδας και απολαύστε το μοναδικό 360 Virtual Tour απλά με τη χρήση του mouse σας για να ξεναγηθείτε σε όλους τους χώρους του Σταδίου Περιστερίου,του Atromitos Store & του Προπονητικού Κέντρου.

Το νέο μ site είναι συμβατό για κινητά και tablet για να προσφέρει καλύτερο σερφάρισμα όπου και αν είστε, ότι και αν κάνετε! www.atromitosfc.gr

Ετικέτες

Δεκαοκτώ παίκτες αποτελούν την αποστολή του Ατρόμητου για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» (ώρα έναρξης 18.00).

 Είναι οι: Κοντοές, Μπάγκα, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Νάτσος, Κατράνης, Θεοδωράκης, Γκορμπούνοφ, Κυριακίδης, Ντάουντα, Λούι (μετέχει στις προπονήσεις), Αντόνιο (υπό δοκιμή), Φιλίπ (υπό δοκιμή).


Η αποστολή θα γευματίσει το μεσημέρι στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας