Τελευταία ενημέρωση 06:37, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Λε Ταλέκ το έβαλε, ο Μπάρκας τα έπιανε και ο Ατρόμητος πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (1-0)  έχοντας ακόμη πιθανότητες για την κατάκτηση της έκτης θέσης και της συμμετοχής στα play offs.

Ετικέτες

Tην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑ κατέκτησε η παιδική ομάδα του ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με το σπουδαίο διπλό επί του πανίσχυρου Παναθηναϊκού στο Κλειστό "Π.Γιαννακόπουλος".

Ετικέτες

Την 4η θέση (και τιμητική άλλωστε) κατέκτησε ο Ατρόμητος Κ15 στο μεγάλο τουρνουά της Nike Premier Cup που ολοκληρώνεται σήμερα στη Βούλα. 

Ετικέτες

Στον μικρό τελικό του Premier Cup θα αγωνιστεί σήμερα στις 12.15 ο Ατρόμητος Κ15 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 3η-4η θέση του μεγάλου τουρνουά.

Ετικέτες

Νίκη απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου πέτυχε σήμερα το απόγευμα το τμήμα Παίδων του Γ.Σ.Π. , στα πλαίσια προπονητικού τουρνουά ενόψει της 3ης φάσης του πρωταθλήματος.

Το τελικό σκορ ήταν 8-3 . Αύριο το πρωί οι νεαροί του Βασίλη Καμάρη δίνουν αγώνα με την Ηλιούπολη ενώ το απόγευμα με το Καλαμάκι. Στην συνέχεια και αμέσως μετά την λήξη του απογευματινού αγώνα , θα βρεθούν όλοι στο κολυμβητήριο του Περιστερίου για να στηρίξουν την ανδρική ομάδα στον αγώνα με την Χαλκίδα στις 19:00.

 Μικροί και Μεγάλοι στην ανδρική υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. έχουν γίνει ένα…. Και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καθόλου κακό!!! Το αντίθετο μάλιστα. Καλή επιτυχία και στα δύο τμήματα !

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας