Τελευταία ενημέρωση 02:19, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Για μια ακόμη χρονιά, άλλος ένας κολυμβητής του Γ.Σ.Π. ο Νίκος Μουζάς θα φορέσει το εθνόσημο στο σκουφάκι του, αφού συμπεριλήφθηκε στην Εθνική Ομάδα Κολύμβησης Εφήβων και θα πάρει μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Βόλο, το Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου 2016.

 Ο Νικόλας Μουζάς, ένα αθλητής που ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία   την κολύμβηση, από τα προγράμματα της μικρής πισίνας του ΓΣΠ ξεχώρισε από νωρίς για τις κολυμβητικές του ικανότητες,ιδιαίτερα στο στυλ του πρόσθιου. Με την είσοδό του στις αγωνιστικές κατηγορίες κατάφερε να καταρρίψει τα πανελλήνια ρεκόρ της κατηγορίας του.Στην μακροχρόνια, αν και μόνο δεκαοχτώ χρονών, καριέρα του κατέκτησε δεκάδες μετάλλια. Η πολύκοπη αυτή προσπάθειά του ανταμείφθηκε με την πρόσκληση του στην Εθνική   ομάδα, συνεχίζοντας μια παράδοση που έχουν δημιουργήσει δεκάδες πλέον κολυμβητές του ΓΣΠ ανάμεσά τους και ο αδελφός του Χρήστος. Στην Εθνική αυτή θα συναντήσει άλλο ένα πρώην αθλητή του Συλλόγου  τον Κωνσταντίνο Δρυγούτη και ένα άλλο αθλητή που προπονούνται μαζί τα τελευταία χρόνια - μιας και έχει επιλέξει ως προπονητή του τον αρχιπροπονητή της ομάδας  Γιάννη Ορφανίδη- τον Άλκη Κυνηγάκη.

Πηγή: gsperisteri.gr

Ετικέτες

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας άφησε ο Σταύρος Κοντονής. Μιλώντας στη Βουλή, ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να εξεταστεί ξανά το θέμα κάνοντας την πρώτη στροφή από την πορεία που είχε χαράξει.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή, ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήταν απόλυτος και άφησε να εννοηθεί ότι υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα μπορούσε να επανεξεταστεί το θέμα.

Παρόλο λοιπόν που ξεκαθάρισε ότι «κανείς δεν μπορεί να υπαγορεύσει πολιτικές στην κυβέρνηση για θέματα δημόσιας ασφάλειας» (αναφερόμενος στις πιέσεις των διεθνών ομοσπονδιών) προσέθεσε:

 «Αν όμως με ενέργειες σοβαρές διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια και ειρήνη, εμείς θα περιμένουμε και την απόφαση του ΣτΕ και τότε μπορούμε να ξαναδούμε το ζήτημα του Κυπέλλου. Αυτό το είπαμε και στις αντιπροσωπείες της FIFA και της UEFA».

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Κοντονής επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει εκ νέου «αιχμές» για την ΕΠΟ και τις διεθνείς ομοσπονδίες λέγοντας:

«Η κυβέρνηση θα σεβαστεί το αυτοδιοίκητο. Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να καθορίζουν τα δικά τους τεκταινόμενα. Άλλο όμως το αυτοδιοίκητο και άλλο ένα καθεστώς ασυδοσίας. Έχουμε ζητήσει από την ΕΠΟ να προσαρμόσει το καταστατικό και τους κανονισμούς της στα διεθνή δεδομένα της FIFA και της UEFA.

Επίσης από τις διεθνείς ομοσπονδίες ζητήσαμε να εποπτεύουν αυτό το έργο. Δυστυχώς, ούτε η ΕΠΟ κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση, ούτε οι διεθνείς ομοσπονδίες ενήργησαν».

Ετικέτες

Ένα πρωτάθλημα είναι πάντα ένα πρωτάθλημα και ο Άγιος Ιερόθεος θα γιορτάσει αύριο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον δεύτερο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ με τον πιο πανηγυρικό τρόπο έχοντας τεράστια βαθμολογική διαφορά από τους υπόλοιπους διώκτες του.

Ετικέτες

Πρόταση στον Γάλλο άσο του Πανθρακικού Ντιγκινί, ενός από τους καλύτερους παίκτες της θρακιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα φέρεται να έχει κάνει ο Ατρόμητος. Δημοσίευμα των atromitistas.gr αναφέρει τα εξής:

«Πριν από δυο εβδομάδες αναφέραμε πως ο Ατρόμητος εξετάζει την περίπτωση του Νικολά Ντιγκινί, καθώς έχει καλή άποψη για τον 27χρονο Γάλλο άσο του Πανθρακικού. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το θέμα πήρε άλλη μορφή -σαφώς πιο συγκεκριμένη- καθώς οι Περιστεριώτες έκαναν ένα βήμα παραπάνω, μπαίνοντας στο «ψητό». Η πρώτη κουβέντα έγινε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, στην οποία εκφράστηκε τον ενδιαφέρον του Ατρόμητου. Μάλιστα έγινε και η σχετική οικονομική προσέγγιση χωρίς προς το παρόν να υπάρχει χειροπιαστή εξέλιξη, αφού είναι φυσιολογικό να αξιολογείται. Οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει σε άλλο στάδιο με τις δυο πλευρές να βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή, με τους Περιστεριώτες να διερευνούν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών».

Ετικέτες

 Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των σκοπευτών του «’Έψιλον» Περιστερίου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας