Τελευταία ενημέρωση 18:51, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα του Ατρόμητου με την Καλλονή στο γήπεδο της Μυτιλήνης.

Βοηθοί του θα είναι ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο και ο Δόσης από την Αθήνα. Τέταρτος διαιτητής ο Ευαγγέλου από την Αθήνα και παρατηρητής διαιτησίας ο Καλύβας από τη Βοιωτία.

Ετικέτες

Αύριο το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί στο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου  για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή στη Μυτιλήνη και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Λέσβου.

Η σημερινή προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο. Έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες εκτός των Μπίτολο και Έμποου.

Ο Μπίτολο  παραμένει ασθενής λόγω ίωσης και υποβλήθηκε σε πλήρη αιματολογικό έλεγχο. Τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό πλην  της ίωσης. O Mπίτολο μαζί με τον Ούμπιντες δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας.

Ο Έμποου βρέθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης για να πραγματοποιήσει ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ετικέτες

Η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτή την εβδομάδα για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κι έτσι όλο το βάρος της έχει πέσει στο επόμενο ματς με αντίπαλο τα Τρίκαλα που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Το ματς αυτό είναι κομβικής σημασίας καθώς σε περίπτωση νίκης τα κορίτσια του Ατρόμητου θα κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονής τους στην κατηγορία.

Ετικέτες

Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ανεξαρτήτων Ομάδων Περιστερίου θα διεκδικήσει την Κυριακή η ΠΟΑΛ στο ματς με τον ΠΑΟΠ που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Χωράφας στις 18.30. Η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι αισιόδοξη για την κατάκτηση της πρόκρισης.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πορεία της αποθεραπείας του Γιώργου Παπαδιονυσίου ο οποίος τον Φερβουάριο είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει την ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό πόδι.

Ο 21χρονος γκαρντ πλέον, 2 μήνες μετά, αισθάνεται πολύ καλύτερα και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog σε περίπου 10 ημέρες θα ενσωματωθεί στο ομαδικό πρόγραμμα της ομάδας του Νίκου Καραγιάννη.

Ο παίκτης έχει ήδη ξεκινήσει 30λεπτο τρέξιμο καθημερινά με αλλαγές κατεύθυνσης, αλλά και ατομικές ασκήσεις με μπάλα. Επιπλέον έχει μπει για τα καλά στα βάρη, αρχικά με με χέρια και κορμό και στην συνέχεια με πόδια.  

Από την αρχή του τραυματισμού του ο νεαρός άσσος, όπως και όλοι οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου είχε κοντά του τον φυσιοθεραπευτή Μανώλη Παπαμανώλη, ο οποίος τον βοήθησε πολύ στην αποθεραπεία του, αλλά και σε άλλα θέματα.

Πηγή: Basketblog.gr

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας