Τελευταία ενημέρωση 07:25, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τι και αν τον ερχόμενο Ιούλιο κλείνει τα 37 του χρόνια. Για τον Νίκο Λαζαρίδη ο χρόνος έχει νικηθεί.

 Ο πολύπειρος αμυντικός του Ατρόμητου έκανε ίσως την πιο παραγωγική του χρονιά από τότε που βρίσκεται στην ομάδα καθώς ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα με δύο απίστευτες επιδόσεις που μπροστά του τύφλα να έχουν πολλοί νεότεροι του ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα με 29 παρουσίες στο πρωτάθλημα είναι δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής καθώς συμπλήρωσε 2665’ αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Επιπλέον με τα 4 γκολ που σημείωσε είναι πρώτος σκόρερ μεταξύ όλων των κεντρικών αμυντικών του πρωταθλήματος.

Πολυτιμότερος παίκτης πέρα από κάθε αμφιβολία του φετινού πρωταθλήματος, ο Νίκος Λαζαρίδης έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδας αλλά και στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια με ΑΙΚ Στοκχόλμης και Φενέρμπαχτσε.

Δίκαια λοιπόν ο Ατρόμητος αναμένεται να τον επιβραβεύσει με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου και να κλείσει την καριέρα του στο Περιστέρι, έτσι όπως του αρμόζει!

Ετικέτες

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και ήδη 5 παίκτες + 1 ένας προπονητής είναι υποψήφιοι για τον Ατρόμητο της νέας χρονιάς.

Μπορεί ο Ατρόμητος να ξεκινάει πάντα τον προγραμματισμό του από τον προπονητή, μπορεί πάντα να συζητάει με τον προπονητή που έχει και αν δεν τα βρίσκει μαζί του να ψάχνει για τις άλλες λύσεις εν τούτοις οι Πορτογάλοι που δεν γνωρίζουν καλά την τακτική του «εμφάνισαν» ως υποψήφιο τεχνικό τον 39χρονο Ζόρζες Σιμάο της Πάκος Φερέιρα.

Πληροφορία που ασφαλώς απέχει από την πραγματικότητα καθώς αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα του Δέλλα η ομάδα δεν θα κάνει καμία κρούση σε άλλο προπονητή.

Ο Ζόρζε Σιμάο έχει δουλέψει ως βοηθός τεχνικός στις Εστρέλα Αμαδόρα και Μπελενένσες κι ως πρώτος προπονητής στις Ατλέτικο CP, Μάφρα, Μπελενένσες και Πάσος Φερέιρα.

Μετά από 31 αγωνιστικές στην Primeira Liga, η Πάσος Φερέιρα είναι 7η θέση της κατάταξης, απέχοντας μόνον ένα και τέσσερις βαθμούς, από Ρίο Άβε και Αρόουκα, θέσεις που οδηγούν στο Europa League της ερχόμενης σεζόν.

Από εκεί και πέρα έχουν ήδη μετρηθεί πέντε παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα που φέρεται να ενδιαφέρουν τον Ατρόμητο.

Είναι ο Ντιγκινί του Πανθρακικού, ο Λουσέρο της Ξάνθης, ο Μανούσος της Καλλονής, ο Μπαντής και ο Ζησόπουλος του Αστέρα Τρίπολης. Καλοί παίκτες και οι πέντε, ενδεχομένως να έχουν θέση στον Ατρόμητο αλλά για την ώρα η ομάδα δεν έχει ασχοληθεί ακόμη μαζί τους, ίσως πλην της περίπτωσης του Ντιγκινί.

Τις επόμενες μέρες φυσικά θα εμφανιστούν και άλλα ονόματα ποδοσφαιριστών για τον Ατρόμητο που πρώτα πάντως θα ασχοληθεί με τον Δέλλα και τις ανανεώσεις ή όχι των συμβολαίων που λήγουν, ήτοι του Λαζαρίδη, του Μπρίτο, του Γκορμπούνοφ.

Ετικέτες

 Tην πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο νεαρός αθλητής του ΓΣΠ Θεολόγος Καργιάννης για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και όλη η οικογένεια του συλλόγου, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή ανάρρωση.

Ετικέτες

Δύο «μαύρες» σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου με ένα θάνατο και θλιβερά επεισόδια γράφθηκαν 30 Απριλίου κι έχουν κοινό παρονομαστή τον Ατρόμητο!.

30 Απριλίου 1995 έχασε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο Ελευσίνας ο Μουκάντι Τσιμάγκα.

30 Απριλίου 2011 στον τελικό της ντροπής και του αίσχους ο Ατρόμητος έχασε με το έτσι θέλω τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ που δεν έληξε ποτέ.

Mέρα μνήμης αλλά και θλίψης  είναι λοιπόν η σημερινή για τον Ατρόμητο.

Πριν από 21 χρόνια κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανελευσιανικός – Ατρόμητος στις 30 Απριλίου 1995 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Ζαϊρινός ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή φορώντας το αστέρι

Αυτή ήταν και παραμένει μια από τις πιο «μαύρες» σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Μουκάντι Τσιμάγκα που είχε σωριαστεί στο έδαφος δεν επανήλθε ποτέ. Είχε «γυρίσει η γλώσσα του» και όταν με καθυστέρηση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, που δεν υπήρχε εκείνη την στιγμή στο γήπεδο, ήταν πια αργά.

Ο θάνατος του προκάλεσε σοκ σε όλη την Ελλάδα. Ήταν μόλις 28 ετών και άφησε πίσω του μια χαροκαμένη γυναίκα και τρία παιδιά σε μια ξένη χώρα που προσπάθησε να τους συμπαρασταθεί όσο μπορούσε.

Ο Μουκάντι Τσιμάγκα σε εκείνα τα πολύ δύσκολα χρόνια για τον Ατρόμητο αγωνιζόταν προτάσσοντας την αγάπη του για τη φανέλα. Έχασε τη ζωή του για τον Ατρόμητο και όλη η «οικογένεια» της ομάδας θα τον θυμάται πάντα με την ίδια αγάπη έχοντας χρέος να τον μνημονεύει στις τωρινές αλλά και στις νέες γενιές των φιλάθλων μας!

Εξάλλου πριν από 5 χρόνια, ένα όμορφο πάλι Σάββατο δεκαπέντε χιλιάδες φίλαθλοι του Ατρόμητου βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για να καμαρώσουν την ομάδα τους στον πρώτο τελικό της ιστορίας της με αντίπαλο την ΑΕΚ. Με όνειρα και προσδοκίες αλλά και υπερήφανοι. Αντ’ αυτού συνάντησαν όμως μια από τις χειρότερες ποδοσφαιρικές συνθήκες όλων των  εποχών που δημιούργησαν υπό το καθεστώς της ανομίας οι φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Χαρακτηρίστηκε δίκαια ο τελικός του αίσχους. Ο Ατρόμητος ηττήθηκε ετσιθελικά, οι φίλαθλοι του έφυγαν κυνηγημένοι και κατατρεγμένοι από το γήπεδο για να σώσουν τα παιδιά και τις γυναίκες τους. Και αν την συγκεκριμένη ημέρα δεν είχαμε θύματα, είναι ευτύχημα, σίγουρα είναι μια μαύρη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου που πολλοί θέλουν στοχευμένα να ξεχάσουν!

Ετικέτες

Το peristerisports εν όψει της μεγάλης γιορτής της Ανάστασης του Κυρίου εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά του Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας