Τελευταία ενημέρωση 13:43, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Aποχαιρετηστήριο τραπέζι θα παραθέσει η διοίκηση του Α.Ο. Περιστερίου στους παίκτες και στο τιμ του συλλόγου.

 

Η συνεύρεση θα διεξαχθεί την Τετάρτη και αναμένεται όλοι να περάσουν καλά. Σε ένα άλλο θέμα της ομάδας, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η συνάντηση της διοίκησης του συλλόγου με τον προπονητή, Κώστα Αρζένη, ο οποίος αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ετικέτες

Κείμενο με το οποίο εύχονται χρόνια πολλά στον Ατρόμητο για τα γενέθλια του, ανάρτησαν στην σελίδα τους οι οπαδοί της ομάδας, Fentagin.

 

Αναλυτικά:

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 93 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ..Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ..!!ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ,ΠΕΤΑΣ,ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ,ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΜΑΤΗ,ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΙΔΕΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1923..!!

ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΤΣΟΥΡΟΥΚΤΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟΟ ΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΠΙΟΓΛΟΥ ΤΟ 1933 ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ..ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 1932-1933 ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ..ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ,ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..!!

ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΗΓΙΑΚΗΣ,ΥΠΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΚΟΤΣΗΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ), ΤΖΟΥΒΑΛΗΣ,ΜΠΑΝΑΝΟΣ,ΚΑΓΕΝΤΖΗΣ,ΛΟΥΡΗΣ,ΦΩΣΚΟΛΟΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΑΤΖΗΚΑΛΗΣ ΣΤΙΦΗΣ Κ.Α..!!

93 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ..93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ..93 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ..!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ..!!

Ετικέτες

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα των προτζούνιορ του Γαλαξία επί της πολύ καλής ομάδας της Ακαδημίας Περιστέρι με σκορ 2-1.

 

 

Το σκορ άνοιξε ο Ντούκα με σουτ εκτός περιοχής και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι. Στην συνέχεια η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να πετύχει γκολ με το σκορ να γίνεται 1-1. Μετά το 1-1 το παιγνίδι άνοιξε με τις ομάδες να κάνουν ευκαιρίες, να έχουν από ένα δοκάρι και να φλερτάρουν αμφότερες με την νίκη.

Τελικά η μπίλια κάθισε στα μπλε όταν ο Ρηγάτος με εκπληκτική ατομική ενέργεια και σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1 δίνοντας την νίκη στην ομάδα του. Πολύ καλή εμφάνιση από όλους τους παίκτες μας με υπέρτερο τον εκπληκτικό Ρηγάτο και από κοντά τους Μαθιουδάκη-Ντούκα- Ντόκα-Μαθιό-Βασιλείου Γ.-Δεσλή-Τίγκα και Ψυχάρη

Ν. Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ:ΨΥΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΝΤΟΚΑ ΝΤΡΙΝΗΣ- ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΨΥΧΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ- ΓΡΙΜΑΝΗΣ ΑΡΗΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΣ-ΓΡΙΜΑΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ- ΡΗΓΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ-ΝΤΟΥΚΑ ΟΡΕΣΤΗΣ-ΤΙΓΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ- ΔΕΣΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΑΝΙΤΣΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ- ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΟΡΦΕΑΣ-ΜΑΘΙΟΣ ΘΩΜΑΣ.

Ετικέτες

Μεγάλη επιτυχία για τον ΓΟΠ Γ. Παλάσκας στο τένις , με τις αθλήτριες να επιστρέφουν με 3 κύπελλα από το 2ο Ε3 της Πετρούπολης!

 

Στην κατηγορία Κ14 κατέλαβε την 1η θέση η Κατσιμαρδου Ελένη, ενώ στην κατηγορία Κ16 κατέκτησε την 1η θεση η Ζαχαράκη Ιωάννα και τη 2η θέση η Τζιβελέκη Έλενα! Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια, τον προπονητή τους Θοδωρή Σταθόπουλο αλλά και όλο το #teampalaskas !!

Ετικέτες

Για πρώτη φορά στα 45 χρόνια της ιστορίας του, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, η ομάδα που έχει δοξάσει την πόλη με τις μεγάλες επιτυχίες της στη δεκαετία του '90 και συμμετέχει σε αγώνες μπαράζ για την παραμονή της σε μια κατηγορία. Το κάνει από αύριο στη Λιβαδειά ( 17.00) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό με μεγάλο στόχο να διατηρηθεί στην Α2 Κατηγορία!!

Για πρώτη φορά οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μπαίνουν σε μια τόσο ψυχρή διαδικασία και μάλιστα με μεγάλο ντεσαβαντάζ καθώς ο Λεβαδειακός προηγείται ήδη με δύο νίκες από την κανονική διάρκεια και θέλει μια ακόμη για να κάνει το 3-0 και να μείνει εκείνος στην Α2 αντί του ΓΣΠ.

Το θετικό είναι ότι ο ΓΣΠ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δείχνει και είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Λεβαδειακό που έχει αλλάξει τέσσερις - πέντε προπονητές στη διάρκεια μιας χρονιάς. Το κλειδί για την ομάδα του Νίκου Καραγιάννη να αποτινάξει από πάνω της το άγχος και την πίεση που δικαιολογημένα νιώθει γιατί οι παίκτες ξέρουν ότι κουβαλούν στις πλάτες τους μια μεγάλη ιστορία.

Αν ο έμπειρος κόουτς το πετύχει αυτό τότε ναι ο ΓΣΠ μπορεί να κάνει ένα μικρό θαύμα και να κερδίσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια τον Λεβαδειακό. Τίποτα άλλο δεν του λείπει. Αν αύριο κάνει το 2-1, θα είναι σαν να κάνει το 2-2 γιατί στο κλειστό της Τζον Κέννεντι, το ματς θα το πάρει μόνος του ο κόσμος.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας