Τελευταία ενημέρωση 17:21, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου διοργανώνει διασχολικό μαθητικό Πρωτάθλημα σκάκι την Κυριακή, 12 Ιουνίου και ώρα 10.30. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν μαθητές του Συλλόγου, του Παπαχαραλάμπειου Εκπαιδευτηρίου καθώς και μαθητές δημοτικών σχολείων Περιστερίου και Ιλίου.

 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τους προπονητές του ΣΟΠ Χαρανά Αλεξάνδρα, Ταμβάκο Παναγιώτη, Βαλλέλη Γεώργιο. Η διεξαγωγή των αγώνων θα περιλαμβάνει δύο κατηγορίες παικτών (νήπιο έως δευτέρα και τρίτη έως έκτη δημοτικού) με σύστημα 5 γύρων (15 λεπτά ανά παίκτη σε κάθε γύρο). Στους συμμετέχοντες θα δοθούν τιμητικά διπλώματα και στους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία μετάλλια καθώς και υποτροφίες προπονήσεων στο Σύλλογό  για την επόμενη σχολική χρονιά.

Ώρα προσέλευσης : 10.00 (για επιβεβαίωση εγγραφών)
Τόπος Διεξαγωγής: Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου, Κρέσνας 80-82 (Γήπεδο Ατρομήτου).

Ετικέτες

Κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00 στο Γήπεδο της Χρυσούπολης, το Αντρικό και το Εφηβικό τμήμα του συλλόγου θα δέχεται ποδοσφαιριστές για Δοκιμή, όπως ανακοινώθηκε.

 

"Κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00 στο ΓΗΠΕΔΟ της ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ το Αντρικό και το Εφηβικό του συλλόγου μας θα δέχεται ποδοσφαιριστές για Δοκιμή", αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσούπολης.

Ετικέτες

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣΠ, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο του για την συμπαράσταση και αφήνει το μήνυμα ότι η ομάδα θα ξαναβρεί τον δρόμο της.

 

Η ανακοίνωση:

"O Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν ήταν το επιθυμητό, όμως μάθαμε από τα λάθη μας, πήραμε τα μηνύματα και δεσμευόμαστε ότι στο μέλλον ο ΓΣΠ θα επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει.

Κάθε τέλος και μία αρχή. Αυτός ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος για να κλαίει…

Ομάδα και κόσμος μια γροθιά, θα δώσουμε τη μάχη και θα την κερδίσουμε!"

Ετικέτες

Mε απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη(01/06) το αποχαιρετιστήριο τραπέζι της διοίκησης σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

 

Το κλίμα που κυριαρχούσε ήταν πολύ καλό και όλοι όσοι παραβρέθηκαν εκεί, διασκέδασαν και πέρασαν πάρα πολύ καλά. Κατά την διάρκεια του τραπεζιού, όλοι τόνιζαν σίγουροι ότι η ομάδα μπορεί να πάει καλύτερα τη νέα σεζόν.

Ετικέτες

Με απαρτία και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Γαλαξία.


Η γενική συνέλευση ενέκρινε τα πεπραγμένα της διοίκησης μετά την σχετική ομιλία και ενημέρωση που έγινε από τον αντιπρόεδρο κ. Σαχπατζίδη Γρηγόρη.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το γνωστό μέλος του συλλόγου . κ.Παπαχριστόπουλος Παναγιώτης ο οποίος μίλησε για την διάθεση συμμετοχής του στα διοικητικά,ανέλυσε το πλάνο του και γέμισε με αισιοδοξία τα υπόλοιπα μέλη για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.


Μετά τα γνωστά διοικητικά προβλήματα από την απώλεια του αείμνηστου προέδρου, Γαλάνη Γιώργου, το σώμα των μελών της γενικής συνέλευσης αποφάσισε όπως πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 22-6-2016 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 18:00-22:00 στα γραφεία του συλλόγου Τελαμώνος 78 στην Ανθούπολη.


Τα γραφεία θα είναι ανοικτά για την υποβολή υποψηφιοτήτων από ώρα 20:00-21:00 κάθε Δευτέρα- Παρασκευή και για οποιαδήποτε άλλη ημέρα τυχόν διευκρινήσεις-διευκολύνσεις τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν με το μέλος τηςεφορευτικής επιτροπής κα Λεκατσά Ευτυχία τηλ.6975864054. Καταληκτική ημερομηνία υποψηφιοτήτων θα είναι η 20-6-2016 ημέρα Δευτέρα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας