Τελευταία ενημέρωση 00:45, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Θέλετε να νιώσετε ότι δραπετεύετε από την Αθήνα και βρίσκεστε σε ένα νησί του Αιγαίου; Επισκεφθείτε το «Νησί» στο Μπουρνάζι.

Ετικέτες

Τον προγραμματισμό της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει να κάνουν οι άνθρωποι του Άγιου Ιερόθεου.

 Ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει και ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Ήδη ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Μπιρμπίλι και Καλογερή από τους στυλοβάτες της φετινής πορείας προς την άνοδο.

Ετικέτες

Το τελευταίο ματς της περιόδου, θα δώσούν την άλλη Τρίτη(21/06) οι Παλαίμαχοι της Κηπούπολης.

 

Ο αγώνας θα γίνει στις 19:00 στο γήπεδο της Χωράφας και αντίπαλος θα είναι ο Άγιος Ιερόθεος.

Ετικέτες

Με μεγάλη συμμετοχή και με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε σήμερα το πρώτο τριήμερο (16,17,18/6/2016) του WEST SIDE CAMP που διοργανώνει ο ΓΣΠ στο κλειστό Περιστερίου "Ανδρέας Παπανδρέου".

Όσα παιδιά δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν και τώρα καθώς ακολουθούν και άλλα δυο τριήμερα 20,21,22 & 23,24,25 Ιουνίου 2016.

Ετικέτες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εχτές (15/06) ο Δήμος Περιστερίου διοργάνωσε την ετήσια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση - γιορτή του ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Χωράφας για την απονομή των μεταλλίων στους παίκτες των Ακαδημιών όλων των ομάδων που συμμετείχαν στα τουρνουά ποδοσφαίρου.

 Την τιμητική τους είχαν οι μικροί αθλητές του Ηρακλή που παρέλαβαν και τα αναμνηστικά μετάλλια όπως θα δείτε και στην φωτογραφία.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας