Τελευταία ενημέρωση 22:08, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα του Άτταλου Καματερού για τα παιδιά γεν.2004-2005.

 

Η Άμιλλα έχοντας κερδίσει και τα τρία παιχνίδια της στην διάρκεια του τουρνουά, αγωνίστηκε την τελευταία μέρα στον τελικό απέναντι στην ομάδα του Άρη Πετρούπολης και έφυγε νικήτρια από το γήπεδο!!  Όλα τα παιδιά συμμετείχαν, έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν την κατάκτηση της πρώτης θέσης!!!  Μπράβο σε όλους τους νεαρούς αθλητές  καθώς και στον προπονητή τους, coach Κώστα Περσίτσα!!! Και εις ανώτερα!! 

 

Ετικέτες

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό έκλεισε το τμήμα Παλαιμάχων της Ανθούπολης.

 

 Η ομάδα θα παίξει  την Τετάρτη 22 Ιουνίου(21:00) στο γήπεδο "Τσαλαβούτα". Αντίπαλος θα είναι ο Γαλαξίας Περιστερίου, ο οποίος διαθέτει πάρα πολύ δυνατό υλικό.

Ετικέτες

Σε δημοπρασία θα μπουν το βράδυ (Δευτέρα 20/06) οι φορεμένες φανέλες κάποιων παικτών του Ατρόμητου.

 

Για την ακρίβεια, θα μπουν σε δημοπρασία την Δευτέρα (20/06) στοwww.charityidols.gr , οι φανέλες των Μπάρκα, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο και δύο του Νίκου Λαζαρίδη.

Η δημοπρασία γίνεται υπέρ των δύο 12 χρονων αγοριών, Χάρη Μπράβου και Ορέστη Μούτσου, που δίνουν την δική τους μεγάλη μάχη με το "θηρίο".

Ετικέτες

Μετά τα γνωστά διοικητικά προβλήματα που προέκυψαν λόγω της απώλειας του αείμνηστου προέδρου του Γαλαξία, Γαλάνη Γιώργου, το σώμα των μελών της γενικής συνέλευσης αποφάσισε όπως πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 22-6-2016 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 18:00-22:00 στα γραφεία του συλλόγου Τελαμώνος 78 στην Ανθούπολη.


Τα γραφεία θα είναι ανοικτά για την υποβολή υποψηφιοτήτων από ώρα 20:00-21:00 κάθε Δευτέρα- Παρασκευή και για οποιαδήποτε άλλη ημέρα τυχόν διευκρινήσεις-διευκολύνσεις τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν με το μέλος της εφορευτικής επιτροπής κα Λεκατσά Ευτυχία τηλ.6975864054. Καταληκτική ημερομηνία υποψηφιοτήτων θα είναι η 20-6-2016 ημέρα Δευτέρα.

Ετικέτες

Κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00 στο Γήπεδο της Χρυσούπολης, το Αντρικό και το Εφηβικό τμήμα του συλλόγου θα δέχεται ποδοσφαιριστές για Δοκιμή, όπως ανακοινώθηκε.

 

"Κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00 στο ΓΗΠΕΔΟ της ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ το Αντρικό και το Εφηβικό του συλλόγου μας θα δέχεται ποδοσφαιριστές για Δοκιμή", αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσούπολης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας